Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky,jakou mám pořídit zebru Ryan?Mají dvě verze…malou či velkou?Se kterou si dítko více vyhraje?
Když budu mluvit za sebe, tak já bych brala tu menší verzi. Je do ruky a pro dítko na zkoumání materiálu, ocucávání, atd., mi přijde lepší. Já kdybych měla doma tu větší verzi, tak vím, že malá si toho všímat nebude- má radši menší věci- do ruky.
malá má tu velkou od ježíška a nevím - sice si pohraje ale je dost nestabilní a už ji několikrát zavalila ![]()
na druhou stranu až povyroste, bude na ní sedět jako na křesílku a vydrží asi dýl
Tu větší dostal malý k vánocům a docela si s ní hraje. Ale je pravda, že ji na sebe často stáhne. Ale nijak mu to nevadí ![]()
Tu větší dostala naše 10ti měsíční holčička k vánocům. Zatím je stále ve fázi, kdy ji zajímá samotný obal, ve kterém je hračka zabalená
Zebra je moc krásná a precizní. Ta menší už by ji asi nebavila, protože podobných hraček do ruky má docela dost, ale je pravda, že jsem o té menší zebřičce vůbec nevěděla - je taky moc podařená. Jinak asi podle místa, které máte, protože ta veliká zebřička je opravdu veliká ![]()