EMS pás na břicho

1951
12.7.17 09:55

EMS pás na břicho

Zdravím, má někdo doma EMS (elektrosvalová stimulace) pás na cvičení břicha a jaké s ním máte zkušenosti? Mám problém s páteři, potřebuji zpevnit střed těla a ze standardních cviků na břicho můžu jen zkracovačky. Kolegyně z práce měla na rehabilitacích velmi dobré zkušenosti právě s EMS cvičením na břicho. Je mi jasné že ty mašiny na rehabilitacích budou drahé. Tam mě zajímá jestli má někdo i obyčejný EMS pás z obchodu a jestli taky funguje. Děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
543
12.7.17 10:09

A proč nezpevníš střed těla klasicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
12.7.17 10:19
@Xsvel píše:
A proč nezpevníš střed těla klasicky?

No mám problém s páteři a ze cviků na břicho mi nedělají problém jen zkracovačky. Po většině cviků mám druhý den bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.7.17 11:22

Tahle elektrická cvičítka nezpevní střed, ale jsou pouze schopná vyrýsovat horní vrstvu břišních svalů a způsobit ještě větší nerovnováhu svalového tonu v těle, pokud máte problém se zády najděte si kvalitního fyzioterapeuta, který vám ukáže jak cvičit a hlavně vám ohlídá správné provedení cviku. Nedávno jsme to probíraly s fyzioterapeutkou, ke které chodím kvůli rehabilitaci ramene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
543
12.7.17 12:05

Zrovna zkracovačky střed těla nezpevní. Taky mám problém s páteří a na stred těla cvicim plank v různých obměnách plus aplikace Nike Training má fajn sestavy na core.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková