Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem dnes četla tuto smutnou zprávu. Měla jsem ho moc ráda v Humoreskách. Nevíš proč zemřel? Vždyť měl jen 54 let!
Jojo a já zrovna po dlouhý době koukla na ten díl v pondělí-hrál tam totiž mýho táty brácha(můj strýc)toho uřvanýho divadelníka Stojku
a právě mě tenhle herec zaujal-říkala jsem si, že ho vůbec neznám, ale že parádně hraje-no a dneska se dočtu, že zemřel
a hlavně!!!byl mladej-54 taky je mi to líto.....každá smrt je strašně smutná.......
Přiznám se,že to jméno mi nic neřeklo,ale jak jsi napsala Zahálka z Humoresek,tak už vím,seriál sleduju,je skvělej a Zahálka taky-je ho škoda
,ale nemohlo mu být moc,ne?
Ano, rakovina plic- bohužel........škoda
Vzpomínám si, jak byl v Banánových rybičkách- byl to fakt sympaták
Tahle zpráva mě teda dostala hned poránu
. Byl stejně mladý jako můj taťka…
KPKristy píše:
Tahle zpráva mě teda dostala hned poránu. Byl stejně mladý jako můj taťka…
A o rok straší než můj táta......
Jé,já jsem si toho všimla až teď:
http://www.novinky.cz/…zahalky.html
To mě mrzí,jako Zahálka byl úžasnej…
![]()
Divná náhoda - o jeho smrti jsem se dozvěděla až teď z tohoto tématu, ale vzpomněla jsem si na něj před půl hodinou, když jsem šla posbírat prádlo.........Ani nevím proč. Proběhlo mi v hlavě jeho jméno.
![]()
Já mám na mobilu jako vyzvánění úvodní melodii z Četnických humoresek. Asi to změním… ![]()
Ja ho milovala na divadle, byl skvelej
pamatuju si premieru Keana kdy jsme s mamkou sedely v prvni rade a on tam mel libacku s divackou, samozrejme padl na mamku (bo se znali) a dokonce ji predal zvykacku, kterou si chvili predtim strcil do pusy… fujfuj, ale byla to desna prca
![]()
Takze RIP ![]()
doriang píše:
Ja ho milovala na divadle, byl skvelejpamatuju si premieru Keana kdy jsme s mamkou sedely v prvni rade a on tam mel libacku s divackou, samozrejme padl na mamku (bo se znali) a dokonce ji predal zvykacku, kterou si chvili predtim strcil do pusy… fujfuj, ale byla to desna prca
![]()
![]()
Takze RIP
Tak to je super příhoda..... ![]()
Moja mama má jeho fotku zarámovú aj s podpisom, vždy sme sa z toho so sestrou smiali..
Ani nevím, proč zakládám tuto diskuzi......
Jen- je mi líto jeho odchodu, měla jsme ho moc ráda, škoda.....V Četnických humoreskách byl opravdu jako Zahálka skvělej.....
Odpočívej v pokoji