Zdá se mi, že nemám mléko

Anonymní
25.3.18 20:07

zdá se mi,že nemám mléko

Dobrý večer, má některá z vás zkušenost s tím, že jí přišlo, že nemá skoro žádné mléko. ale dítě docela slušně přibíralo, takže to tam někde muselo být?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
112
25.3.18 20:33

Pokud vám dítě přibírá, neřve hlady, tak mléko budete asi mít ne? Taky jsem neměla prsa nalitá a dětem to stačilo. Přikládejte často -dle potřeby vašeho dítěte. Já jsem kojila klidně i po hodině :) Děti přežily a těší se dobrému zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
25.3.18 20:33

Moje detskamudr vzdy rika: Plna prsa, mekka prsa. Zrale kojeni je pry ze se mlekotvori pri kojeni. Prsa se vubec nemusi nalevat. Takze ano, klidne to tak mit muzes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
25.3.18 20:39

Ahoj, ja nemam skoro vůbec nalita prsa. Mala, ale přibírá pěkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.18 20:50

Prsa mám měkká, ale zdá se mi, že mám méně mléka prostě, dříve to více teklo a tak, když jsem třeba dceru odendala od prsa, tak mi začly téct čůrky a teď nic

• Citovat
  • Upravit
116
25.3.18 20:58

O nalitých prsou to opravdu není. Jak už bylo řečeno, mléko se tvoří při kojení, takže opravdu nemusí z prsou stříkat. Pokud prcek přibírá a neřve hlady, mělo by to být ok. Ještě mě napadá..Jak se staré miminko? Ono v určitých obdobích mají děti větší potřebu jíst jak rostou, více mamky „vypíjejí“ a ty pak mají pocit, že nemají mléko. Obvykle se to do pár dnů srovná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.18 21:05

3 a půl měsíce,

• Citovat
  • Upravit
5
25.3.18 22:03

To je normální, na začátku mlíčko teče skoro samo, pak musí mimčo víc tahat. Pokud dostatečně čůrá (klidně važte plenky, za 24 h má mimčo vyčůrat min. 300g (6*50g) moči) a přibírá, pije dostatečně, nebojte :) Pokud navážíte málo, kojte častěji a dávejte z obou/několikrát prostřídejte během jednoho kojení. Po pár dnech se začne dělat malíčka víc. Hlavně nedávejte UM, pokud chcete teda i nadále kojit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová