Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@Cuarentena tak já moc druhů zeleniny nejím, tak je to pro mě dobrá alternativa
No, je to drahý jako pes a o to víc mě drásá, že nejsem schopna to pít pravidelně…
nemáte některá nějaký fígl, jak to pozřít?? už jsem slyšela, že někdo to mixuje s grepovým džusem…já si prostě nemůžu zvyknout.
@Dorothea já si taky nemůži zvyknout, s ničím by se to míchat neměo, tak se to tlučes tím kyselým, taky si říkám, proč to envyroběj poživatelnější ![]()
@qia píše:
Prosím vás, je tu někdo kdo jí tedy pije nebo bere chlorellu???![]()
Já, beru obojí nějakých.. No.. Sedm let? Po rozchodu s přítelem se mi rozjela nesnášenlivost lepku - skončilo to tak, že jsem měla koliky i po kopečku zrmzliny (dřív by mě nenapadlo, že ve zmrzlině může být taky
).
No a v té době mi teta, která to tehdy prodávala, poradila právě ječmen a chlorellu od GW - tak jsem začala pít třikrát denně ječmen (na jeho chuť jsem si úplně nezvykla dodnes) a dvakrát denně zobat po deseti pilulích chlorelly..
Asi týden jsem vůbec nešla na záchod, pak se to postupně upravilo, jinak nic zvláštního. Krom toho, že dnes už si klidně dám občas i housku - lepkovou
![]()
Takže za mě - je to takový malý zázrak, který dokáže regulovat to, o čem doktoři tvrdí, že je to neléčitelné ![]()
@qia tělo yb si mělo postupně zvykat..a naopak yb se pak mělo zžívání zlepšit…já jí beru, jak mi přijde pod ruku, a le nmusí se kní hodně pít..
Mě zásobuje můj bratr různými „dobrůtkami“, naposledy jsem nafasovala pytel sušené Maka original, je to sušený kořen rostliny z Peru a to je to samé…vypít nápoj je téměř nemožné, jedině míchat do jogurtu… ![]()
Fajn by bylo, kdyby se i ten ječmen (mám také od GW) dělal v tabletách…
Pamatuji si, že jakmile se „předávkujete“ řasou, tak stolice zelená.. Takže brát toli tablet, abyste nesrajdily zeleně
![]()
A přidávám se ke změně chuti ječmene - třeba jahodová příchuť, tu beru ![]()
@Tykvička jé,to by byla lahoda, já to dávám do malého množství vody a piju se zadrženým dechem ![]()
Ale třeba moje děti požírají řasu místo bonbonů a chutná jim to
![]()
@aničkakytička syn s tím, pro mě naprosto nepochopitelně, nemá žádný problém. já si musím udělat maličkých frťana a kopnout to tam rychle a pak se modlit abych to udržela ![]()
Ale je zvláštní že ječmen ypije v pohodičce, ale Smectu jsem do něj lila násilím! ![]()