Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nikol.ondrášovka jak? úplně v pohodě, většina mých známých si na wc nesedá na prkýnko, nýbrž nad ním stojí. A emimino se pak diví ![]()
No já z jedním prasátkem byla v porodnici na pokoji
měla jednu vložku celej den a sprchovala se obden a pak se furt doktor divil že se vůbec nehojí.
Taky si nesedám, fuj, nesnáším i ono obkládání toaleťákem, štítila bych se toho i tak. ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
Já nechápu jak se může ženskejm podařit počurat prkýnko.
To nechápe jen ten, kdo si „natvrdo“ sedá na prkýnko na veřejných wc…
@Jasněnkaa Nejdříve si záchod obložím toaleťákem a pak stejně nesedám úplně, ty jo?
@Jasněnkaa píše:
no když si nesedneš a čůráš z vrchu tak se stát může, že nastříkášale tak není problém utřít že? ono na to prkýnko si stejně sedne jen prase.
Podotázka k diskuzi
Sedáte si na záchodech?
snažím se nesedat, ale když jdu někam popíjet, tak to nějak neřeším, ale chodím do hospůdky, kde jsou spíše chlapi, tak vím, že na to ženské wc nás jde jen tolik co tam sedíme spolu ![]()
Máme v pronájmu hospodu…
a třeba po zábavě nechápu, jak ty dámský záchodky vypadají…hnus
![]()
@Aneta.Berg píše:
To nechápe jen ten, kdo si „natvrdo“ sedá na prkýnko na veřejných wc…
Nesedám si, ale přesto to nechápu a to nemám penis ![]()
V podstatě je to i dost smutné, že zástupkyně našeho pohlaví mají takové chování…
@lleennttiillkkaa píše:
prkýnko otřu, důkladně obložím toaletním papírem a zlehka sednu. Miluju ikea záchody, kde mají takový ten papírový obklad
to dělám dětem ![]()
@wladka73 píše:
No já z jedním prasátkem byla v porodnici na pokojiměla jednu vložku celej den a sprchovala se obden a pak se furt doktor divil že se vůbec nehojí.
ty jsi s ní chodila na záchod? ![]()
@SarkaLo píše:
@Jasněnkaa Nejdříve si záchod obložím toaleťákem a pak stejně nesedám úplně, ty jo?
já si nesedám, ještě abych chytla nějakej ten ajds
![]()
Řetěz na nohu a kartáčkem bych je nechala tu mísu čistit až by se blýskala!!! ![]()
@donaga píše:
Jen jsem to prolítla, ale mám pocit, že čuňata jsme všechny ženy. Buď si na veřejných záchodcích nesednem a omylem očůráme prkýnko (nedej bože okolo WC), takže jsme čuňata, že čůráme okolo a pak to jen setřem a nedezinfikujem. A nebo jsme čuňata, že si na prkýnko sednem, protože kdo ví, která čuně tam byla před námi.
A papírová ochrana prkénka je také na nic, protože se může roztrhnout nebo posunout či uletět, když tam je třeba trochu průvan![]()
![]()
nejlepší je donést si to domů ![]()