Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Arisek15 Máme koupelnu v kombinaci zelená x bílá (klasika lesklé kachličky), plus svislé listely se stříbrným vzorem. Navrhovala jsem si ji sama a i po 4 letech bych nic neměnila - a to už je co říct
.
Dívám se na tvůj první příspěvek a v podstatě to mám podobně jako na tvém obrázku.
Kombinovat s hnědou jsem původně zamýšlela, ale když jsem tam něco vyzkoušela, tak mi to k vybavení nešlo. Mám fialové ručníky. Kdyby mi tuhle kombinaci někdo řekl, tak převrátím oči, ale kupodivu se mi to líbí
.
Pokud máš ráda zelenou, tak budeš určitě spokojená. Třetí barvičku na dokombinování vyber až když ji budeš moci vyzkoušet v reálu.
@Arisek15 mi k tomu máme břízu a je to super… přijde mi to takové „svěží“
@Arisek15 Na fotce to ale moc nevypadá…reál je o hodně lepší
.
My máme koupelnu v kombinaci zeleno-bílo-šedá (šedá podlaha a sprchový kout),listely se zeleno stříbrným vzorem. Myslím si že je to neutrální barva, neomrzí a po ránu mi zvedne náladu.. ![]()
@Arisek15 můžu poslat později, jsem v práci na tabletu a foto mám doma v pc.
@Arisek15 není to moc vidět, ale jak jsem psala máme světlou zelenou
V bytě co jsme si kdysi pronajímali jsme také měli koupelnu do zelena. Na zemi jsme měli větší tmavě zelené matné dlaždice a obklady byly bílé lesklé s pruhem dlaždic jako na podlaze a ještě sem tam nějaká ozdobná. Vypadalo to vážně moc hezky a všichni obdivovali
..ale stejně v koupelně nejsou důležité ani tak obklady jako velká vana
!!!