Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
catie píše:vvero píše:A nepřipomíná to lidem krysu? Uvažovali jsme o něm taky, ale měla jsem strach, že se mu budou děti posmívat…
Kryštofovi - Kryštůfku, Krisi - myslím, že se hodí i na dospěláka.
Kryštofa neznám, ale když jsem si přečetla přezdívku Krysi, spíš sem viděla nějakýho chlápka z filmu (Kris) než myšku ![]()
Moc děkuji za rady všem
.Jak tak čtu,tak více zdrobnělin je na Kryštofa,než na Tadeáše,ale to je určitě o fantazii rodičů.Tak se s tím musím nějak poprat a už konečně jedno jméno vybrat. ![]()
Ahoj, já si přála Tadeáše a úplně jsem se viděla jak malýmu bubu říkat Tedýšku nebo Tedy, když už bude starší. A sousedi mají Kryštofa a i tak mu říkají, ale mu je už 5, občas je slyším říkat mu i Kryšpíne, Kryšpínku (já svoji holce taky říkám Kryšpín
, když ji chci poškádlit, je Kristina) Za mě jednoznačně vyhrává TADEÁŠ ![]()
a co třeba kris-kryštof,kríša,kryštůfku,kyryštofíčku,,tadeáš-tádík,tadeášek,ttadí,tade,
Ahoj, píši sice pozdě, ale přeci, máme také Kryštofa a říkáme mu hlavně Štofik nebo Tofíku a když zlobí je to Kryšpín ![]()
Ahoj, my máme Tadeáše doma a říkáme mu Tedíku, Tedýsku, Tedy. Pracovala jsem jako ředitelka MŠ a znám čtyři Tadeáše a říkalo se jim taky tak s výjimkou jednoho, kterému se říkalo Tádo. Kryštůfkovi jsme ve školce říkali Tofíku, stejně jako jeho rodiče.
už máme doma Kryštofa a říkáme mu Kryštofku, Štofi, Štofísku, Kryšpi, Kryšpíne,
Jsem ráda, že jsem dala jméno Kryštof ![]()