Protein a hubnutí

1845
15.7.17 18:15

Protein a hubnutí

Můžete mi poradit, zda protein od firmy Myprotein Impact Whey protein je vhodný na ketodietu nebo je to jen pro sportovce? Je totiž výrazně levnější než proteiny nabízené od jiných firem. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2112
15.7.17 19:43

Nutriční složení podle internetu je 82 g bílkovin, 4 g sacharidů, 7,5 g tuku. To snad na ketózu stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
15.7.17 23:11

Používala jsem a do ketozy se dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.7.17 07:44

@lachtanice86 takže je to srovnatelné třeba s proteinovým nápojem Element, ten měla známá a fungovalo to, ale je o třetinu dražší, a ten Myprotein my doporučila jiná známá, ale že používá asi 2× denně místo jídla, ne celodenně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.7.17 07:53

@lucik2011 já ho mám doporučený přímo od člověka co mi psal jídelníček na hubnutí a mám ho 3× denně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
16.7.17 08:00

@lachtanice86 já bych chtěla ale 5× denně kompletně místo jídla, třeba 2 týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
16.7.17 08:07

@lucik2011 tak to bych ani nedala. To by mi nechutnalo, ale zkus se zeptat na fb stránkách myprotein. To oni to prodávají tak třeba poradi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.17 20:36

Protein, priberu ?

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na jednu otázku která mě tíži již velice dlouho dobu :roll:
Je mi 15, dost beham, kolem 8 km, a chtěla bych nabrat svaly. Jim normálně, žádné diety, snazim se zdravé ale jsem prece jen ještě dítě. Chtěla jsem se zeptat zda, když budu užívat protein vždy ob den - po běhání 8-10 km zda uvidím nejake výsledky? A nepriberu po něm nějak rapidně moc? Mám hubenou postavu ale chtělo by to ty svaly, avšak bojim se ze si proteinem zkazím své - hubene tělo a začnu pribirat - ani ne svalovou hmotu. Omlouvám se za takový zbytečný dotaz ale rada bych ohledně toho zjistila nějaké informace. Dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6203
12.10.17 20:40

Protein je doplněn stravy. Rozhodně po něm nepřibereš. Pokud chceš svaly, zařaď do aktivity fitko. Běháním svaly nenahoníš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
12.10.17 20:58

Proteinem určitě nepřibereš tuk, je to bílkovina. Pokud chceš vytvarovat postavu, tak bohužel na toto pomůže jen posilování, během samozřejmě také posiluješ, ale ne tolik jako tou posilovnou. Zařadila bych posilování 2× v týdnu např. Po posilování si dát ten protein, ale neměl by nahradit stravu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.10.17 21:07

Během svaly bohuzel neziskas tak jak chozenim do fitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
12.10.17 22:19

Davej si 3× tydne HIIT. intervalovy trenink staci 15 min. Najdi si na netu co to hiit je. Mas tam jak kardio tak posilovani a ver ze tam svaly brzy uvidis :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
13.10.17 02:17

Z běhání narostou leda lýtka. Je to výborné na fyzičku a vytrvalost a na kardio, ale rozhodně z toho neroste svalová hmota. Usilovní běžci jsou konec konců spíše šlachovití, než osvalení.

Svaly narostou pouze jejich adekvátním používáním a regenerací mezi tím používáním - tedy silovým cvičením na svaly.

Není třeba se obávat, že po troše cvičení z tebe najednou bude vyrýsovaná kulturistka - do dá daleko víc práce.

Pro začátek tedy začni cvičit s vlastním tělem.

A případně mrkni na to jak vypadá Terezka Balá - ta cvičí s činkami a hlavně kettelbelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.17 13:11

Takže tedy kdybych vždy po běhání na cca. 30 minut dala nějaké dřepy, sklapovacky a podobně - mělo by to lepší výsledek? :srdce:

• Citovat
  • Upravit
6203
13.10.17 21:31

No tak tělo ti bude vyplavovat růstový hormon nějakou dobu. Zase kardio s posilováním jako takovým je kontraproduktivní. Záleží co chceš, nejde běhat a vytvarovat dřepy jen zadek, to není objednávka na míru. Bud se chceš zpevnit, tak začni se silovým tréninkem, nebo chceš běhat a budeš prostě šlachovitá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková