Žehlička na prádlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3533
18.1.20 20:20

Taky mám z Lidlu a luxus. Koupila jsem si sice tu co jde používat i bez kabelu, ale teď zpětně vím, že to bylo zbytečné. Žehlím pořád s kabelem a i tak je lehká a jde to jedna báseň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
18.1.20 22:00

@Lucie008 diky :) na tu presne jsem taky koukala. Obcas potrebuju rychle neco prezehlit, kdyz nekam jdu. Tak myslim, ze by to mohlo byt prijemny, netahat kabel :) jinak na velky zehleni je to asi jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
19.1.20 11:21

@Kukacka123 K tve otazce, jakou mam zehlicku, nevim, jestli ti to pomuze. Ja mam Tefal TurboPro, asi za 1400kc, ale uprimne nevim, jak zehli bez pary, protoze ja zas zehlim jen s parou a hledala jsem takovou, ktera ma velky parni vykon. Me to zehleni s parou prijde o mnoho rychlejsi a mene namahave, nez bez. Uprimne, uplne bez pary jsem zehlila naposled snad jako mala, ale mela jsem predtim obycejnou zehlicku (a nechci kecat, ale myslim, ze byla z Lidlu, jen kupovana mozna pred 8lety, nebo tak nejak), ktera naparovala mene a je to velky rozdil. Destilku do toho neliju, protoze ta Tefalka ma odvapnovac, davam do toho normalni vodu. Pach nevim, ja zadny necitim, ale to muze byt individualni, ale to kapani vody je divne. Bud jsi mela tu zehlicku malo nahratou, nebo zanesenou, nebo spatne tesni zavirani te nadrzky na vodu. Ale pokud je vse v poradku, tak by nemela zehlicka kapat vubec. Me se ani u te stare nestalo, ze by mi kapala, pokud jsem driv neprenastavila teplotu na nizsi a pri dalsim zehleni na to nezapomnela. Tefalka ma regulaci teploty, i kdyz ja stejne vsechno zehlim na bavlnu, pokud zrovna nedavam nazehlovacky na softshell. Para se tam da regulovat nebo uplne vypnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.1.20 12:15

@Hoa Mai me prave ta Philips vysla pres 2000,– a proto jsem tak zklamana. Ma si vse regulovat sama, tudiz nedokazu nastavit teplotu, abych mela vyssi teplotu pro paru. Myslela jsem, ze je chytra, asi ne. Ma nekolik parnich razu a proste skoro pokazde kapala :nevim: vse bylo vycistene, odvapnene, pokazde jsem procistila a proparila pred zehlenim mimo pradlo :nevim:
Popravde jsem koukala na tu z Lidlu a bude to hodne podobne, jen se neplati za znacku :mrgreen: stejna zehlici plocha, muzu si regulovat teplotu, coz ted rozhodne chci!
Mne neprijde, ze by se mi s parou zehlilo rychleji prave. Parou zehlim jen manzelovy kosile, jinak vse normalne a vyhovuje mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1086
19.1.20 20:28

@Kukacka123 Bez kabelu jsem měla a bylo to super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
19.1.20 21:23

@Hrozina verim, ze je ti fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie