Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahojky. Holky, ktere jste vyzkousely nebo praktikujete tuto dietu, jake mate vysledky? Ja ji drzim mesic a tyden a zatim mam kazdy tyden o kilo mene. Jen ten posledni tyden to nejak stagnuje. Mam stejne jako tyden predtim. Mela jste to nektera stejne? Ze se to treba na chvili zastavi a pak se to zase rozjede a budu hubnout dal? Ja teda jedu podle knizky a docela me to bavi. Ani by me nevadilo, kdybych hubla tydne jen pul kila, ale bojim se, ze se to zastavilo
Tak jen potrebuji info, jestli se to zase rozjede. Kolik se vam diky teto diete podarilo zhubnout? Diky za odpovedi ![]()
Tak to je úspěch že jsi s tím zhubla
,máti a ségra to měli na měsíc a výsledek je akorát -4000kč
kilo žádné..ale asi k tomu žrali sem tam něco co neměli…držím palec ![]()
No ja mam kamaradku co s tim zhubla 20 kilo a uz je ma zpatky i s uroky… a ne za dlouho.
Zalezi jaka krabickova dieta to je?
Jako placena s dovozem za ty silene penize?
Nebo si delas krabicky sama podle toho kolik TY potrebujes a jak TY mas hubnout?
Jestli je to ta univerzalni pro VSECHNY, tak na to rychle zapomen. Neni to pro vsechny, pokud jis malo neceho co mas jist, tak si telo bude ukladat.
Vykaslala bych se na to, jsou to vyhozene penize. To uz je levnejsi zaplatit si vyzivoveho poradce za poradny jidelnicek ![]()
Neplatim za to nic. Delam si jidla podle jidelnicku v knizce. Pocitam si, abych u jednotlivych jidel nepresahla urcity pocet kalorii.
@misicka3 Je to normální, že se ti to teď zastavilo. Pokračuj dál a ono se to zase chytne. Říkala mi výživová poradkyně, že tělo si po nějaké době nastaví něco jako stopku v hubnutí a zafixovává si tu dosaženou sníženou váhu. Může to trvat pár dní, klidně i týden, to je inedividuální. Drž se, jsi dobrá.
Diky moc za info. No jak jsem psala, zatim me to i bavi. Jsem rada, ze vim, ze se to nezastavilo na dobro. ![]()
@Ghanaian Princess Je tak těžký přečíst celý dotaz?
@misicka3 Kolik teď vážíš? Je normální, že se hubnutí postupně zpomaluje, občas i zastaví, pokud jíš, jak máš a nemáš podváhu, jistě budeš hubnout dál.
Ahoj, já si třeba koupila Břicháče Toma a paráda. Jednoduchý recepty a rychlé. A ani to nestojí moc.To jediné mě nakoplo!!! Doporučuji. ![]()
@radkka no ted vazim 68 kg a merim 160. Rada bych se dostala tak na 55 - 57 kg. Tak uvidime. Podvahu rozhodne nemam ![]()
@Deniska13.8.1998 Tu knizku Brichace Toma si jdu zrovna zitra vyzvednout na poste. Tak jsem zvedava
Pujde to, ale bude to tvrda prace
urcite pridej pohyb, pokud uz se tak nestalo
jak to pujde rychle, to zalezi i na veku, at se dari