Ženská ejakulace 2

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
28.12.15 12:38

Ženská ejakulace 2

Ahojte, mám takový dotaz na trošku citlivější téma :lol: jde o ženskou ejakulaci..dost jsem si toho přečetla na internetu. Zažila jste to někdy některá? Píše se, že nejlépe se tohoto orgasmu dosahuje prsty a pocity které tomu přechází jsou pocit na močení event. i pálení. Vždy když si lehnu na břicho a přítel mě zezadu uspokojuje prsty tak po nějaké době začnu cítit právě pocit na močení a o něco déle i to pálení až mám pocit že to pálení skoro nejde vydržet..je to až takové nepříjemné. Myslíte že to může mít něco společného s tím orgasmem? Nebo mě taky napadlo jestli jak mě prstí tak nějak netlačí třeba na močovou trubici přes stěnu pochvy a tím by mohli být tyhle pocity vyvolány.. :nevim: :lol: protože potom vždycky přestaneme jak mi to začne být nepříjemné..a ještě jestli se takhle uděláte tak by mě zajímalo za jak dlouho přibližně? :D Omlouvám se za takové choulostivé téma ale opravdu mě to zajímá :oops: ;) Tak předem děkuju za odpovědi a přeji hezký den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10242
28.12.15 12:56

Já to zažil u partnerky, no pěkně mi zmáčela matraci. Přišlo to normálně při souloži a byl to pro mě velkej zážitek :pankac:

Doporučil bych ti dojít si před akcí na wecko, ať se nemusíš bát, že někomu počůráš ruce, a pak se pořádně uvolnit, nebát se… a co se má stát, stane se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.15 13:02

Musíš se přenést přes ten pocit, že to bolí a je to nepříjemný… jakmile se uvolníš a necháš toho chlapa to dodělat, tak je to neuvěřitelný. Taky radím dojít si před sexem na záchod, abys nemusela řešit, jestli se ti chce čůrat. A pak jen užívat. Ze začátku jsem toho dosahovala sporadicky a vždy jen zezadu s drážděním rukou zvenku a teď už je mi to celkem jedno. V závěrečný fázi ho musí chlap vyndat a dát ti to dělat jen rukou a pak uvidíš… :)

• Citovat
  • Upravit
4754
28.12.15 13:42

@Clara1 Tělo není automat… Doporučuji masáž celého těla, klidně dětským olejíčkem s přídavkem oblíbeného vonného oleje. Hlavní je nechat plynout čas a sebe sama a nečekat na to něco. Jinak po internetu obíhalo takové instruktážní video. Koncovka.. dva prsty in tj. prostředníček a prsteníček, malíček a ukazováček jdou dozadu, dlaň otočená směrem nahoru, pokud žena je na zádech, pohyb ruky nahoru dolů ne dovnitř/ven, druhá ruka jistí akci nad položená nad stydkou kostí. Dejte si na čas a komunikujte. Ne vždy to jde a ne každému a jde to ji orálním drážděním ;) Zbytek už asi přes případné SZ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.12.15 13:54

@Clara1 né každý toto zažije, to neovlivníš.. osobně? žádné pálení nikdy nebylo :think: a taky né vždy je to mokré :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
28.12.15 14:07

Pro inspiraci hledej video: full body orgasms massage ale je to na takových ehm tatínkovských stránkách. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
28.12.15 19:14

Nevim ale me to nikdy nebylo neprijemne..teda kdyz melo dojit k orgasmu..spise naopak.. :P ale prsty je to malokdy.. Ale pri sexu to manza uplne zboznuje :oops: spis to neres a uvolni se..me to takhle :mrgreen: jde nejlip na konicka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.12.15 20:31

Děkuju všem za rady :) já se vždycky pokouším se přes to přenést ale i tak to nějak nejde :,( asi na to moc čekám a proto s tím mám problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
28.12.15 21:34
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4754
29.12.15 12:08

@Doctus Ty se směješ, tos asi ještě nedostal plnou palbu do nosu. :lol:

• načítám...