Ketodiet - Na co se připravit?

20
7.7.17 16:12

Ketodiet-Na co se připravit?

Dobrý den holky. Mela bych dotaz na ty z Vás, ktere si prošly nebo právě prochází ketodietou. Zítra mi má vytouženy balíček přijít, takže chci v neděli zahájit. Beru to jako start za mym zdravejsim Já. Hrozne bych chtěla, aby se mi to povedlo. Byla jsem ještě rok zpátky jako laň a ted sem jako mlade hrocha. Dokonce se me jeden známý na koupališti přišel zeptat, zda nejsem tehotna. Asi poslední kapka pro me.
No a ted k dotazům… jelikož jsem velký jedlik (a taky mi to každou dietu pokazilo), tak me zajímá, jak je to s hladovenim a chutema? Kdy odezní a jestli vůbec. Jsou třeba nejhorší první 3 dny nebo dokonce týden? Zlepšilo se Vám trávení a splasklo bříško? Mužů pohyb přidat i v první fázi? Viděli jste i jine zlepšení na tele? Jdou dolů i cm?
Moc díky za rady a zkušenosti a sim sim drzte mi palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6879
7.7.17 16:30

Dolu jde vsechno a strasne rychle, hlavni je, si to preklopit v hlave a dodrzovat rezim. Pohyb se naopak v prvni fazi vubec nedoporucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.7.17 16:33
@zuzka1993 píše:
Dobrý den holky. Mela bych dotaz na ty z Vás, ktere si prošly nebo právě prochází ketodietou. Zítra mi má vytouženy balíček přijít, takže chci v neděli zahájit. Beru to jako start za mym zdravejsim Já. Hrozne bych chtěla, aby se mi to povedlo. Byla jsem ještě rok zpátky jako laň a ted sem jako mlade hrocha. Dokonce se me jeden známý na koupališti přišel zeptat, zda nejsem tehotna. Asi poslední kapka pro me.
No a ted k dotazům… jelikož jsem velký jedlik (a taky mi to každou dietu pokazilo), tak me zajímá, jak je to s hladovenim a chutema? Kdy odezní a jestli vůbec. Jsou třeba nejhorší první 3 dny nebo dokonce týden? Zlepšilo se Vám trávení a splasklo bříško? Mužů pohyb přidat i v první fázi? Viděli jste i jine zlepšení na tele? Jdou dolů i cm?
Moc díky za rady a zkušenosti a sim sim drzte mi palce ;)

Ahoj a na jak dlouhou dobu mas kuru??
Ja nad tim taky premyslim tak si s tebou pockam na reference :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.17 16:43

Mám ji na 9 týdnů. Tak uvidíme :) dam pak echo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.17 16:44

@Jogrr díky za radu. Takže chuť a hlad bude, ale je to o hlavě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
7.7.17 16:49

@zuzka1993 ja treba hlad ani chut nemela, ale mozna to bylo tim, ze jsem si to hned na uvod preklopila v hlave.
A navic ty vysledky jsou fakt hodne motivacni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.7.17 16:55
@zuzka1993 píše:
Mám ji na 9 týdnů. Tak uvidíme :) dam pak echo

Super a kupovala jsi to pres net? Nebo jsi byla v prodejne? Ja ji videla v akci na slevomatu hhhh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.17 17:53

@katkalaila přes eshop ketodiet.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
7.7.17 18:15
@zuzka1993 píše:
@katkalaila přes eshop ketodiet.cz

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
7.7.17 19:58

Ketodiéta funguje bezpochyb, ale neřekla bych, že je to start za zdravějším já, jak píšeš. Z pytlíkové satravy ještě nikdo zdravější nebyl. Není lepší se najíst dobrého vyváženého a čerstvého jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
7.7.17 20:33

@cverunka rozhodne mas pravdu. A to po skončení teto „procedury“ taky chci. Vrátit se ke cvičení a pravidelne a zdrave stravě. Jen potrebuju ten prvotní kopanec a zároveň pomocnou berlicku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12936
10.7.17 11:34

Pokud jsem viděla, tak to funguje. Zhubneš.
Ale pokud jde o to zdravější já, tak to ani náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
1.1.18 15:02

@zuzka1993 můžu se zeptat jak dopadlo hubnutí???Chci si to objednat…už týden nad tím přemýšlím, dokonce jsem po 3 měsících opět začla běhat, s pohybem a to pravidelným nemam problém. Jsem na MD a manžel poslední 4 měsíce spíš doma nebyl než byl…hodně práce hlavně sluzebky…no a.ja s dvěma cacorkama neměla pořádně čas na jídlo a vše jsem bohužel doháněla po večerech když děti spali. Behani vzhledem k tomu že jsem je neměla komu dát na hlídání taky nešlo. Jinak v létě jsem i bez diety jen pravidelným běháním a lehkou úpravou stravy zhubla 5 kilo. Bohuzel jsem je v těch 4 měsících nabrala 2× :poblion: :poblion: no a tím pádem mám 13 kilo navíc :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
1.1.18 19:37

@BB zlaticko Nejsem tu za žádného výrobce těchto diet, takže si myslím, že základem pro tebe bude určitě v sebekontrole a opravdu dodržovat pravidelný režim v jídle. Sama píšeš, že když tohle fungovalo + nějaký pohyb, šla kila dolů. Tak bych do toho šla opět tímto způsobem. Držím palce, je to taky hodně v hlavě, věř tomu, že dokážeš zhubnout i bez zázračných diet. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1149
2.2.18 20:01

Mate nekdo zkusenost? Pristi tyden nam dorazi balicky a zacneme s muzem. Jsme oba jako hrosi. :lol: Libi se mi ta predstava pravidelneho jidla, ze nebudu muset varit :dance: a pojedeme dle jidelnicku. Miluju jidlo, ale musim se naucit to zvladat a neprezirat se. Hlavne chci jist vic zdrave. Tesim se, budeme si navzajem oporou a cil je jasny, 8kg dolu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková