Zelený ječmen - účinky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14110
10.4.13 22:17

ANI DO JEDNOHO DÍTĚTE SE MI NEDAŘÍ NACPAT JAKÝKOLIV LÉKY, PRABVDA, VŽDY SE JEDNALO MAX O KAPKY NA KAŠEL ČI SIRUP AN HOREČKU, A EL NEDOSTANU TO DO NICH A NEDOSTANU :))) ALE CHLORELLKU, TO JOOO :)) :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 22:18

@aničkakytička jsou to holomci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.4.13 22:19

To teda :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
10.4.13 22:20
@aničkakytička píše:
Ale třeba moje děti požírají řasu místo bonbonů a chutná jim to :))) :poblion:

No já se právě na tom ječmeni udržela tak, že ta teta měla tehdy si dvouletou dceru (moji sestřenici), a ta pila ječmen místo šťávy 8o
Tak jsem si říkala, že když jí to chutná, tak já to musím přežít..

• Citovat
  • Upravit
14110
10.4.13 22:22

@Tykvička moje tchýně to taky pije jen tak, nechápu :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 22:26

Tak to taky nechápu. já to teď v prvním trimestru musela úplně vysadit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.4.13 22:48

No, já jsem si téměř jistá, že mě zbavil alergie, která mě vždycky z přechodu ze zimy do tepla postihla-hlavně na nohách-a co jsem to začala jíst, tak to přešlo. užívala jsem to jen 1/2 roku, pak jsem na to kašlala. pak 1 rok dobrý, pak se alergie vrátila a po pár dní braní ječmene zase přestala. brala jsem z japonska, ale po nehodě s elektrárnou pak z USA-Utahu.
Ječmen z Japonska se ješě dal sníst se sebezapřením, ale ten z Utahu je hnus :poblion:

ale pozor: manžel to bral a měl 6 dní průjem (asi jak ho to čistilo :-))
a pak zjistil, že jelikož je alergický na obilí, tak místo, aby mu to pomohlo, tak začal mít horší astma než předtím, tak to hned vysadil. ale přitom pečivo a výrobky z moky mu nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.4.13 22:49

@paola white jo, tak o Smectě vím svoje. je proti zvracení a málem jsem se z toho pozvracela, takže opačný efekt :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 22:50
@paola white píše:
Tak to taky nechápu. já to teď v prvním trimestru musela úplně vysadit…

Já jsem si lokla, a nesnesitelné pálení žáhy…ale když jsem nebyla těhotná, moc mi chutnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
10.4.13 22:51

A taky si myslím, že výrobní cena toho ječmene je pár korun. holt je to dobrej kšeft. kamarádka to prodává, cpe to všem. tvrdí, jak ji to vyléčilo štítnou žlázu a vše možné, ale nemyslím si, že 1 věc je tak všemocná-že obsahuje strašně moc vitamínu C, pomáhá proti všem chorobám světa… a tak dále :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.13 22:52
@aničkakytička píše:
@Viktorka Maxikova pokud už jí bereš delší dobu, můžeš podle mě i řasu. jen by se v době kojení nemělo s ní začínat…

Jinak mě chlorela děsně nadýmala, takže u kojení bych s tím asi nezačínala. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.4.13 22:53

@elkasina jo taky nemám ráda ty všemocný schopnosti :)) je to super věc, a le nic se nemá přehánět, že.))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tykvička
10.4.13 22:59

@aničkakytička Máš naprostou pravdu a takových malých zázraků existuje spousta.. Ale když ti něco „zázračně“ zafunguje a způsobí zásadní zdravotní změny, tak.. Je to supeeeer :dance:

• Citovat
  • Upravit
14110
10.4.13 23:02

@Tykvička to každopádně, já mám kolem sebe taky hodbně lidí, co jim to fakz s něčím pomohlo.. mě třeba vytáhnul zapíchnutýho ježka v palci v chorvatsku :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 23:02

@elkasina me jecmen taky pomohl. Manzelovi zase chlorella na alergii ale vsespasna medicina to neni. Ono taky hodne zalezi na kvalite jecmene. Gw ho dela jen ze stavy takze ma vetsi grady nez ten kde melou celou travu. Obecne plati ze kdyz jecmen rozmichas a nechas chvilku stat tak to musi zustat zelena voda, pak je ze stavy. Pokud se usazuje tak je to i trava a to nema takovou silu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková