Běžci - běháte i na dovolené - u moře?

Anonymní
9.7.17 11:31

Běžci - běháte i na dovolené - u moře?

Dobrý den, omluvte anonym, ale nechci, aby se vědělo, že jedeme na dovolenou a kdy (kvůli krádeži např.)a ani aby mě tu někdo poznal..
Za několik dní jedeme s manželem na dovolenou do Řecka, já nyní min 3× týdně ráno běhám tak 4-7 km… Nedokážu si představit, že téměř 14 dní vynechám. Jak to máte vy ostatní? Nebojíte se běhat jinde v cizině? Jak to řešíte? Díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5425
9.7.17 11:37

Ahoj, po tak dlouhou dobu neběhat by byla kondiční sebevražda, určitě běhej. Nevím jaká bude teplota v destinaci kam pojedete, ale když si přivstaneš, bude příjemně, Řekové budou chrnět a Ty si užiješ vyhlídkový běh se vším všudy! Max bych to v rámci dovolené nepřeháněla, běhala bych třeba obden. Užijte si to!!! :kytka: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.7.17 11:40
@Anonymní píše:
Dobrý den, omluvte anonym, ale nechci, aby se vědělo, že jedeme na dovolenou a kdy (kvůli krádeži např.)a ani aby mě tu někdo poznal..
Za několik dní jedeme s manželem na dovolenou do Řecka, já nyní min 3× týdně ráno běhám tak 4-7 km… Nedokážu si představit, že téměř 14 dní vynechám. Jak to máte vy ostatní? Nebojíte se běhat jinde v cizině? Jak to řešíte? Díky!

Ještě ohledně ciziny, já v cizině běhala, vždycky jsem řekla manželovi trasu kterou poběžím (okruh), čas kdy vyběhnu a kdy zhruba dorazím. Neběhala jsem zapadlýma ulicema a místama, měla jsem u sebe telefon s gps a zapnutou polohou, abych viděla kde se na trase nacházím (jako navigace). Tak nehrozilo, že bych zabloudila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
9.7.17 12:00

Tak já snad vždycky běhala jen po promenádách. Ráno jsem si privstala a vyrazila s tím, že nepotkám ani živáčka. A nakonec jsem zjistila, že běhá spousta lidí i na čechy jsem narazila. V půlce týdne už jsme běhali kolikrát jak parta :mrgreen: jsem zvyklá na běh 4× týdne, takže bych si ho neodpustila ani na ty dovolený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5425
9.7.17 12:10
@Anonymní píše:
Tak já snad vždycky běhala jen po promenádách. Ráno jsem si privstala a vyrazila s tím, že nepotkám ani živáčka. A nakonec jsem zjistila, že běhá spousta lidí i na čechy jsem narazila. V půlce týdne už jsme běhali kolikrát jak parta :mrgreen: jsem zvyklá na běh 4× týdne, takže bych si ho neodpustila ani na ty dovolený.

U promenády jsem většinou ubytování nechtěla, právě kvůli davům. Zajít tam fajn, ale ubytování aspoň 2-3km od. My byly většinou ubytovaní u pláže, a za hotelem město, tak jsem to tam šla vždycky běžecky omrknout hned druhý den. Abych měla představu o obchodech a tak. No a pokaždý jsem běžela po hlavní třídě, pač nemám orientační smysl a lehce bych zabloudila. Po pláži neběhám, v tv to vypadá sexy a romanticky, jsem si takhle jednou nabila hubu v měkým písku, nemluvě o tom že je to náročný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
9.7.17 12:55

Nebeham. Ne kvuli strachu, ale vedru. Plavu. Kondicku to udrzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12870
9.7.17 13:31

Ano, beham. Ráno. Vzhledem k tomu, že běhám 5× až 6× týdně, tak prostě musím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
9.7.17 13:53

Ahoj, ja chodila do hotelového fitka na trenazer ;) necítila jsem se dobre běhat v cizím prostředí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
9.7.17 14:40

Ahoj, v Řecku jsem si šla obden zaběhat, ale už v 5 ráno, protože později už bylo na mě moc horko. Běžela jsem vždycky promenádou a uličkami, které vedly kolem pláže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
9.7.17 15:01

Běham v hotelu každý den na pase ve fitku. Je to sice nuda, ale lepší než vedro venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.17 20:16

Chodila jsem brzy rano s kocarkem, jeste pred vychodem slunce, tak na 90 minutovou prochazku. Uzila si vychod slunce nad morem, nikde ani noha, cerstvy vzduch, k tomu popijela kavu. Tyto prochazky patri k mym nejhezcim vzpominkam na celou dovolenou, nemelo to chybu! A 90 minut chuze denne, jeste pred snidani, se taky pocita ;) Beh miluju, s kocarkem radeji chodim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
27.7.17 10:30

Ano, u moře na dovolené si to paradoxně užívám mnohem více. Za mlada když jsem chodila na atletiku tak jsme jezdili na soustředění jedině k moři. V písku je běhání efektivnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková