Hyperaktivní močový měchýř - nejsem jediná?

Anonymní
8.7.22 18:26

Že nejsem jediná

Ahoj holky trpím hiperfukci močového měchýře jak někde jsem a trochu piji myslim vodu potřebuji pořád čůrat a většinou to dopadne dobře najdu vždy nějaký keř abych nebyla vidět ale dneska se mi stalo něco si budu dlouho pamatovat vím že mě pár lidí napíše že jsem prase jako mě nazvala paní ale snad je na tom někdo stejně a ja si nebudu připadat tak trapně a nechutně a hloupě dneska jsem vyzvedla dítě ve školce nějak kolem poledne a pak šla s dětmi do obchodu a už v obchodě se mi začalo trochu chtít ale naštěstí to přešlo vyšli jsme s obchodu a málej mě se chce čůrat v tu dobu se mi chtělo znovu za obchodem byl keř s kontejnerama pod půjdeme sem obě ale nenapadlo mě že tam chodi prodavačky kouřit jak naschvál s mim štěstím přišla prodavačka před mima dvěma dětmi mě nazvala nechutný prasetem a ja se málem rozplakala načurala si do kalhot a ještě se omluvila napíše mi někdo ať si stoho nic nedělám prosím ještě teď mě to mrzí

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6869
8.7.22 18:37

To tě trápí? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
8.7.22 18:38

Nic si z toho nedělej prostě pokud to neudržíš tak se přece nepočůráš. Jsou lidé, kteří to nechápou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9175
8.7.22 18:40
@Anonymní píše:
Ahoj holky trpím hiperfukci močového měchýře jak někde jsem a trochu piji myslim vodu potřebuji pořád čůrat a většinou to dopadne dobře najdu vždy nějaký keř abych nebyla vidět ale dneska se mi stalo něco si budu dlouho pamatovat vím že mě pár lidí napíše že jsem prase jako mě nazvala paní ale snad je na tom někdo stejně a ja si nebudu připadat tak trapně a nechutně a hloupě dneska jsem vyzvedla dítě ve školce nějak kolem poledne a pak šla s dětmi do obchodu a už v obchodě se mi začalo trochu chtít ale naštěstí to přešlo vyšli jsme s obchodu a málej mě se chce čůrat v tu dobu se mi chtělo znovu za obchodem byl keř s kontejnerama pod půjdeme sem obě ale nenapadlo mě že tam chodi prodavačky kouřit jak naschvál s mim štěstím přišla prodavačka před mima dvěma dětmi mě nazvala nechutný prasetem a ja se málem rozplakala načurala si do kalhot a ještě se omluvila napíše mi někdo ať si stoho nic nedělám prosím ještě teď mě to mrzí

Kašli na ty prodavačky, neví, co to je hyperaktivní močový měchýř, já tím trpím taky a lítám na wc pořád a všude. Léčíš se na urologii? Je spousty léků, některé docela účinné, ale mně bohužel nepomohly. Měla jsem tedy jít na aplikaci botulotoxinu, ale kvůli Covidu to zrušili a pak už jsem na to nesebrala odvahu. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
8.7.22 18:48

Nebuď labuť. Já to nemám, ale před menzes taky chodím furt - no tak chodím, no. Taky jsem párkrát byla ve křovíčku, naštěstí to teda nikdo nekomentoval. Ale kdyby jo, tak udělám pohled trefené laně, pokrčím rameny a řeknu „když musíš, tak musíš“ :mrgreen:

Hele, chlapi taky močej všude, děti na rozdíl od USA taky necháváme vycinkat na veřejnosti, tak co. Máš se počůrat?

Ale teda pokud to máš trvale, tak bych určitě řešila nějakou tu medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
8.7.22 18:49

Prosimte úplně v klidu, neřeš to! Tak ses vycurala no to je toho. Nechápu, proč bys měla být prase :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
8.7.22 18:50

Me to rozesmálo, nic proti tobě. :) Ale co si to dovoluje ta prodavačka? :zed: Bych ji poslala do pr…

• Citovat
  • Upravit
537
8.7.22 18:51

Taky se mi poslesní dobou stává, že prostě z ničeho nic musím. Všímám si, že jsem kvůli tomu hodně omezila pitný režim, abych to měla pod kontrolou. Začínám to řešit s lékaři. Musím říct, že mi to zatím dobře vychází, ale jednou jsem se zasekla na dálnici v zácně, kolem zdi, nedalo se to už vydržet tak jsem vystoupila, přelezla jen svodidla a vyčůrala se tam. No co nadělám. :lol: Nic si z toho nedělej. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 18:52

Jéééžíš, to teda nejsi sama, takových trapasů mám…a víš co ti řeknu, já už z toho takovou vědu nedělám. Podívej kolik rodičů ve městě běžně dává děti, i dost velké, nad kanál před očima všech, přestože veřejné WC je v obchoďáku, za rohem, kolik chlapů běžně čurá na veřejnosti a ti určitě hyperaktivní měchýř nemají, vůbec si s tím hlavu nedělají. I já sama kolikrát někde někoho přistihla za keříkem, vždy jsem se omluvila a vypadla, tak rpostě nevydržel no.

Naposledy jsem takhle v zimě čurala v kozačkách na podpatku a dlouhém kabátě po společenské akci v parčíku uprostřed města, kde mě kryl tak asi z každé strany jeden keř od hlavní silnice a autobusové zastávky plné lidí, boty od bahna…co si mysleli ty lidi když jsem odtud lezla nevím a neřeším. Nedalo se nic dělat. Na dovolené mě u zdi za zamčenými záchodky přistihl manžel když jsme spolu byli tenkrát ani ne rok. A tak dále :D

• Citovat
  • Upravit
22566
8.7.22 18:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky trpím hiperfukci močového měchýře jak někde jsem a trochu piji myslim vodu potřebuji pořád čůrat a většinou to dopadne dobře najdu vždy nějaký keř abych nebyla vidět ale dneska se mi stalo něco si budu dlouho pamatovat vím že mě pár lidí napíše že jsem prase jako mě nazvala paní ale snad je na tom někdo stejně a ja si nebudu připadat tak trapně a nechutně a hloupě dneska jsem vyzvedla dítě ve školce nějak kolem poledne a pak šla s dětmi do obchodu a už v obchodě se mi začalo trochu chtít ale naštěstí to přešlo vyšli jsme s obchodu a málej mě se chce čůrat v tu dobu se mi chtělo znovu za obchodem byl keř s kontejnerama pod půjdeme sem obě ale nenapadlo mě že tam chodi prodavačky kouřit jak naschvál s mim štěstím přišla prodavačka před mima dvěma dětmi mě nazvala nechutný prasetem a ja se málem rozplakala načurala si do kalhot a ještě se omluvila napíše mi někdo ať si stoho nic nedělám prosím ještě teď mě to mrzí

Nemyslela prodavačka spíš tu volbu místa u popelnic? Já taky lítám pořád, ale místo si vybírám co nejméně nechutné a k popelnicím bych teda nešla. Už pro ten svůj pocit a hlavně i kvůli tomu, že tam chodí ostatní s odpadkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 19:00

Buď v klidu. Mně když v těhotenství dítě zatlačilo na střeva, tak jsem taky hledala křoví, protože nikde v okolí nebyla zrovna ani žádná restaurace či veřejné toalety.Tak jsem lezla do křoví vedle potoka. Narozdíl od tebe jsem nepotřebovala jen čůrat. Takže jsi na tom ještě dobře.

• Citovat
  • Upravit
23966
8.7.22 19:04

Tak mě se ještě nikdy nestalo, že by mě někdo zprdnul. Ale už jsme se takhle sešli v křoví dvě :mrgreen:

Až bude všude dostatek veřejných záchodů, tak nebudeme muset běhat všude možně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
8.7.22 19:09

Tím se vůbec netrap, je to lidské a může se to stát každému. Vsaď se, že kdyby ty prodavačky měly podobné problémy, kecnuly by si tam taky. Kdyby to byl chlap, ani by to neřešily. A ne, rozhodně nejsi prase. Prase je pro mě někdo, kdo se nemyje a chodí zanedbaný, popř. žije ve špíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.7.22 19:21

Já jsem teda asi v 11 letech dostala vynadáno od jedné babky, šla jsem ze školy a domů mi zbývalo asi 100 metrů a věděla jsem, že než pootvírám dveře, tak se někde počůrám, vlezla jsem si pod most a babka si tam tudy zrovna zkracovala cestu…jo bylo to nepříjemné…

jednou jsem takhle potkala paní na Václaváku mezi auty, to už je jiná liga :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
8.7.22 19:41

Tohle se mi teda nestalo, ale v těhotenství sem taky litala pořád a všechny cesty ven sem si pečlivě plánovala a delala si trasu podle toho, kde sou zachody :D stane se no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová