Zelená stolice - Laktobacílky

202
2.11.11 01:49

Zelená stolice - Laktobacíllky

Ahoj Holky,
mám dotaz mám 7týdenního chlapečka a včera jsem mu začala podávat laktobacíllky a dnes měl prvně nazelenalou stolici je to normální? Že by to bylo tima laktobacílkami, špenát jsem jedla trochu neděle , pondělí, ale tím si myslím, že to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
291
2.11.11 05:47

Jestli kojíš, tak zelená stolice u novorozeňat může být způsobena tím, že má příliš předního mléka a nedostatek zadního.
Zkus kojit z jednoho prsu dokud to jde a nepřehazovat, někdy se zdá, že není dost, že miminko málo saje a nic z toho, ale to je omyl. Přední mléko se spustí rychle, ale pak přijde to zadní co zasytí a to už tak rychle neteče. Maminky se mylně domnívají, že už je prso prázdné a skončí s krmením a nebo přehodí na druhé prso. Miminka jsou pak vlastně hladová, zadní mléko je to co je zasytí.
S laktobacily by to nemělo mít nic společnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
2.11.11 08:47

Ahoj, my jsme měli po Laktobacílkách úplně zelenou a tekutou stolici! Už jsem jí to nedávala a deuhý den měla zase normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.11.11 08:57

odpověď

no mě přijde , že to má taky z toho protože kojím dobře střídám prsa až po 2 hodinách nee při kojení, ale přitom ty Laktobacilly mají být prospěšné to nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.11.11 08:58

odpověď

a co si místo toho začala dávat? Já davala Infacol ten nějak nezabíral na koliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1618
2.11.11 09:25

už tady nějaká diskuze o tom byla, vyvodila jsem si, že někomu to pomáhá někdo má průjem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
2.11.11 11:15

Taky to prý může být, když jíš hodně mléč. výrobků… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.11.11 15:52

Ahoj, pokud můžu doporučit tak probiotické kapky BioGaia. Mám téměř 3 měsíční holčičku a koupila jsem jí snad všechno, ale nic jiného nám nezabralo pouze tyto kapky, ale musíš vydržet tak 10 dnů potom uvidíš výsledek. U nás stojí kolem 700,– ale já je kupuju na Slovensku za 250,–. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.2.12 10:39

Ahojky holky, od soboty dáváme laktobacílky a od včerejška má malá taky úplně zelenou stoličku :-( Jelikož nejsem první asi je to laktobacílkama.. Mám je vysadit, nebo zkusit pokračovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.2.12 11:22

Tak je zkus vysadit. My meli po bio gaia premnozeni dobrych bakterii, coz taky neni dobry a nakonec jsme to museli prelecit antibiotiky :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
7.2.12 11:26

a to se projevilo taky zelenou stoličkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
7.2.12 12:07

zelena vodova stolice obcas s hlenem. Ale nemusi to byt po tech laktobacilkach, musis to vyzkouset, jinak to nezjistis ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí