Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lístečka Já dcery držím nad záchodem, jako když čůrají na trávu (případné kapky, které skončí na prkýnku utírám
). Ale už to začíná být celkem výkon, takže jakmile starší dceru neunesu, tak budu asi muset obložit desku důkladně papírem a dceru opatrně držet
.
Já si na veřejných záchodech nesedám. Dělala jsem to jen v pokročilém stádiu těhotenství a to jsem to předtím důkladně otřela a obložila. Ale musím říct, že občas je to teda o ústa, protože jsem malá a když narazím na vyšší záchod, tak je to teda umění
.
Uklízet dámský záchody je mnohem nechutnější než uklízet pánský
byla jsem za stárku - takže jsem měla tu „čest“ a pánský záchody stačilo jen zběžně umýt a vytřít, ale co jsme našli na dámských
poblitý, všude vajgly
no hnus ![]()
Upřímně stav některých veřejných toalet také nechápu. Pak mě prekvapuje kolik dam si neumyva po použití ruce.
Ano, toho jsem si taky všimla, kolik žen si neumývá ruce po WC. Nechápu!!! Ale musím říct, že byla u mě na návštěvě kolegyně, když jsem měla malého syna, šl na WC. Byla u nás poprvé. Tak jí říkám, že koupelna je vedle WC a ona mi říká, to je dobrý, vždyť to máte tak čistý. ![]()
@MaDoRaBe jednou ve škole na střední byla žloutenka a ty holky který to měli ve třídě měly vlastní záchod a stála jsem na záchodě u zrcadel a holčina od tama vylezla a neumyla si ruce!!! Hnus fialovej
takže já už se nedivím ničemu ![]()
Ale do té kolegyně bych to vůbec neřekla, jinak se mi zdála taková akorátní a čistotná.
Jinak já jsem si toho fenomenu, že dámské záchody jsou horší než pánské všimla při brigádní praxi také a proto když byla v tomto roce 2× nouze nejvyšší šla jsem na na dámy, po pohledu se otočila na podpatku a šla na na pány ![]()
![]()
u nás v práci - 6 ženských - inteligentní krasavice - kancelářské pracovnice - každej den posr… záchod
![]()
Když se mi,,chtělo,, tak mi nezbylo než wc napřed vyčistit, ulevit si, protože si nedokážu představit, že bych to tam nechala, pak vyšla ze dveří a někdo šel po mně…
Před všema uklízečkama co takových humusů vidí denodenně fakt smekám…
V součásti výbavy kabelky mám dezinfekci…většinou na veřejné wc nechodím(raději někam za strom
),ale teď v těhotenství prostě musím častěji a bez té dezinfekce nedám ani ránu…
Sedám si na prkýnko pouze doma, jinak nikde, ani u rodičů ne.
V jednom zaměstnání se řešila situace - našlo se ho.no za záchodovou mísou, řešilo se to dlouho, nepochopili jsme jak to tam mohla ta dotyčná přetransportovat, v uličce vedle mísy bylo málo místa, nešlo by tam zacouvat…
![]()
@jonatanka píše:
Sedám si na prkýnko pouze doma, jinak nikde, ani u rodičů ne.V jednom zaměstnání se řešila situace - našlo se ho.no za záchodovou mísou, řešilo se to dlouho, nepochopili jsme jak to tam mohla ta dotyčná přetransportovat, v uličce vedle mísy bylo málo místa, nešlo by tam zacouvat…![]()
![]()
to uz je snad nejaka uchylka, ne? ![]()
Já jsem tak ráda, že v práci jsme na jeden záchod během směny jen 2 ženské, takže si nikdo nic nedovolí a záchod máme jako ze škatulky ![]()
Jinak teda člověk by řekl, že dojít si na záchod a umýt si pak ruce, se učíme už odmala, že.
Ale teda ty wc podle toho nevypadají. Taky si nesedám