Zelená stolička s hlenem

55
22.7.06 21:15

Zelená stolička s hlenem

Pěkný večer přeji,
prosím o radu.Dnes měl náš drobeček úplně zelenou ustolici s hlenem. Četla jsem hodně o zelené stoličce, ale bojím se toho hlenu. Jinak je úplně v pořádku. Myslím, že nijak nestrádá. Mléka mám také hodně a hlady mi nepláče. Nevíte čím by to mohlo být ?
Moc děkuji za každou radu a zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3492
22.7.06 21:24

Ahoj,

Adámek když byl miminko tak to taky míval. Tehdy mi bylo řečeno, že ta zelená barva může být i z horka, že prý mu stačilo když se napil jen toho předního mlíka no a ten hlen se mu tam objevoval už i v době, kdy jsem přikrmovala UM. Dr. jsem to říkala, ale vlastně mi na to nic neřekla. Jo a UM pil od 6 týdnů + kojení.
Asi jsem ti neporadila, ale snad to nebude nic vážného. Jo vzpomínám si, že malému udělali výtěr, ale byl v pořádku.

Přeju hodně zdraví.

Andrea a Adámek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
22.7.06 21:26

Zeleně jsem kajdili často a občas ta měly i hlen.
Náš pan doktor říká, že to můžou být i hleny z nosánku, které dítě spolkne a samozřejmě nestráví, takže tak odchází ven.
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
22.7.06 21:30

Ahoj :D

Nazelenalou stoličku jsme mívali docela často.Doktorka se nad tím nepozastavovala vzhledem k tomu ,že malej přibíral přímo ukázkově.Ale je fak ,že pil víc toho předního mlíčka.
Hleník jsme měli když měl rýmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
22.7.06 21:35

Sice se říká, že hlenová stolice je hladová stolice, ale my jsme jí taky měli i když Matýsek přibíral 1 kg za 3 týdny a proto se spíš přikláním k těm hlenům z nosíku. Dr. mi řekla, že stolice je žlutá až zelenavá podle toho, co jím, takže se zelenou barvou si nedělej starosti.

Milli + Matýsek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
23.7.06 09:10

Ahojky

pokud se hleníky objevily v plínce jednou nebo dvakrát, tak bych to neřešila. Kdyby však je tam měl pořád, může to být nedostatek tekutin. I když jsem malou kojila, tak při takových vedrech jsem ji dávala po lžičkách alespoň trošku čaje.

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.7.06 11:58

Ahoj holky,
moc Vám děkuji za vaše rady. Stoličku měl takovou jen jednou. Teď ji má už zase normální. Určitě to řeknu doktorovi, ale hrozně jste mě uklidnily, že nejde o nic vážného.
Moc děkuji
 Tracy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí