Zdrobněliny jmen Kryštof, Tadeáš

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18223
8.2.11 22:15
catie píše:
vvero píše:
Kryštofovi - Kryštůfku, Krisi - myslím, že se hodí i na dospěláka.
A nepřipomíná to lidem krysu? Uvažovali jsme o něm taky, ale měla jsem strach, že se mu budou děti posmívat…

Kryštofa neznám, ale když jsem si přečetla přezdívku Krysi, spíš sem viděla nějakýho chlápka z filmu (Kris) než myšku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1126
9.2.11 12:48

Ahojky známí říkají Tadeášovi, Tádo nebo Tášo…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
9.2.11 15:41

Moc děkuji za rady všem :hug: .Jak tak čtu,tak více zdrobnělin je na Kryštofa,než na Tadeáše,ale to je určitě o fantazii rodičů.Tak se s tím musím nějak poprat a už konečně jedno jméno vybrat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
9.2.11 15:50

Ahoj, já si přála Tadeáše a úplně jsem se viděla jak malýmu bubu říkat Tedýšku nebo Tedy, když už bude starší. A sousedi mají Kryštofa a i tak mu říkají, ale mu je už 5, občas je slyším říkat mu i Kryšpíne, Kryšpínku (já svoji holce taky říkám Kryšpín :mrgreen: , když ji chci poškádlit, je Kristina) Za mě jednoznačně vyhrává TADEÁŠ :srdce:

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
9.2.11 20:02

a co třeba kris-kryštof,kríša,kryštůfku,kyryštofíčku,,tadeáš-tádík,tadeášek,ttadí,tade,

• Citovat
  • Upravit
115
9.2.11 21:49

Ahoj, píši sice pozdě, ale přeci, máme také Kryštofa a říkáme mu hlavně Štofik nebo Tofíku a když zlobí je to Kryšpín :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tedíkmartík
3.8.12 12:23

Máme doma Tadeáše

Ahoj, my máme Tadeáše doma a říkáme mu Tedíku, Tedýsku, Tedy. Pracovala jsem jako ředitelka MŠ a znám čtyři Tadeáše a říkalo se jim taky tak s výjimkou jednoho, kterému se říkalo Tádo. Kryštůfkovi jsme ve školce říkali Tofíku, stejně jako jeho rodiče.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
3.8.12 12:24

Tady, Tádi, Tadynku Tadýsku, Tadeášku, Tadulo…

• Citovat
  • Upravit
487
3.8.12 12:29

:dance: už máme doma Kryštofa a říkáme mu Kryštofku, Štofi, Štofísku, Kryšpi, Kryšpíne, :potlesk: :potlesk: :potlesk: Jsem ráda, že jsem dala jméno Kryštof :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
4.8.12 15:33

Ahoj, máme Kryštofa a říkáme mu nejčastěji Krýšo… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí