Chorobné žárlivý exmanžel

56318
25.1.19 08:45

Muzes mu prohrozit, ze to je stalking,trestny cin.
a jinak utnout, neodpovidat, nevysvetlovat, ze nikoho nemas.
Rict ze chces resit jen dedi, pripadne se otocit a hned odchazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
25.1.19 08:45

pohrozit policií, případně se zaslanymi zprávami na policii zajit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
25.1.19 08:51

Taky to vidím na policii, kdyby to přestalo během pár dní, tak ne..ale tohle už trvá hodně dlouho :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 08:56

Holky já mu policií už pohrozila před 3 měsíci kdyži psal ty stovky hnusnych zpráv, a on začal ještě víc, že neumím nic jiného než mu jen vyhrožovat, že bych se měla vzpamatovat, apod :(
Ale mám ve vesnici kamaráda policajta a už jednou jsme se o tom bavili ze to nahlásím, tak mi asi fakt nezbývá nic jiného. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2695
25.1.19 08:59

@JulieFl je mi líto, že se tohle někomu vůbec děje.. :( má problém sám se sebou, není to vůbec o tobě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
25.1.19 09:04

@svapi On je psychicky úplně labilní :( Strašně se změnil. Ale já s tím nic neudělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6119
25.1.19 09:06
@JulieFl píše:
Holky já mu policií už pohrozila před 3 měsíci kdyži psal ty stovky hnusnych zpráv, a on začal ještě víc, že neumím nic jiného než mu jen vyhrožovat, že bych se měla vzpamatovat, apod :(
Ale mám ve vesnici kamaráda policajta a už jednou jsme se o tom bavili ze to nahlásím, tak mi asi fakt nezbývá nic jiného. :(

Už na tu policii běž. Tohle je stalking a ten je trestný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56318
25.1.19 09:20
@JulieFl píše:
Ale mám ve vesnici kamaráda policajta a už jednou jsme se o tom bavili ze to nahlásím, tak mi asi fakt nezbývá nic jiného. :(

to jsou silacke reci, typu nevyhrozuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.19 09:25

Podej na něj trestní oznámení. Ne vyhrožovat, ale jít a udělat to. Je to nula, taková nula před autoritou sklapne krovky. Navíc se ti to taky může hodit, až změní taktiku a bude se ti chtít mstít přes děti. Takže neváhej a běž na něj podat trestní oznámení. Je to magor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.1.19 09:34

Šla bych na policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.1.19 09:37

Jednoznacne stalking, ale reseni neni tak easy, jak se muze zdat. Kdyz do toho trestniho oznameni pujdes, tak to bude jedna velka tahanice, nakonec se s nim nejspis potkas u vyslechu, u soudu a celkove z toho budes dost vydeptana.

Zkusil bych prvne jednoduchou vec - zmen si telefonni cislo, zmen si mail a kontakty dej jen lidem, na ktere je spoleh ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.1.19 09:41

@Honza82 to může dost těžko, když spolu mají děti které on si určitě bere, takže ve spojení být musí, minimálně ohledně dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
25.1.19 09:57
@terinka4444 píše:
@Honza82 to může dost těžko, když spolu mají děti které on si určitě bere, takže ve spojení být musí, minimálně ohledně dětí.

Uplne jednoduse :) presmerujes si hovory ze stare sim na novou. To znamena, ze pokud nekdo bude volat, zvednes to a vyresis co je potreba. SMS poslane na starou sim ti chodit na novou nebudou, jedna se jen o presmerovani hovoru, tedy SMS nebudes resit, ani cist. A on zadny stalker neni takovy machr, aby to co pise i rikal do tel ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14275
25.1.19 10:25
@JulieFl píše:

Už jsi to měla dávno oznámit. Podobně rozjet i krok na ochranu dětí.
Nebo čekáš až to někdy přežene v hospodě a napadne tě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
25.1.19 10:40

Z očí do očí bych mu řekla, že jeho zaviněním na tebe od teď nemá tel.kontakt, že děti si bude přebírat pouze u tebe osobně. Dát mu jasné najevo, že takto ne, že se rozvádíte, nyní žiješ svůj život a on nemá právo do toho nijak zasahovat. Akorát tě zastrašuje. Měj ho proboha více na háku. Pes, který štěká, nekouše. Ale rozhodně si nech všechny sms uložené, řekni mu klidně, že u soudu při svěření dítěte do péče se ti budou hodit. Psychopatovi nikdo děti hlídat nedovolí. Ve výsledku to nejspíš nepouzijes, když ho děti mají rády… On je ted ve fázi, kdy tě bude vytáčet a svým způsobem ho to i uspokojuje. … Mimochodem. Dost pravděpodobné je, že on tě podváděl. Podle sebe soudím tebe… Zkus nějakého kamaráda poprosit, ať mu najde ženskou… To taky pomáhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí