Zdražení obědů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
462
5.5.22 12:44

@TO_IT já hlavně nechapu že lidi nakupuji jinak než v akcích. Já jsem zvyklá už léta nakupovat v akcích a zdražování vůbec nepocituju. nechapu lidi co nakupují věci bez akce, takovy bohužel stojí dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 12:45
@Lutern píše:
@TO_IT já hlavně nechapu že lidi nakupuji jinak než v akcích. Já jsem zvyklá už léta nakupovat v akcích a zdražování vůbec nepocituju. nechapu lidi co nakupují věci bez akce, takovy bohužel stojí dost.

A byla jsi za poslední měsíc v obchodech? V akcích už není skoro nic. Nevšimla? Já jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.5.22 12:47
@unuděná píše:
A byla jsi za poslední měsíc v obchodech? V akcích už není skoro nic. Nevšimla? Já jo.

Co to je za blbost? Mě naopak přijde víc věcí v akci nez bývalo loni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 12:49
@debra.morgan píše:
Co to je za blbost? Mě naopak přijde víc věcí v akci nez bývalo loni.

Tak já chodím denně do Billy nebo Alberta a těch věcí v akci je minimum. A když, tak spíš takové méně kupované věci (sádlo, ovesné vločky, mražené atd.). Mrkni klidně na akční letáky. Zelenina téměř žádná, jednou za čas zlevní okurky nebo ty nejhnusnější jablka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18640
5.5.22 12:52

@unuděná plus susenky a čokolády. Toho je V akci vždycky plno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 13:06
@hospodki píše:
@unuděná plus susenky a čokolády. Toho je V akci vždycky plno :roll:

Jo, přesně. Sladkosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 13:08

I můj oblíbený Globus mě teď rozčiluje. Schválně jsem mrkla a aktuálně mají v akci 23 druhů ovoce a zeleniny, z čehož je většina nepoužitelná k běžné spotřebě (převážně bylinky)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
5.5.22 13:11
@bamboo píše:
Ahoj, mám prosbu. Jak se ve vašich školách vypořádali se zdražením potravin? Na naší škole nezvedli cenu jídel, ale dávají dětem výrazně menší porce. Máte taky podobné zkušenosti? Nebo zvedli cenu jídel? Díky!

To je divné, oni mají normy, kterých se u porcí musí držet. U nás se řeší i jaká to je třída, protože prvňáček má jinak normovanou porci než třeba čtvrťák, ačkoliv je to stále první stupeň. To bych si nechala vysvětlit od vedoucí školní jídelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TO_IT
5.5.22 13:14
@Lutern píše:
@TO_IT já hlavně nechapu že lidi nakupuji jinak než v akcích. Já jsem zvyklá už léta nakupovat v akcích a zdražování vůbec nepocituju. nechapu lidi co nakupují věci bez akce, takovy bohužel stojí dost.

Ty věci jsou dražší i v akci.

• Citovat
  • Upravit
TO_IT
5.5.22 13:17
@unuděná píše:
Tak já chodím denně do Billy nebo Alberta a těch věcí v akci je minimum. A když, tak spíš takové méně kupované věci (sádlo, ovesné vločky, mražené atd.). Mrkni klidně na akční letáky. Zelenina téměř žádná, jednou za čas zlevní okurky nebo ty nejhnusnější jablka.

Ale ne, já jsem zeleninožrout a vždy něco je.. a z akcí vyberu vždy nějaké maso, sýr, jogurt, zeleninu, vejce.. kupuji základní věci..

Ale i v akcích zdražilo.

• Citovat
  • Upravit
53190
5.5.22 13:20
@TO_IT píše:
Ty věci jsou dražší i v akci.

To je taky pravda. Teď když je v akci třeba Hollandia velký jogurt, tak je to za 25,–, ještě před půl rokem znamenala akce 18-19,– Olomoucké tvarůžky malé se daly loni koupit za dvacku, teď? Akce 35,– :zed: A s tou zeleninou už se nechci znovu rozčilovat, ale k čemu je dobrá akce na salátovou okurku za 18,90,–, když předloni touto dobou jsme jí kupovali za 9? ;) To snad nikdo soudný nemůže napsat, že se ho zdražování nijak nedotklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 13:21
@TO_IT píše:
Ale ne, já jsem zeleninožrout a vždy něco je.. a z akcí vyberu vždy nějaké maso, sýr, jogurt, zeleninu, vejce.. kupuji základní věci..Ale i v akcích zdražilo.

Tak možná blbá prodejna, u nás je už i citelně méně potravin v regálech, protože jak to lidi bez akcí nekupují, tak jim to prochází. Dnes jsem chtěla koupit jakékoli masíčko, že něco podle akce ukuchtím, a v regálu se krčily nazelenalý prsní řízky za dvě kila kilo, pár steaků a polotovary typu sekaná a marinovaná krkovice.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.5.22 13:26
@unuděná píše:

Chodím do lidlu a tesca, občas albert a kauf. A lidl a kauf mám vždy koš zeleniny a ovoce a ještě jsem jinam ani nedošla. Albert zas tak nesleduji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
5.5.22 13:27
@debra.morgan píše:
Chodím do lidlu a tesca, občas albert a kauf. A lidl a kauf mám vždy koš zeleniny a ovoce a ještě jsem jinam ani nedošla. Albert zas tak nesleduji.

Lidl mi přijde taky pořád fajn, ale prostě ho tu v docházkové vzdálenosti nemám. Kaufland nesnesu, u nás je příšernej, už 10 let běžně nahnilá a plesnivá zelenina, vybrané regály a nervlí důchodci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
5.5.22 15:04

@unuděná Já zas pracuji v jednom jmenovaném OD a v akcích máme kupu zboží :D Jako fakt hodně moc, ale buď kvalita šla dolů, menší gramáž.. nebo jsem ještě teď koukala, že třeba nudle, co bývali v akci za 14kč a PC byla 18kč, tak teď ta původní cena je ta akční a nová PC je ta vyšší :D Takže záleží, na co člověk kouká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí