Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
https://cs.medlicker.com/…yroci-svatby
koukni sem, máš tam tipy na každý rok
Nechala bych třeba vyrobit kovový stojánek/plaketku s vypálenými jmény nebo s příjmením. Určitě to někde na zakázku dělají. Dá se pověsit na dveře, fasádu nebo třeba postavit do chodbičky. ![]()
EDIT: Dobře by tam vypadalo i to datum svatby. ![]()
Nebo mě napadla železná vázička s železnou růží, spojené dohromady s tím, že na okvětním plátku/listu by byly vaše/+jména dětí. Ale to už je asi hardcore ![]()
Nůž. To mi přijde jako skvělý dárek pro chlapa. Třeba s nějakým pěkným koženým pouzdrem.
Ale zas záleží, jestli ocení spíš takhle praktickou věc, nebo jen něco dekoračního, jako třeba nějakou kovovou sošku atd. (a jestli je vůbec typ, který někdy používá někde v terénu nůž).
@NeonN píše:
Ahoj holky,
za chvíli nás s manželem čeká železná svatba. Vždy si dáváme dárky podle názvu svatby, ale letos jsem ztracenánež v zoufalství přepadnutí železářství, chci se zeptat zkušenějších či nápaditějšich, co by se dalo pořídit jako dárek???
![]()
budu ráda za užitečné tipy, díky, díky, díky
Železné může být i auto. Třeba červené Ferari TestaRosa 👍
@NeonN píše:
Ahoj holky,
za chvíli nás s manželem čeká železná svatba. Vždy si dáváme dárky podle názvu svatby, ale letos jsem ztracenánež v zoufalství přepadnutí železářství, chci se zeptat zkušenějších či nápaditějšich, co by se dalo pořídit jako dárek???
![]()
budu ráda za užitečné tipy, díky, díky, díky
Rozhodně mu musíš dát podkovu, to se bez toho neobejde.. (myslím řetízek s podkovou)
@Anik píše:
https://cs.medlicker.com/…yroci-svatbykoukni sem, máš tam tipy na každý rok
Tak to mě pobavilo - 100 let výročí od svatby ![]()
@Paoloska píše:
Tak to mě pobavilo - 100 let výročí od svatby
třeba se jim to zdá tak dlouho.. Nebo je u nich ten Němec
Díky za tipy, stránky z odkazů projedu, nůž mě napadl, ale on nože vyrábí, takže by to asi neklaplo
ale to auto!!!! Musíme letos kvůli ctvrtatku pořídit nový rodinný kočár, to by mohl být takový vzájemný dar ![]()
Ty jo o tom, že dáváš dárky z toho kovu, jsem ještě neslyšela
co třeba železný džbán na pivo, takovy ten starožitný, vypadá to pěkně. Pokud se to teda vyrábí ze železa
nebo ozdobný nůž na dopisy