Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No asi by se mi to jako tchýni taky nelíbilo, ale ona by to měla pochopit…měla jste jí to podat jinak…třeba jestli by jí nevadilo kdyby pohlídala děti a že třeba za týden by jste to oslavili spolu…ale zase je divné, že vaše narozeniny neřešila, nevadilo jí, že manželovi rodiče tam nejsou a ted se urazí…moc vám v tomhle neporadím, já mám s mojí matkou vztahy na bodu mrazu ![]()
@J3nie píše:
Holky, ale pokud dobře rozumím, tak je to tak, že jeden víkend slaví manžel s vlastní rodinou ( bez tchýně ) a další by pozvali rodinu manželky. Pokud to tak zakladatelka měla taky, že jeden týden přišli její rodiče a další tchýně s tchánem, tak je to pochopitelný, že to chce prostě rozhodit na 2 oslavy.
Možná šlo spíš o blbě podanou prosbu, třeba to chtělo upřesnit, že z oslavy zakladatelka matku nevynechává, ale že prostě to rozplánovali na 2 oslavy.
ja myslím že vynechá ![]()
Jinak by samozřejmě moje rodina přijela o týden dřív či o týden déle, ale to už je teď asi jedno ![]()
@Anonymní píše:
To hlídání už po ní ani nechci, už jenom z principu. Jsou to manželovi narozeniny a chce je slavit jen se svojí rodinou, což chápu. Na mé narozeniny se taky jeho strana nezvala, což i mojí mámě vyhovovalo, protože se s nima beztak zrovna nemusí, tak mě to teď v opačném případě přijde od ní docela komedie… A vůči manželovi docela sprosté, proč by je měl on trpět a já na svoje narozky ne.
No a slavíte ty narozeniny teda dvakrát, jak tu píšou ostatní nebo ne?
@Anonymní píše:
Jinak by samozřejmě moje rodina přijela o týden dřív či o týden déle, ale to už je teď asi jedno
no tak dkyby přijele tak je to enco jinýho ne, nic takovýho jis nenapsala, ale hlídaní dětí bych po ní asi nechtěla
Pak teda vaši matku nechápu…když by jste to oslavili i s nimi…a děti jinak hlídá normálně??
@blumen píše:
No a slavíte ty narozeniny teda dvakrát, jak tu píšou ostatní nebo ne?
No jistě že je slavíme 2×, za celých 10 let co jsme spolu jsme je dohromady nikdy nedělali…a nikdy problém nebyl… ![]()
@Anonymní píše:
No jistě že je slavíme 2×, za celých 10 let co jsme spolu jsme je dohromady nikdy nedělali…a nikdy problém nebyl…
no tak to ji v tom případě vůbec nechápu, co jančí,
@Anonymní píše:
No jistě že je slavíme 2×, za celých 10 let co jsme spolu jsme je dohromady nikdy nedělali…a nikdy problém nebyl…
Tak to je jiná, to jsi předtím nezmínila… V tom případě ji nechápu
Zavolala bych jí a zkusila si s ní rozumně promluvit
@Téra87 píše:
Pak teda vaši matku nechápu…když by jste to oslavili i s nimi…a děti jinak hlídá normálně??
děti hlídá celý rok úplně normálně a máme spolu jinak pěkný vztah… spíš jí asi naštvalo to, že to jsou manželovi kulatiny a chtěl pozvat širší rodinu, proto jsem po ní to hlídání chtěla, ale i tak nevím proč najednou po 10 letech vydedukovala, že bysme to najednou dělali dohromady…
@Anonymní píše:
děti hlídá celý rok úplně normálně a máme spolu jinak pěkný vztah… spíš jí asi naštvalo to, že to jsou manželovi kulatiny a chtěl pozvat širší rodinu, proto jsem po ní to hlídání chtěla, ale i tak nevím proč najednou po 10 letech vydedukovala, že bysme to najednou dělali dohromady…
no jo asi si to myslela, tak si s ní zkus promluvit
@Anonymní píše:
To hlídání už po ní ani nechci, už jenom z principu. Jsou to manželovi narozeniny a chce je slavit jen se svojí rodinou, což chápu. Na mé narozeniny se taky jeho strana nezvala, což i mojí mámě vyhovovalo, protože se s nima beztak zrovna nemusí, tak mě to teď v opačném případě přijde od ní docela komedie… A vůči manželovi docela sprosté, proč by je měl on trpět a já na svoje narozky ne.
Já teda nevidím nic špatného na tom, že to slavíte takto zvlášť a proč se tvoje mamka urazila kvůli hlídání moc nechápu, zvlášť když se s rodiči manžela moc nemusí
Hlídání bych už ale taky nechtěla a prostě bych jí zavolala a pozvala je na někdy jindy, zas nemá cenu se zbytečně rozhádat kvůli blbosti ![]()
@Oudrey píše:
Treba nepochopila, ze s nima udelate oslavu zvlast
no třeba ![]()
@kozisek píše:
Muž slaví narozeniny a nechce u toho své děti a tvoje matka není zvaná a má to zachránit, to by ta moje asi také nafoukla ústaCelkově oslava s jednou půlkou, pak s druhou, to zavání jenom problémy
třeba u nás je to běžný, rodina ze strany manžela je tak cca 15-20 lidí a máme co dělat, aby jsme se vešli, takže to slavíme zvlášť, když by se dělala velká akce třeba v restauraci, tak by to bylo něco jinýho, ale takhle na tom fakt nevidím nic divnýho
jinak když třeba slavil narozky mýho brácha, pozval i moje rodiče, ale byla to grilovačka venku a nebylo to omezený prostorem
jinak můj teď bude slavit narozky a naši budou asi hlídat malýho a rozhodně je to neuráží ![]()