Zelený ječmen - účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
10.4.13 23:04

@paola white já mám zkušenost jen s gw :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
10.4.13 23:09
@aničkakytička píše:
@Tykvička to každopádně, já mám kolem sebe taky hodbně lidí, co jim to fakz s něčím pomohlo.. mě třeba vytáhnul zapíchnutýho ježka v palci v chorvatsku :)))

8o Ječmen? Ježka? 8o 8o 8o

• Citovat
  • Upravit
14110
10.4.13 23:11

@Tykvička je to perfetní dezinfekce..a le kurevsky pálí :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.4.13 23:14

@paola white ale ted na to kašlu, nechce se mi do toho investovat, pochybuju, ze to pomuze na stitnou zlazu, tak jsem lina to brat :-) hlavne je to blitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.13 09:26

@Tykvička @aničkakytička taky jsem toho ježka nechápala :-DDD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
12.10.13 09:12

Ahoj, myslíte, že může z ječmene malého bolet bříško? Má týden a já jsem začala ráno pít čtvrtku kávové lžičky rozpuštěnou ve vodě. Uvažuju, jestli mu to nemůže dělat špatně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4406
15.10.13 12:27

@1pipa já bych neřekla, já pila celé těhu a celou dobu po porodu a nemyslím si, že by to mělo nějaké neblahé následky na mimi… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
18.3.14 10:09

jecmen a kojeni

Ahoj holky.. jsem novacek tak doufam, ze tento dotaz umistim dobre:) mam 3 mesicniho syna… chtela bych zacit s jecmenem… nevim ale jak mam zacit s davkovanim…kdyz kojim…nemate nekdo zkusennost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.12.14 02:26

Ale no tak, nepřehánějte. ten hlt se snad přežít dá. Víte co mě zaráží? Tady se řeší, zda ječmen není něco špatného, ano či ne, bla, bla..ale zároven drtivá většina bez zamyšlení dává svým dětem kdejaké sra**y. Dítě něco zabolí, má trošku zvýšenou teplotu:šup do něj ibáč, panadol či jiný sajrajt. kdekdo z vás jim cpe sladkosti, barviva, umělé jogurty..a řešíte zda jim neublíží ječmen. Btw:málokterá zelenina nám poskytne to co dovede nabídnout mladý ječmen. není to rozhodně žádná obyčejná tráva. A abyste do sebe dostali takové množství látek, museli byste spořádat kvanta rozmanité čerstvé ovozel, nehnojené, nepodtržené..kde to dnes seženete??Cuarantena, Vy jste úplně mimo mísu. Doporučuji si k tématu něco zjistit, než se začnete přít. Vaše informace jsou na úrovni:jedna skeptická babka v tramvaji povídala ;) Mladý ječmen je pestrá strava, není to náhražka a nikde do sebe tohle nenatlačíte. A pochybuji, že víte co je to pestrá strava. Jistě jíte tepelně upravenou stravu,..a to už pestrá strava rozhodně není. Abyste do sebe nacpala potřebné množství enzymů, musela bysta vypít velké množství čerstvých ovozel štáv. V celých plodech nemáte šanci. Mladý ječmen je úžasná věc. je to přesně naopak-zelenina je jen ubohá náhražka ječmene. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
5.1.15 16:03

Děvčata v práci nám proplácejí vitamíny z lékárny, ymslíte že proplatí i zelený ječmen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.12.15 11:13

Moje řeč, konečně jim to tady někdo vysvětlil… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.1.16 21:54

Také raději polykám prášky Chlorelly. Na ječmen jsem si také nezvykla. Ale co bychom neudělali pro zdraví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 12:32

chlorella a ječmen

Jo, jo taky doma jíme chlorellku a ječmen skoro celá rodina už pomalu dva roky a nedáme na ně dopustit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
18.2.16 21:08

Naprosto souhlasím, že zelený ječmen je skvělá věc a to i v kombinaci s chlorellou. Jelikož jsem měla problém s chutí a také s tím, že se nejedná o 100% přírodní produkt, tak jsem hledala alternativu. Začala jsem užívat Goji ( kustovnice čínská) a to pouze v tekutém stavu, protože sušená nebyla nic moc. Nápoj z goji je skvělý v tom, že má v sobě obrovské množství vitamínů a zároveň odkyseluje organismus. Každý si však musí najít tu, která mu bude nejvíce vyhovovat a zároveň kolik do sebe chce zainvestovat. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
14.3.16 11:08

Tak přidávám svou zkušenost. Měla jsem zelený ječmen v prášku, jen na zkoušku. Ne od GW. Ze začátku jsem se musela hodně přemáhat, protože mi vyloženě nechutnal, ale pak jsem si zvykla a dnes bez něj nemůžu být. Splaskl mi zadek, stehna, dost jsem zhubla na rukou (kde se mi bohužel v té rychlosti udělaly strie), splasklo i břicho. Nevím, kolik to je na kg, nevážím se, ale cítím se opravdu o dost lépe. Celou zimu jsem nebyla nemocná, ani rýma a kašel a to se pohybuji v infekčním prostředí. Pila jsem ho většinou denně ráno nalačno, někdy i večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková