Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojte zdravím všechny co se snaží jist jak se patří
. Tak o sobě, začala jsme jíst lépe a to tak ze nejim pečivo, sladkosti nezobu ani bramburky a jiné. Jím pětkrát denně „hlavní jidlo“. Moje otázka z ní, můžu jist zeleninu mezi těmi hlavními časy? Jím po třech hodinách. Ale když děti spí tak vymýšlím co bych sezobla. Můžu sníst jakékoli množství zeleniny. Nebo je to taky špatně kvůli metabolismu? Děkuji
Myslim, ze muzes. Taky se snazim, ale jsem spis na ovoce. Takze misto sladkosti v mezicase jim ovoce. A zelenina je na tom podstatne lepe ![]()
Když jsem se hlídávala v jídle, tak jsem stále měla po ruce zeleninu - mrkev, papriku. Jedla jsem i ve velkém množství, až jsem z toho byla taková ornažová
a hubla jsem stále.
@Ivčis asi můžeš. Já měla sestavený jídelníček od výživové poradkyně. Taky pět jídel denně a kdybych měla hlad mezi jídly, v rozumné míře jsem měla povolenou zeleninu.
Asi jo. Já tedy měla jídelníček ale měla jsem opačný problém. Nedokázala jsem sníst co jsem měla predepsano. Bylo toho moc a na nějaké jídlo v mezičase jsem nemela ani pomyšlení.
Supeer dala jsem si po prvním příspěvku mrkev a je mi lépe
. Díky ovoce právě jim jen ráno nebo dopoledne. Po obědě už ne
zelenina mi stačí. Snad bidi hubnout i když toho pohybu moc nemám. Nějak jsem mu nepřišla na chuť
. To asi nepůjde tak dobře. Ale myslím ze změna je obrovská i v tom jídle tak třeba přeci jenom něco dolů půjde. Děkuji
Zelenina se da jist opravdu v „neomezenem“ mnozstvi, dietu Ti to nepokazi.
Nejlepší na takového věci je krabičková dieta
a nebo si nechat sestavit jídelníček ![]()
Mela vy se jíst pouze zelená a bílá, barevná obsahuje hodne cukru Říkala příbuzná, která drží dietu ![]()
@Jana206 píše:
Mela vy se jíst pouze zelená a bílá, barevná obsahuje hodne cukru Říkala příbuzná, která drží dietu
Třeba bílá řepa, proto se zní vaří cukr ![]()
@Pipilota Citrónie Ta neni určena k přímé konzumaci, nepočítá se ![]()
Z hlediska hubnuti samotneho to vylozene nevadi, ale neni to dobre na spravnou funkci traveni neustale do zaludku posilat novou potravu.
@Jana206 píše:
@Pipilota Citrónie Ta neni určena k přímé konzumaci, nepočítá se
@SussieS píše:
Z hlediska hubnuti samotneho to vylozene nevadi, ale neni to dobre na spravnou funkci traveni neustale do zaludku posilat novou potravu.
Přesně tak, navíc vysoký příjem vlákniny může způsobit různé zažívací obtíže, přeci jen asinechces chodit na velkou 5× denně a mít ji polotekutou
Já jsem od podzimu do jara řešila chutě různými čaji, do toho citron, trochu stévie. Chuťové buňky se „nazraly“, kaloricky téměř nula a alespoň jsem dostatečně pila. Střídala jsem černé, zelené, bílé čaje s ovocnými, bylinkovymi, roibosem. Teď teda chuť na čaj není, ale zase jdou vyrábět různé limonády oslazené stevii a vyrobené třeba z citronu, okurky, máty…