Žehlíte někdo na zakázku?

4058
4.9.13 10:09

Žehlíte někdo na zakázku?

Ahoj, žehlíte někdo jako přivýdělek? Potřebuji nějaké koruny navíc a tohle mě napadlo, už delší čas o tom přemýšlím.
Byla bych vděčná za jakékoli rady, co to obnáší, plusy a mínusy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3950
4.9.13 10:15

Možná kdysi to mohlo být ale dneska kdo žehlit nechce nebo nemuže má sušičku a žehlit nemusí aspoň já teda sušičku mám a nežehlím není důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.9.13 10:20

Moje mamka to delala… Co potrebujes vedet? :)

• Citovat
  • Upravit
24379
4.9.13 10:26

Ja potrebuji takovou pani sehnat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
4.9.13 10:27

@nemolka Já si říkám, že třeba někdo si na tom zakládá, ale nemá čas, netuším :think: @chatwenna účtovala si za jednotlivé kusy nebo třeba za koš? A kolik si dávala čas na jednotlivé zakázky? Myslím jestli třeba do 2 dnů apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
4.9.13 10:28

@wildcherry tak jestli jsi z Liberce.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
4.9.13 10:28

Taky bych potrebovala nekoho na zehleni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
4.9.13 10:35

Mě by to hrozně bavilo. Ráda žehlím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
4.9.13 10:43

@paola white tak né že mi přebereš zákazníky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.9.13 10:48

Mě žehlení baví, ale nějak nevím, jak se k tomu dostat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
4.9.13 10:49

@marcellia Vetsinou podle casu… Nekdy tyden, nekdy volala druhy den rano, ze uz je to hotove, myslim, ze zalezi na domluve :)

Kdyz zehlila pro doktory-soukromniky velke kusy - plaste, kalhoty, plachty, tak si uctovala kus, kdyz zehlila pro rodinu, tak pocitala kose/pracky, protoze tam samozrejme mezi tim byly i kousky „snadne“ k zehleni… Navic bavlna se zehli snaz nez to doktorske platno :)

Mela by sis hlavne ujasnit, jestli to budes i prat… Coz vetsina lidi, co chce zehlit, tak chce i prat…

Mamce za ctyri roky odesla pracka, za pet roku parni zehlicka za pet tisic… Proste je potreba tam promitnout i tohle…

• Citovat
  • Upravit
4058
4.9.13 10:53

@chatwenna Děkuju za informace :palec:
Určitě bych neprala, i tak peru jen pro nás 3 skoro denně, takže to bych se pak tady v tom asi utopila :pankac:
No ještě pokoukám po internetu a rozhodnu se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.9.13 10:53

Ahoj
Znala jsem jednu paní, která si tím přivydělávala. Ale moc z toho neměla. :nevim:
Jen vím, že jela „za prací“. Kdysi mi to taky nabízela, když jsem si posteskla, že nestíhám a nebaví mě to. Ale mě se nelíbí představa „cizí“ osoby u mě doma. Ona i chodívala uklízet do pár domácností. Paní domácí šla do práce a přišla do uklizeného a vyžehleného. Za to žehlení jestli brávala 100 nebo 200. Víc ne. :nevim: Prostě přišla, vyžehlila a šla.

Klidně to zkus. Urči si cenu za množství, roznos letáky a uvidíš, jestli se ti někdo ozve. ;) Jak dlouho nic, tak sniž cenu a zase počkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4058
4.9.13 10:56

@jirabobes Já bych taky k nikomu domů nelezla :lol: Myslela jsem, že by mi to dovezli, nebo někde předali, a žehlila bych doma. V cizím bych se necejtila dobře, mám ráda „to svý“..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
4.9.13 11:09

Ahoj, mám paní na žehlení. Chodí ke mně domů (pokud ale nekdo nechce, nevadí jí, když jí přivezou prádlo domů). Platím jí hodinu 100,–Kč. Koš prádla mi žehlí tak cca 2 hodiny +-. Když mi žehlí ložní prádlo, tak jí připlatím ještě stovku (moje vlastní vůle). Kdyby někdo potřeboval, bydlí na Praze 9.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat