Jak zjistit, zda jde o nevěru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8935
25.1.19 11:01
@Moulinek píše:
Očividně jen podvědomě hledám důvod k rozchodu, s nevěrou by to bylo jednodušší

Pokud nejsi spokojená-i kdyby to nebylo objektivní,ale jen subjektivní názor-tak odejdi.Není potřeba hledat objektivní důvody k rozchodu.Prostě se chci po pěti měsících rozejít,vztah mě nevyhovuje.Proč partnerovi vysvětlovat důvody?
Můžeš mít ideálního partnera-hodný,pozorný,doma vše pomůže…ale nebudeš s ním šťastná.Také s ním nezůstaneš,i když chyby mu žádné vytknout nemůžeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
25.1.19 11:42

Jak jste s přítelem staří? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.1.19 11:49

Já 28, on 31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
25.1.19 12:05

Ty jsi tu uz zakladala diskuzi o tech Vanocich, ne ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7209
25.1.19 13:09

V případě podezření bych mu vlezla do mobilu i fb :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
25.1.19 13:25

Po pěti měsích vztahu tohle řešit?! Je jedno jestli je ti nevěrný nebo není, rozešla bych se sním a našla si někoho jiného. Myslím si, že tohle nemá budoucnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3261
25.1.19 13:39
@thrisamanx píše:
@Ginella @Micaella22 Nikdo nemůže říct, jak by to „mělo být“. Každý vztah je jiný. My se s přítelem hádali snad od prvního dne vztahu, neustále nám do toho někdo kecal a byly problémy. Oba jsme prostě komplikovaní a to soužití pak není jednoduché. Teď jsme spolu 6 let, z toho rok a půl manželé a čekáme dítě. Nehádáme se téměř vůbec a náš vztah je nádherný.A hlavně každý problém jde vyřešit, nejsem zastáncem přístupu „když není vše ideální, tak nemá cenu se namáhat“. Vztah dá spoustu práce. Být tebou tak se snažím zjistit, kde je problém, jestli ho něco netrápí spíš. Pokud s tebou nebude chtít vůbec mluvit a řešit, pak je na zváženou rozchod. Zkus mu říct, ať ti teda sám ukáže telefon, fb atd., pokud nikoho nemá. Když ti to neukáže, pak je to jasné.

Ano, každý vztah je jiný, ale já bych s člověkem, se kterým se od začátku hádám, nebyla. Takový vztah mi stačil jeden (to jsem byla hodně mladá) a akorát se to vše stupňovalo. Proto radím zakladatelce, že já bych odešla. A řešit po 5ti měsících, jestli mi je nevěrný, to je taky síla. Navíc když zakladatelka píše, že z ní on udělá tu špatnou kvůli které má špatnou náladu a nechce se s ní vídat a pak z ničeho nic otočí. No, já bych teda nechtěla čekat, jak se můj přítel vyspí a jestli na mě bude mít náladu nebo mě bude ignorovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.1.19 13:57

@Ginella Však radit je v pořádku, každý to má úplně jinak a každý má jiný názor. A chování jejího přítele není v pořádku. Jen mi šlo o to, že mi tady vadí ty komentáře typu „takhle by to nemělo být, mělo by to být takhle“ apod. Není nikde žádné pravidlo, jak by to mělo vypadat. Někdo se přes hádky rozejde, někdo se je snaží aktivně řešit, protože všechno jde. Problém je, pokud se snaží jen jeden. Jestli přítel zakladatelky nemá zájem cokoli řešit, pak to samozřejmě smysl nemá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
25.1.19 14:16

Jsem ráda že ta „silná osobnost“ nepobavila jen mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 14:59
@thrisamanx píše:
@Ginella @Micaella22 Nikdo nemůže říct, jak by to „mělo být“. Každý vztah je jiný. My se s přítelem hádali snad od prvního dne vztahu, neustále nám do toho někdo kecal a byly problémy. Oba jsme prostě komplikovaní a to soužití pak není jednoduché. Teď jsme spolu 6 let, z toho rok a půl manželé a čekáme dítě. Nehádáme se téměř vůbec a náš vztah je nádherný.A hlavně každý problém jde vyřešit, nejsem zastáncem přístupu „když není vše ideální, tak nemá cenu se namáhat“. Vztah dá spoustu práce. Být tebou tak se snažím zjistit, kde je problém, jestli ho něco netrápí spíš. Pokud s tebou nebude chtít vůbec mluvit a řešit, pak je na zváženou rozchod. Zkus mu říct, ať ti teda sám ukáže telefon, fb atd., pokud nikoho nemá. Když ti to neukáže, pak je to jasné.

Sedmý rok bývá kritický :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.1.19 15:00
@thrisamanx píše:
@Ginella Však radit je v pořádku, každý to má úplně jinak a každý má jiný názor. A chování jejího přítele není v pořádku. Jen mi šlo o to, že mi tady vadí ty komentáře typu „takhle by to nemělo být, mělo by to být takhle“ apod. Není nikde žádné pravidlo, jak by to mělo vypadat. Někdo se přes hádky rozejde, někdo se je snaží aktivně řešit, protože všechno jde. Problém je, pokud se snaží jen jeden. Jestli přítel zakladatelky nemá zájem cokoli řešit, pak to samozřejmě smysl nemá.

Ono hlavně záleží na tom, proč ty hádky jsou. A fakt bych nebyla s člověkem, se kterým se od začátku dohaduju. Za to by mi nic nestálo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
25.1.19 15:10
@thrisamanx píše:
Zkus mu říct, ať ti teda sám ukáže telefon, fb atd., pokud nikoho nemá. Když ti to neukáže, pak je to jasné.

Tohle po mně chtít chlap, tak ho pošlu do háje rovnou a jasné by bylo jen to, že mi projevil silnou nedůvěru a já se odmítla snížit k tomu, abych se nechala lustrovat. :lol:

Pět měsíců? No, ostatní už napsali asi vše, co je třeba. Ty štveš jeho, on štve tebe. A oba jste takoví slaboši, že to ani jeden nechcete ukončit. Jenže otázkou je…proč? Proč chcete žít takový život, kde to skřípe už od začátku? Vy jste za pět měsíců udělali zvratů, co ostatní až po x letech. Leda, že chcete urychleně přežít ty těžké začátky sžívání se a za dalších pět měsíců už to bude pouze „šťastně až do smrti“. Minimálně toho, který se nechá utrápit dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1774
25.1.19 16:15
@Hroznej puberťák píše:
Silná osobnost jak noha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Sorry, to snad nemyslíš vážně…

Přesně! Tvl, prej silná osobnost 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
25.1.19 16:21

@Russet Dobře, vždyť neříkám, ať s takovým člověkem jste ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.20 21:24

No už to tu bylo napsané ale taky bych asi odešla vím je to těžké jestli ho máš ráda taky jsem to tak měla a nakonec jsem ráda že jsem odešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí