Zbytečně naštvaná máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
857
9.2.14 18:27

No asi by se mi to jako tchýni taky nelíbilo, ale ona by to měla pochopit…měla jste jí to podat jinak…třeba jestli by jí nevadilo kdyby pohlídala děti a že třeba za týden by jste to oslavili spolu…ale zase je divné, že vaše narozeniny neřešila, nevadilo jí, že manželovi rodiče tam nejsou a ted se urazí…moc vám v tomhle neporadím, já mám s mojí matkou vztahy na bodu mrazu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.2.14 18:28
@J3nie píše:
Holky, ale pokud dobře rozumím, tak je to tak, že jeden víkend slaví manžel s vlastní rodinou ( bez tchýně ) a další by pozvali rodinu manželky. Pokud to tak zakladatelka měla taky, že jeden týden přišli její rodiče a další tchýně s tchánem, tak je to pochopitelný, že to chce prostě rozhodit na 2 oslavy.
Možná šlo spíš o blbě podanou prosbu, třeba to chtělo upřesnit, že z oslavy zakladatelka matku nevynechává, ale že prostě to rozplánovali na 2 oslavy.

ja myslím že vynechá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Jinak by samozřejmě moje rodina přijela o týden dřív či o týden déle, ale to už je teď asi jedno :nevim:

• Citovat
  • Upravit
85386
@Anonymní píše:
To hlídání už po ní ani nechci, už jenom z principu. Jsou to manželovi narozeniny a chce je slavit jen se svojí rodinou, což chápu. Na mé narozeniny se taky jeho strana nezvala, což i mojí mámě vyhovovalo, protože se s nima beztak zrovna nemusí, tak mě to teď v opačném případě přijde od ní docela komedie… A vůči manželovi docela sprosté, proč by je měl on trpět a já na svoje narozky ne.

No a slavíte ty narozeniny teda dvakrát, jak tu píšou ostatní nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.2.14 18:29
@Anonymní píše:
Jinak by samozřejmě moje rodina přijela o týden dřív či o týden déle, ale to už je teď asi jedno :nevim:

no tak dkyby přijele tak je to enco jinýho ne, nic takovýho jis nenapsala, ale hlídaní dětí bych po ní asi nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
9.2.14 18:30

Pak teda vaši matku nechápu…když by jste to oslavili i s nimi…a děti jinak hlídá normálně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 18:30
@blumen píše:
No a slavíte ty narozeniny teda dvakrát, jak tu píšou ostatní nebo ne?

No jistě že je slavíme 2×, za celých 10 let co jsme spolu jsme je dohromady nikdy nedělali…a nikdy problém nebyl… :cert:

• Citovat
  • Upravit
6945
9.2.14 18:31
@Anonymní píše:
No jistě že je slavíme 2×, za celých 10 let co jsme spolu jsme je dohromady nikdy nedělali…a nikdy problém nebyl… :cert:

no tak to ji v tom případě vůbec nechápu, co jančí,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
9.2.14 18:32
@Anonymní píše:
No jistě že je slavíme 2×, za celých 10 let co jsme spolu jsme je dohromady nikdy nedělali…a nikdy problém nebyl… :cert:

Tak to je jiná, to jsi předtím nezmínila… V tom případě ji nechápu :nevim: Zavolala bych jí a zkusila si s ní rozumně promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 18:33
@Téra87 píše:
Pak teda vaši matku nechápu…když by jste to oslavili i s nimi…a děti jinak hlídá normálně??

děti hlídá celý rok úplně normálně a máme spolu jinak pěkný vztah… spíš jí asi naštvalo to, že to jsou manželovi kulatiny a chtěl pozvat širší rodinu, proto jsem po ní to hlídání chtěla, ale i tak nevím proč najednou po 10 letech vydedukovala, že bysme to najednou dělali dohromady…

• Citovat
  • Upravit
1869
9.2.14 18:35

Treba nepochopila, ze s nima udelate oslavu zvlast :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.2.14 18:36
@Anonymní píše:
děti hlídá celý rok úplně normálně a máme spolu jinak pěkný vztah… spíš jí asi naštvalo to, že to jsou manželovi kulatiny a chtěl pozvat širší rodinu, proto jsem po ní to hlídání chtěla, ale i tak nevím proč najednou po 10 letech vydedukovala, že bysme to najednou dělali dohromady…

no jo asi si to myslela, tak si s ní zkus promluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
966
9.2.14 18:36
@Anonymní píše:
To hlídání už po ní ani nechci, už jenom z principu. Jsou to manželovi narozeniny a chce je slavit jen se svojí rodinou, což chápu. Na mé narozeniny se taky jeho strana nezvala, což i mojí mámě vyhovovalo, protože se s nima beztak zrovna nemusí, tak mě to teď v opačném případě přijde od ní docela komedie… A vůči manželovi docela sprosté, proč by je měl on trpět a já na svoje narozky ne.

Já teda nevidím nic špatného na tom, že to slavíte takto zvlášť a proč se tvoje mamka urazila kvůli hlídání moc nechápu, zvlášť když se s rodiči manžela moc nemusí :roll: Hlídání bych už ale taky nechtěla a prostě bych jí zavolala a pozvala je na někdy jindy, zas nemá cenu se zbytečně rozhádat kvůli blbosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
9.2.14 18:37
@Oudrey píše:
Treba nepochopila, ze s nima udelate oslavu zvlast :nevim:

no třeba :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.2.14 18:39
@kozisek píše:
Muž slaví narozeniny a nechce u toho své děti a tvoje matka není zvaná a má to zachránit, to by ta moje asi také nafoukla ústa :lol: Celkově oslava s jednou půlkou, pak s druhou, to zavání jenom problémy :think:

třeba u nás je to běžný, rodina ze strany manžela je tak cca 15-20 lidí a máme co dělat, aby jsme se vešli, takže to slavíme zvlášť, když by se dělala velká akce třeba v restauraci, tak by to bylo něco jinýho, ale takhle na tom fakt nevidím nic divnýho :nevim: jinak když třeba slavil narozky mýho brácha, pozval i moje rodiče, ale byla to grilovačka venku a nebylo to omezený prostorem :) jinak můj teď bude slavit narozky a naši budou asi hlídat malýho a rozhodně je to neuráží :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová