Zelenina v "mezičase"

4411
16.7.17 13:21

Zelenina v "mezičase"

Ahojte zdravím všechny co se snaží jist jak se patří :). Tak o sobě, začala jsme jíst lépe a to tak ze nejim pečivo, sladkosti nezobu ani bramburky a jiné. Jím pětkrát denně „hlavní jidlo“. Moje otázka z ní, můžu jist zeleninu mezi těmi hlavními časy? Jím po třech hodinách. Ale když děti spí tak vymýšlím co bych sezobla. Můžu sníst jakékoli množství zeleniny. Nebo je to taky špatně kvůli metabolismu? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Verun83
16.7.17 13:24

Myslim, ze muzes. Taky se snazim, ale jsem spis na ovoce. Takze misto sladkosti v mezicase jim ovoce. A zelenina je na tom podstatne lepe ;)

• Citovat
  • Upravit
13837
16.7.17 13:24

Když jsem se hlídávala v jídle, tak jsem stále měla po ruce zeleninu - mrkev, papriku. Jedla jsem i ve velkém množství, až jsem z toho byla taková ornažová :mrgreen: a hubla jsem stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
16.7.17 13:25

@Ivčis asi můžeš. Já měla sestavený jídelníček od výživové poradkyně. Taky pět jídel denně a kdybych měla hlad mezi jídly, v rozumné míře jsem měla povolenou zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.7.17 13:28

Asi jo. Já tedy měla jídelníček ale měla jsem opačný problém. Nedokázala jsem sníst co jsem měla predepsano. Bylo toho moc a na nějaké jídlo v mezičase jsem nemela ani pomyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411
16.7.17 13:30

Supeer dala jsem si po prvním příspěvku mrkev a je mi lépe :lol:. Díky ovoce právě jim jen ráno nebo dopoledne. Po obědě už ne ;) zelenina mi stačí. Snad bidi hubnout i když toho pohybu moc nemám. Nějak jsem mu nepřišla na chuť :?. To asi nepůjde tak dobře. Ale myslím ze změna je obrovská i v tom jídle tak třeba přeci jenom něco dolů půjde. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
16.7.17 13:43

Zelenina proc ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 13:48

Zelenina se da jist opravdu v „neomezenem“ mnozstvi, dietu Ti to nepokazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947
16.7.17 13:48

Nejlepší na takového věci je krabičková dieta :palec: a nebo si nechat sestavit jídelníček :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.7.17 14:25

Mela vy se jíst pouze zelená a bílá, barevná obsahuje hodne cukru Říkala příbuzná, která drží dietu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 14:33
@Jana206 píše:
Mela vy se jíst pouze zelená a bílá, barevná obsahuje hodne cukru Říkala příbuzná, která drží dietu :mrgreen:

Třeba bílá řepa, proto se zní vaří cukr :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
16.7.17 14:34

@Pipilota Citrónie Ta neni určena k přímé konzumaci, nepočítá se :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
16.7.17 15:06

Z hlediska hubnuti samotneho to vylozene nevadi, ale neni to dobre na spravnou funkci traveni neustale do zaludku posilat novou potravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.7.17 15:13
@Jana206 píše:
@Pipilota Citrónie Ta neni určena k přímé konzumaci, nepočítá se :mrgreen:
:lol: ok beru
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
16.7.17 19:50
@SussieS píše:
Z hlediska hubnuti samotneho to vylozene nevadi, ale neni to dobre na spravnou funkci traveni neustale do zaludku posilat novou potravu.

Přesně tak, navíc vysoký příjem vlákniny může způsobit různé zažívací obtíže, přeci jen asinechces chodit na velkou 5× denně a mít ji polotekutou :mrgreen: Já jsem od podzimu do jara řešila chutě různými čaji, do toho citron, trochu stévie. Chuťové buňky se „nazraly“, kaloricky téměř nula a alespoň jsem dostatečně pila. Střídala jsem černé, zelené, bílé čaje s ovocnými, bylinkovymi, roibosem. Teď teda chuť na čaj není, ale zase jdou vyrábět různé limonády oslazené stevii a vyrobené třeba z citronu, okurky, máty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková