Zemřel mi táta :o(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.4.13 12:57
@maminka189 píše:
@Bananas Holky myslíte, že když si zavolám na 158 tak mi dam dají nějaké info? Já myslela, že v tomhle případe jsou klíče odebrány. Na štěstí mám v tom baráku známou a mohu jí popérosit aby to"sledovala" popřípadě mě informovala…
Sestra je stejná bůůůů jako bratr…Nevím proč, ale prostě se nemáme moc rádi

158 je tísňová linka, tam nevolej. Zeptej se na odvodním oddělení Policie, kam spadá místo bydliště tatínka = místo bytu. Ti tě ansměrují a řeknou ti co a jak.
Jinak notář´, jak tady někdo psal, nevolá prvního toho, kdo pohřeb zařizoval, ale zve všechny dědice, které dohledá podle matriky. Ten kdo platil pohřeb má pak započítáno toto plnění oproti dědictví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
27.4.13 15:49

@maminka189 myslím, že ti oba dávají schválně mylené informace. Nejlépe bys udělala, kdyby sis tam zajela a osobně vše zjistila a obešla. Na policii si zavolej, ale přímo na služebnu toho města. To stejné s pohřebním ústavem, ten by tě měl odkázat i na notáře. Ono je totiž možné, že jim tvůj bratr nabulíkuje, že je jediný dědic a notář už nebude dohledávat a tebe jaksi vynechají. Takže notáři bych se také aktivně ozvala. A pokud máš kliče od bytu, tak si tam zajdi a vem si zavčas co potřebuješ. Jestli je ten člověk taková svině, tak může začít vyklízet a prodávat dřív než proběhne oficiální dědické řízení.
A ještě dodám, že být na tvém místě, tak mě nic neudrží doma a jedu tam a zajímám se a starám se, zvlášť když je tam taková hyena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
27.4.13 18:12

@Laaja lépe by to člověk ani nenapsal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
30.5.13 19:21

@maminka189 Ahoj, můžu se zeptat, jak to dopadlo? Moc na Tebe myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
31.5.13 20:26

@Bananas Ahoj,
je mi z toho do breku. Táta měl nějaké záněty v těle a jeho srdíčko to už nevydrželo a zastavilo se a tak jen doufám, že netrpěl. Stejně si hrozně vyčítám, že kdeyby jse tam byla tak sem ho mohla třeba zachránit a nebo se aspoň o to pokusi-co se mu asi honilo hlavou když umíral?
Jinak do bytu se už nedostanu a všechny tátovi věci zkončí někde na skládce. Protože věci táty nemají žádnou cenu tak dědictví bylo zastaveno a „bratr“ odmítl vyklidit byt na vlastní náklady. Kdyby mi to nezavolal tak o tom ani nevím(a možná by to bylo lepší :think: :nevim:.Ach jo nejraději bych si šla také hodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4611
31.5.13 21:02

@maminka189 Tak to je mi moc líto, že to takhle dopadlo :hug:. No a Tebe tam nemůžou pustit aby sis něco odnesla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová