Žehlíte někdo na zakázku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Žehlíte někdo na zakázku?
Ahoj, žehlíte někdo jako přivýdělek? Potřebuji nějaké koruny navíc a tohle mě napadlo, už delší čas o tom přemýšlím.
Byla bych vděčná za jakékoli rady, co to obnáší, plusy a mínusy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Možná kdysi to mohlo být ale dneska kdo žehlit nechce nebo nemuže má sušičku a žehlit nemusí aspoň já teda sušičku mám a nežehlím není důvod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nemolka Já si říkám, že třeba někdo si na tom zakládá, ale nemá čas, netuším
@chatwenna účtovala si za jednotlivé kusy nebo třeba za koš? A kolik si dávala čas na jednotlivé zakázky? Myslím jestli třeba do 2 dnů apod. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marcellia Vetsinou podle casu… Nekdy tyden, nekdy volala druhy den rano, ze uz je to hotove, myslim, ze zalezi na domluve ![]()
Kdyz zehlila pro doktory-soukromniky velke kusy - plaste, kalhoty, plachty, tak si uctovala kus, kdyz zehlila pro rodinu, tak pocitala kose/pracky, protoze tam samozrejme mezi tim byly i kousky „snadne“ k zehleni… Navic bavlna se zehli snaz nez to doktorske platno ![]()
Mela by sis hlavne ujasnit, jestli to budes i prat… Coz vetsina lidi, co chce zehlit, tak chce i prat…
Mamce za ctyri roky odesla pracka, za pet roku parni zehlicka za pet tisic… Proste je potreba tam promitnout i tohle…
- Citovat
- Upravit
@chatwenna Děkuju za informace ![]()
Určitě bych neprala, i tak peru jen pro nás 3 skoro denně, takže to bych se pak tady v tom asi utopila ![]()
No ještě pokoukám po internetu a rozhodnu se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Znala jsem jednu paní, která si tím přivydělávala. Ale moc z toho neměla. ![]()
Jen vím, že jela „za prací“. Kdysi mi to taky nabízela, když jsem si posteskla, že nestíhám a nebaví mě to. Ale mě se nelíbí představa „cizí“ osoby u mě doma. Ona i chodívala uklízet do pár domácností. Paní domácí šla do práce a přišla do uklizeného a vyžehleného. Za to žehlení jestli brávala 100 nebo 200. Víc ne.
Prostě přišla, vyžehlila a šla.
Klidně to zkus. Urči si cenu za množství, roznos letáky a uvidíš, jestli se ti někdo ozve.
Jak dlouho nic, tak sniž cenu a zase počkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirabobes Já bych taky k nikomu domů nelezla
Myslela jsem, že by mi to dovezli, nebo někde předali, a žehlila bych doma. V cizím bych se necejtila dobře, mám ráda „to svý“..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám paní na žehlení. Chodí ke mně domů (pokud ale nekdo nechce, nevadí jí, když jí přivezou prádlo domů). Platím jí hodinu 100,–Kč. Koš prádla mi žehlí tak cca 2 hodiny +-. Když mi žehlí ložní prádlo, tak jí připlatím ještě stovku (moje vlastní vůle). Kdyby někdo potřeboval, bydlí na Praze 9.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit