Zdražení obědů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65205
3.5.22 16:40
@ludmilaadamkova píše:
@vokishka Já jsem taky jako dítě milovala sladký obědy krom tedy buchtiček se šodo..nevím proč ale teplý puding mi nějak nechutná

tak já mám raději teplý pudink než studený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.5.22 16:41

@vokishka Fakt? to já ještě nejradši když je z ledničky vychlazený… a navrch mi babi dávala štávu :oops:

• Citovat
  • Upravit
65205
3.5.22 16:42
@ludmilaadamkova píše:
@vokishka Fakt? to já ještě nejradši když je z ledničky vychlazený… a navrch mi babi dávala štávu :oops:
šťávu si dávám taky :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
3.5.22 16:42

Synovi zjistili alergii a HIT, takže já už zdražení obědů řešit nemusím. Řeším teď každodenní vaření :mavam: miluju :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.5.22 16:43
@vokishka píše:
tak u nás když je výběr, tak vidím, že většina děcka má právě krupici. I mé děti ji milovaly, doma prý není taková

Jo, děti si ji taky vždycky objednání (mají na výběr ze dvou jídel). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.22 16:47

Krupicovou kaši někdo ji. Někdo to vrací. Za šest let dohledu v jídelně jsem letos viděla prvně párek k něčemu. A minimálně půlka dětí v můj čas dohledu ho odmítla, že párek nejí, nemá rádo. To jsem úplně zírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
3.5.22 16:49
@Kelsey píše:
Krupicovou kaši někdo ji. Někdo to vrací. Za šest let dohledu v jídelně jsem letos viděla prvně párek k něčemu. A minimálně půlka dětí v můj čas dohledu ho odmítla, že párek nejí, nemá rádo. To jsem úplně zírala.

já zase občas vidím, že sní právě jen ten párek, třeba ted, když byl s čočkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
3.5.22 16:50
@Svistice píše:
Jo, asi je to v rámci toho mléko/ovoce do škol. Nicméně děti jsou poučené, že pokud spolužáci nechtějí, mají to zrekvírovat a donést domů, ušetříme. :mrgreen:
Když ta mlíka nevypijí sami, liju si to do kafe. :jazyk:
:lol: tak to je máš dobře naučené :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.5.22 16:50
@vokishka píše:
já zase občas vidím, že sní právě jen ten párek, třeba ted, když byl s čočkou :)

U nás čočku s parkem inspekce „zakázala“. Nevyhovuje, moc bílkovin. Tak je čočka s chlebem. Starší čočku miluje (teda hlavně tu školní, doma jak kdy), mladší zásadně objednává to druhé necockove jidlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.5.22 16:51
@Svistice píše:
U nás čočku s parkem inspekce „zakázala“. Nevyhovuje, moc bílkovin. Tak je čočka s chlebem. Starší čočku miluje (teda hlavně tu školní, doma jak kdy), mladší zásadně objednává to druhé necockove jidlo. :lol:

Přesně. Buď mají samotnou kaši s chlebem a okurkem. Nebo k tomu mívají baby karotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
3.5.22 16:52
@janickaIII píše: :lol: tak to je máš dobře naučené :lol: :palec:

Jo, holka tudle dostala pochvalu, přitáhla šest mlicek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
3.5.22 16:52
@Svistice píše:
U nás čočku s parkem inspekce „zakázala“. Nevyhovuje, moc bílkovin. Tak je čočka s chlebem. Starší čočku miluje (teda hlavně tu školní, doma jak kdy), mladší zásadně objednává to druhé necockove jidlo. :lol:

já ji mívám s vajíčkem a bramborama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
3.5.22 16:55
@Svistice píše:
Jo, holka tudle dostala pochvalu, přitáhla šest mlicek. :mrgreen:
:lol: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
3.5.22 17:03

@Svistice Předpokládám že s vajíčkem je to taky moc bílkovin :zed:

• Citovat
  • Upravit
4.5.22 13:56

Jo, předpokládáš dobře…vono se to nesmí už ani s tím vejcem na tvrdo. Nebo nedej bože, smažené vejce jako volské oko…tak to musí ty děti tlačit s chlebem…brr…moc bílkovin, to je ten důvod. To si dáš jedno vajca s čočovicí a sež z toho na prkně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí