Zdražení obědů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
3.5.22 15:59
@vokishka píše:
u nás to školník s někým napočítá podle tříd, každý má svoji hromádku a učitel s děckama si pro to dojdou. Ale taky se občas stane, že tam někdo nedojde a zůstane to tam.

U nás to dělala vedoucí prvního stupně. U minulé firmy to bylo 1× ročně trochu placené. Pak to dalo vedení befelem mi, že budu mít první stupeň pod palcem a druhý stupeň si řešila jiná. A letos jsem dostala oba stupně. No neber to :mrgreen:. Ale jsem vyčůraná. Takže vletím do devítky, že potřebuji pomoct, protože na celou zavážku mám hodinu a jede se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
3.5.22 16:01
@Kelsey píše:
U nás to dělala vedoucí prvního stupně. U minulé firmy to bylo 1× ročně trochu placené. Pak to dalo vedení befelem mi, že budu mít první stupeň pod palcem a druhý stupeň si řešila jiná. A letos jsem dostala oba stupně. No neber to :mrgreen:. Ale jsem vyčůraná. Takže vletím do devítky, že potřebuji pomoct, protože na celou zavážku mám hodinu a jede se.

jsou to obrovsky vytunelované peníze. Hlavně na druhém stupni mi vždycky vaří krev, když vidím, co s tím dělají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.22 16:05
@vokishka píše:
jsou to obrovsky vytunelované peníze. Hlavně na druhém stupni mi vždycky vaří krev, když vidím, co s tím dělají

U nás to teda berou domu. Vím, že někteří něco nechtějí. Tak to dají kamarádům. To je jejich věc. Mi přijde, že toho vozí strašně moc. Na jeden závoz mám třeba 4-5 ks něčeho pro každé dítě. Na každou třídu mám skládací bedny a každá vždycky přetéká, jak je to plné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
3.5.22 16:11
@Kelsey píše:
U nás to teda berou domu. Vím, že někteří něco nechtějí. Tak to dají kamarádům. To je jejich věc. Mi přijde, že toho vozí strašně moc. Na jeden závoz mám třeba 4-5 ks něčeho pro každé dítě. Na každou třídu mám skládací bedny a každá vždycky přetéká, jak je to plné.

no někteří nechtějí, jiní nosí domů třeba 12 sýrů nebo co to je, 15 mlík, ovoce většinou najdeš potom všude po zemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.22 16:15
@vokishka píše:
no někteří nechtějí, jiní nosí domů třeba 12 sýrů nebo co to je, 15 mlík, ovoce většinou najdeš potom všude po zemi

To se mi nastalo. Alespoň v okolí školy to po zemi nikde nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
3.5.22 16:15
@Kelsey píše:
To se mi nastalo. Alespoň v okolí školy to po zemi nikde nevidím.

kdyby venku, naše dětátka to hází ve třídě po sobě, po zdech, všude. Super je, když to nahází v šatně nahoru na skřínky, to je lahůdka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
3.5.22 16:23

Nam prisel email minuly tyden. Zdrazeni obedu o sest korun v kategorii do desiti let. Ostatni kategorie nevim.
Aktualni cena je tedy 30 Kč. Syn ma po obede do hodiny hlad… Klidne bych platila i 50 Kc, kdyby se to dalo jist a ta porce byla trochu vetsi. Treba dnes meli krupici, to mi prijde uplne mimo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.22 16:24
@vokishka píše:
kdyby venku, naše dětátka to hází ve třídě po sobě, po zdech, všude. Super je, když to nahází v šatně nahoru na skřínky, to je lahůdka

Nemám tuhle zkušenost naštěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.5.22 16:33
@VitaminC píše:
Nam prisel email minuly tyden. Zdrazeni obedu o sest korun v kategorii do desiti let. Ostatni kategorie nevim.
Aktualni cena je tedy 30 Kč. Syn ma po obede do hodiny hlad… Klidne bych platila i 50 Kc, kdyby se to dalo jist a ta porce byla trochu vetsi. Treba dnes meli krupici, to mi prijde uplne mimo…

krupice je tak pro děti ve školce ale i tak ji mají většinou ke svačině :palec:

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.5.22 16:35

Jinak ted jak má dítě kašel (nic ji není jen kašle tudíž do školky nemůže) tak je doma. Před spaním snědla trochu polévky. Po spaní k obědu zvládla 3 rybí prsty a 1 obr rozmačkanou bramboru přelitou rozpuštěným máslem. Tuším že ve ekolce dostávájí jeden prst a půlku brambory nebo nějak tak.

• Citovat
  • Upravit
6794
3.5.22 16:35

@ludmilaadamkova Presne - navic vyzivove je to totalni dno. Ja teda delam doma kase taky, ale vetsinou k snidani, davam tam cerstve ovoce, orechy a ta kase je treba z pohanky nebo jahel. Mouka uvarena v mliku - to je prasarna proste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
3.5.22 16:36
@ludmilaadamkova píše:
krupice je tak pro děti ve školce ale i tak ji mají většinou ke svačině :palec:

tak u nás když je výběr, tak vidím, že většina děcka má právě krupici. I mé děti ji milovaly, doma prý není taková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
3.5.22 16:38
@bamboo píše:
Ahoj, mám prosbu. Jak se ve vašich školách vypořádali se zdražením potravin? Na naší škole nezvedli cenu jídel, ale dávají dětem výrazně menší porce. Máte taky podobné zkušenosti? Nebo zvedli cenu jídel? Díky!

Neřeším to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.5.22 16:38

@VitaminC Mouká s mlíkem je prostě to nejlevnější jídlo co tě zaplácne když do toho dáš cukr je to i sladký a dětem to chutná… ale je to zahuštěný mlíko… no..

Malá taky občas krupicovou ale paradoxně letí pak slepicím sní tři lžíce a nechce. Zato ovesné s ovocem nebo oříšky (kuppuju od mixit různý druhy můžeš si tam namixovat podel sebe) zvládne 2 porce.

• Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
3.5.22 16:40

@vokishka Já jsem taky jako dítě milovala sladký obědy krom tedy buchtiček se šodo..nevím proč ale teplý puding mi nějak nechutná

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi