Jak zjistit, zda jde o nevěru

21311
25.1.19 10:08

Jej podle popisu jsem myslela, ze jste spolu minimalne několik let. To za pět měsíců prodělal slušný výkyv. K dotazu - bez hmatatelneho důkazu nebudeš mít jistotu nikdy. Takže buď mu věř a nevrtej se v tom nebo to soukromí poruš. Moc možností nemáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
25.1.19 10:08

Po peti mesicich resis tohle? Dovoli si na tebe bejt hnusnej po tak kratky dobe? Tam by byla nevera ten nejmensi problem. Seber se a prchej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
25.1.19 10:10

Jste spolu 5 mesicu a hadate se? Ten prvni rok to ma bejt nejlepsi, bez hadek, max vymena nazoru jakou chcete barvu sedacky nebo kam privrtat polici. Prodreny prosteradlo… hadat se po tak kratky dobe, to bylo pro me vzdycky znameni se na to vybodnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.1.19 10:11

@Moulinek A až zjistíš, že je v tom jiná, tak uděláš co?
Jinak Ty nejsi silná osobnost. Kdybys byla, tak ho po tom jeho hloupém chování dávno pošleš ledu. ;)

• Citovat
  • Upravit
53518
25.1.19 10:11
@Moulinek píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s tím, jak odhalit partnerovu nevěru.
100% důkaz nemám, on to nepřizná, ale nějaká kontrolka mi prostě bliká v hlavě. Nějaké „příznaky“ by byly - odtažitost, nezájem se vídat, absence sexu a doteků, hádavost a útočení, špatná nálada a svádění viny na mě (že za tu náladu mohu já, že je ze mě unavený), více dbaní na sebe, zablokování účtu na fb, abych nic neviděla, pak zase totální obrat - euforická nálada (vše je najednou krásné), zase zájem o sex a zájem o mou osobu.
Potřebovala bych nějak zjistit, zda je v tom jiná holka, když on to vehementně popírá se slovy, že by mi to řekl. Ale samozřejmě se nechci snížit k tomu, že bych mu lezla do soukromí mobilu či fb konverzace.Jinak k našemu vztahu - jsme spolu 5 měsíců, hádky mezi námi byly, ale většinou kvůli blbostem, jsme holt oba silné osobnosti a tvrdohlavci, ale pak se to uklidnilo, tenhle bytostný propad se objevil po Vánocích, kdy měl být se mnou, ale nebyl a pak se začal sekat.

Pět měsíců?! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jestli tohle je za tak krátkou dobu, tak radím: běž!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
25.1.19 10:19

Přesně jak píšou holky, po 5 měsících máte být zamilovaní, spokojení, těšit se na sebe a ne se hádat a řešit, jestli mi je nevěrný. 8o Já být tebou, tak to ukončím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.19 10:29

Utíkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.1.19 10:35

Očividně jen podvědomě hledám důvod k rozchodu, s nevěrou by to bylo jednodušší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.1.19 10:37

@Ginella @Micaella22 Nikdo nemůže říct, jak by to „mělo být“. Každý vztah je jiný. My se s přítelem hádali snad od prvního dne vztahu, neustále nám do toho někdo kecal a byly problémy. Oba jsme prostě komplikovaní a to soužití pak není jednoduché. Teď jsme spolu 6 let, z toho rok a půl manželé a čekáme dítě. Nehádáme se téměř vůbec a náš vztah je nádherný.

A hlavně každý problém jde vyřešit, nejsem zastáncem přístupu „když není vše ideální, tak nemá cenu se namáhat“. Vztah dá spoustu práce. Být tebou tak se snažím zjistit, kde je problém, jestli ho něco netrápí spíš. Pokud s tebou nebude chtít vůbec mluvit a řešit, pak je na zváženou rozchod. Zkus mu říct, ať ti teda sám ukáže telefon, fb atd., pokud nikoho nemá. Když ti to neukáže, pak je to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hroznej puberťák
25.1.19 10:37
@Moulinek píše:

Silná osobnost jak noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sorry, to snad nemyslíš vážně…

• Citovat
  • Upravit
14275
25.1.19 10:39

@Moulinek

Problémem je nevyrovnanost a extrémní střídání nálad.
Nevěra může být příčinou, ale stejně tak i nějaké drogy, alkohol. Prostě nic hezkého.

Myslím, že není důležité pátrat po příčině, protože z toho prostě nemůže vyjít nic dobrého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
25.1.19 10:40

@Moulinek Pokud máš pocit že ti je nevěrný většinou to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59416
25.1.19 10:43

Tohle řešíš už ted? Co budeš řešit za pár let? Vždyt je jedno jestli Vás má víc, dle popisu spokojená nejsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
25.1.19 10:56

přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
25.1.19 11:01
@Moulinek píše:

Pokud nejsi spokojená-i kdyby to nebylo objektivní,ale jen subjektivní názor-tak odejdi.Není potřeba hledat objektivní důvody k rozchodu.Prostě se chci po pěti měsících rozejít,vztah mě nevyhovuje.Proč partnerovi vysvětlovat důvody?
Můžeš mít ideálního partnera-hodný,pozorný,doma vše pomůže…ale nebudeš s ním šťastná.Také s ním nezůstaneš,i když chyby mu žádné vytknout nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí