Ženy - čuňata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1067
9.8.13 19:16

@Lístečka Já dcery držím nad záchodem, jako když čůrají na trávu (případné kapky, které skončí na prkýnku utírám :mrgreen: ;) ). Ale už to začíná být celkem výkon, takže jakmile starší dceru neunesu, tak budu asi muset obložit desku důkladně papírem a dceru opatrně držet :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1067
9.8.13 19:18

Já si na veřejných záchodech nesedám. Dělala jsem to jen v pokročilém stádiu těhotenství a to jsem to předtím důkladně otřela a obložila. Ale musím říct, že občas je to teda o ústa, protože jsem malá a když narazím na vyšší záchod, tak je to teda umění :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.8.13 19:24

Uklízet dámský záchody je mnohem nechutnější než uklízet pánský :nevim: byla jsem za stárku - takže jsem měla tu „čest“ a pánský záchody stačilo jen zběžně umýt a vytřít, ale co jsme našli na dámských :poblion: poblitý, všude vajgly :poblion: no hnus :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
9.8.13 19:25

Upřímně stav některých veřejných toalet také nechápu. Pak mě prekvapuje kolik dam si neumyva po použití ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.8.13 19:44

Ano, toho jsem si taky všimla, kolik žen si neumývá ruce po WC. Nechápu!!! Ale musím říct, že byla u mě na návštěvě kolegyně, když jsem měla malého syna, šl na WC. Byla u nás poprvé. Tak jí říkám, že koupelna je vedle WC a ona mi říká, to je dobrý, vždyť to máte tak čistý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
9.8.13 19:45

@MaDoRaBe jednou ve škole na střední byla žloutenka a ty holky který to měli ve třídě měly vlastní záchod a stála jsem na záchodě u zrcadel a holčina od tama vylezla a neumyla si ruce!!! Hnus fialovej :poblion: takže já už se nedivím ničemu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
9.8.13 19:46

Ale do té kolegyně bych to vůbec neřekla, jinak se mi zdála taková akorátní a čistotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
9.8.13 21:05

Jinak já jsem si toho fenomenu, že dámské záchody jsou horší než pánské všimla při brigádní praxi také a proto když byla v tomto roce 2× nouze nejvyšší šla jsem na na dámy, po pohledu se otočila na podpatku a šla na na pány :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
9.8.13 21:42

:poblion: :poblion: :poblion: :poblion:
u nás v práci - 6 ženských - inteligentní krasavice - kancelářské pracovnice - každej den posr… záchod :poblion: :poblion: :poblion:
Když se mi,,chtělo,, tak mi nezbylo než wc napřed vyčistit, ulevit si, protože si nedokážu představit, že bych to tam nechala, pak vyšla ze dveří a někdo šel po mně… :nevim: :nevim: :nevim: Před všema uklízečkama co takových humusů vidí denodenně fakt smekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
9.8.13 22:08

V součásti výbavy kabelky mám dezinfekci…většinou na veřejné wc nechodím(raději někam za strom :-D),ale teď v těhotenství prostě musím častěji a bez té dezinfekce nedám ani ránu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
9.8.13 23:23

Sedám si na prkýnko pouze doma, jinak nikde, ani u rodičů ne.

V jednom zaměstnání se řešila situace - našlo se ho.no za záchodovou mísou, řešilo se to dlouho, nepochopili jsme jak to tam mohla ta dotyčná přetransportovat, v uličce vedle mísy bylo málo místa, nešlo by tam zacouvat… :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
10.8.13 00:32
@jonatanka píše:
Sedám si na prkýnko pouze doma, jinak nikde, ani u rodičů ne.V jednom zaměstnání se řešila situace - našlo se ho.no za záchodovou mísou, řešilo se to dlouho, nepochopili jsme jak to tam mohla ta dotyčná přetransportovat, v uličce vedle mísy bylo málo místa, nešlo by tam zacouvat… :nevim: :nevim: :nevim:

to uz je snad nejaka uchylka, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.8.13 00:53

No teda, co se tu děje po půlnoci, to jsou věci. 8o :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
10.8.13 01:01

Já jsem tak ráda, že v práci jsme na jeden záchod během směny jen 2 ženské, takže si nikdo nic nedovolí a záchod máme jako ze škatulky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1062
10.8.13 01:02

Jinak teda člověk by řekl, že dojít si na záchod a umýt si pak ruce, se učíme už odmala, že. :roll: Ale teda ty wc podle toho nevypadají. Taky si nesedám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová