Hyperaktivní močový měchýř - nejsem jediná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
911
8.7.22 19:42

Já jsem jednou byla na krásným rande, byla večeře pak mě vzal do auta. Jeli jsme k němu a já má dálnici dostala průjem. Musel zastavit. A já se prostě po. elala mezi svodidla. Okolo jezdili auta a troubila na mě. Utíkala jsem se fakturou a nebyla schopna to "ukončit "dřív jak ta 15 min. Celou dobu na mě můj nový objev koukal…no odvezl mě pak rovnou domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.22 21:55

Holky zvedli jste mi náladu děkuji nelečim to ale posilují lékař mě naučil jak nechodivam často vpraci to dávám zatím bez problemu jen prostě někdy potřebuji někam odskočit stává se to tak 2 do měsíce že potřebuji někam takhle zalest

• Citovat
  • Upravit
24857
8.7.22 22:00

:hug: buď v klidu
oč horší jsou průjmy :lol:.. drž se…
Ne-prase opravdu nejsi
to bys byla, kdybys jí to pustila v obchodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
8.7.22 22:04

Já mám hyperaktivní močový měchýř, takže tě naprosto chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
9.7.22 17:08

Moc všem děkuji ale nějakou dobu mě v obchodě neuvidi jsou prázdniny táže to nebude bproblem a dneska už je mi lip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
10.7.22 07:42

Také mám hyperaktivní močák. Co se týče nějakých léků, tak už jsem jich vystřídal tak 10 a každý fungoval super cca první týden až dva a pak to spadlo tak na 20% účinnost. Teď jsem je zkoušel vysadit a přiznávám, že s práškama je to lepší, ale s tím prvním týdnem od medikace se to nedá srovnávat. Už to pomalu vzdávám a zůstanu u těch posledních.

A teď upřímně. Kolikrát jsem si už říkal, že mám v tomto směru štěstí, že jsem chlap, páč hledat místo kam se schovat, abych si mohl dřepnout je někdy prekérka. Asi bych si jako žena koupil ty čůrací kornoutky. Jak dobře to funguje to jako chlap mohu těžko říct. Ale když musíš, tak holt musíš :nevim:, takže by možná stálo za to si jednu sadu koupit na zkoušku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 18:47

Taký mě to napadlo když sem si dneska vzpomněla díky za tip

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat