Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, mám takový dotaz na trošku citlivější téma
jde o ženskou ejakulaci..dost jsem si toho přečetla na internetu. Zažila jste to někdy některá? Píše se, že nejlépe se tohoto orgasmu dosahuje prsty a pocity které tomu přechází jsou pocit na močení event. i pálení. Vždy když si lehnu na břicho a přítel mě zezadu uspokojuje prsty tak po nějaké době začnu cítit právě pocit na močení a o něco déle i to pálení až mám pocit že to pálení skoro nejde vydržet..je to až takové nepříjemné. Myslíte že to může mít něco společného s tím orgasmem? Nebo mě taky napadlo jestli jak mě prstí tak nějak netlačí třeba na močovou trubici přes stěnu pochvy a tím by mohli být tyhle pocity vyvolány..
protože potom vždycky přestaneme jak mi to začne být nepříjemné..a ještě jestli se takhle uděláte tak by mě zajímalo za jak dlouho přibližně?
Omlouvám se za takové choulostivé téma ale opravdu mě to zajímá
Tak předem děkuju za odpovědi a přeji hezký den ![]()
Já to zažil u partnerky, no pěkně mi zmáčela matraci. Přišlo to normálně při souloži a byl to pro mě velkej zážitek ![]()
Doporučil bych ti dojít si před akcí na wecko, ať se nemusíš bát, že někomu počůráš ruce, a pak se pořádně uvolnit, nebát se… a co se má stát, stane se…
Musíš se přenést přes ten pocit, že to bolí a je to nepříjemný… jakmile se uvolníš a necháš toho chlapa to dodělat, tak je to neuvěřitelný. Taky radím dojít si před sexem na záchod, abys nemusela řešit, jestli se ti chce čůrat. A pak jen užívat. Ze začátku jsem toho dosahovala sporadicky a vždy jen zezadu s drážděním rukou zvenku a teď už je mi to celkem jedno. V závěrečný fázi ho musí chlap vyndat a dát ti to dělat jen rukou a pak uvidíš… ![]()
@Clara1 Tělo není automat… Doporučuji masáž celého těla, klidně dětským olejíčkem s přídavkem oblíbeného vonného oleje. Hlavní je nechat plynout čas a sebe sama a nečekat na to něco. Jinak po internetu obíhalo takové instruktážní video. Koncovka.. dva prsty in tj. prostředníček a prsteníček, malíček a ukazováček jdou dozadu, dlaň otočená směrem nahoru, pokud žena je na zádech, pohyb ruky nahoru dolů ne dovnitř/ven, druhá ruka jistí akci nad položená nad stydkou kostí. Dejte si na čas a komunikujte. Ne vždy to jde a ne každému a jde to ji orálním drážděním
Zbytek už asi přes případné SZ ![]()
@Clara1 né každý toto zažije, to neovlivníš.. osobně? žádné pálení nikdy nebylo
a taky né vždy je to mokré ![]()
Pro inspiraci hledej video: full body orgasms massage ale je to na takových ehm tatínkovských stránkách. ![]()
Nevim ale me to nikdy nebylo neprijemne..teda kdyz melo dojit k orgasmu..spise naopak..
ale prsty je to malokdy.. Ale pri sexu to manza uplne zboznuje
spis to neres a uvolni se..me to takhle
jde nejlip na konicka ![]()
Děkuju všem za rady
já se vždycky pokouším se přes to přenést ale i tak to nějak nejde
asi na to moc čekám a proto s tím mám problém..
@Doctus Ty se směješ, tos asi ještě nedostal plnou palbu do nosu. ![]()
@Swift
No to musí být nádhera. Ale raději se obejdu bez toho. ![]()
@Swift
Však by taky dostala odměnu, ne, bejku? ![]()
http://i.imgur.com/PQRvtDG.gif