Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslím si, že opravdu žádná z nás nemá rentgenové oči, takže ti nezbude nic jiného, než si udělat test, tedy jestli to chceš vědět. ![]()
@Viola23 prave ze bych chtěla vedet
hrozne bychom miminko chteli …ale po revizi dělohy mám šílený strach jelikož ti „reznici“ v nemocnici neměli žádný soucit spíš mi přišli naštvaní za to že tam jsem… ![]()
Máš zpoždění menzes? To, co popisuješ jsme teď měli doma všichni. A garantuju ti, že manžel, čtyřletá a roční dcerka těhotní opravdu nejsou a u mě je to krajně nepravděpodobné
. Takže si udělej test!
@Leonessi počkej jestli vynechá menstruace a pak dělej test ![]()
@Leonessi tak šup do lékárny, kup si test a prostě si ho udělej, buď tam budou dvě nebo jen jedna čárka, přece o nic nejde ![]()
Pomud by to byly příznaky, tak uz bys mela pozitivní test. Takže ho proste udělej
@Leonessi nemůžou mít soucit s každou. By se zblaznili. Jestli máš opožděnou ms tak test udelej a hotovo.
@Leonessi Je to buď a nebo. Pokud Ti vyněchala MS, tak kup test a budeš vědět. A po revizi jsem taky. Doktor moc empatií neprojevoval, ale od toho tam ani není. Resp. já to teda nečekám. A přesně rok po revizi se narodila zdravá holčička. Strach jsem měla celé těhu - to nejde změnit, ale strach nás svazuje a je potřeba ho překonat, abychom mohli dál.. To že to předtím nedopadlo, neznamená že i tentokrát to bude špatně.
Pokud se bojíš udělat těhotenský test, tak počkej osm měsíců a pak se to rozsekne.....