Železo - sorbifer durules v kombinaci s kávou a limonádou. Vadí?

Anonymní
29.12.18 12:45

Železo - sorbifer durules

Ahoj holky jsem v 17tt už nějakou dobu užívám železo sorbifer durules kvůli velkému nedostatku, doktorovi sem říkala ze mi to nedělá dobre na lacno a zabíjet vodou říkal ať to zkusím před obědem, ale stejně vodou to zapít nemůžu zapijim normálně limonadou někdy omylem i kávou, colou myslíte ze to nevadí čtu ze bývá špatné vstřebávání myslíte ze to Tolik nevadí? Beru ho cca přes měsíc ( doufám ze nějaké to železo do sebe dostanu, když se to špatně vstřebává ).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5006
29.12.18 12:56

Tezko rict. Tak si nech zmerit hladinu zeleza v krvi, stoji to asi 26 Kc a zjistis tak nejlepe, kolik zeleza vstrebavas :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.12.18 13:12

Tak rekni doktorovi, at ti predepise Maltofer tablety… jsou to zvykaci tablety a maji cokoladovou prichut :)… po tech mi zle nebyvalo, Sorbifer mi taky nedelal dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.12.18 15:11

Mně Sorbifer absolutně nic nedělal, brala jsem ho večer, než jsem šla spát a zapíjela vodou. Nemělo se po něm aspoň 2 hodiny jíst, proto jsem brala večer, a zapíjet něčím jiným než vodou holt snižuje to vstřebávání … Ale jak Vám doktor může říct brát před obědem, to nechápu … Holt každý doktor asi řekne něco jiného …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.12.18 16:00

Tak začni užívat nějaký jiný přípravek s železem - třeba novoferrin. Má minimální vedlejší účinky a vstřebává se dobře.

Jinak co je příčinou toho, že máš dlouhodobý nedostatek železa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
29.12.18 16:51

Ahojda, já cele těhotenství brala globifer forte, nevím, zda by ti to stačilo, ale potom opravdu žádná nevolnost neni👍 brala jsem to ráno před snídani a zapijela čímkoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.18 11:24

Ahojky tak zkusím zakoupit jiné železo no , ja jsem si i všimla ze po tom zeleze by měla být tmavá stolice jak ji mám normální … tak si prave rikam zda vůbec stech tablet nějaké to železo do sebe dostanu když sem to do teď nezapijela vodou pomalu ani na lacno snad když je tam ze se snižuje vstřebávání se do mě nějaké to železo aspoň dostane …kdyz sem na tom vtom těhotenství tak kriticky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky