Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V práci to byl na WC také vždy hnus.
A stále ucpané záchody. ![]()
Jinak co se týče sedání - nesedám si, pokud jdu na malou. Když musím náhodou na velkou (což se mi v terénu nestává naštěstí moc často), tak si pořádně obložím záchod papírem. ![]()
Btw. Štítím se dveří, takže jakmile si umyju ruce a opouštím toaletu, otevírám dveře zásadně loktem, případně rukávem (což dělám nerada, ale někdy to loktem fakt nejde).
Když si představím, že na kliku sahají ženy, co si neumyjí po potřebě ruce… ![]()
@Jasněnkaa ne nechodila, ona se mi divila že furt lezu do sprchy a tak…bylo léto, vedro. Prostě byla prase!
@Jasněnkaa píše:
hmmm, teď to vypadá že zvracíš nade mnou
nad tebou beruško určitě ne, ale nad představou té fotky ![]()
@sikorka píše:
Já když byla jako studentka na brigádě v hospodě v kuchyni, tak jsem jednou místo uklízečky musela dopoledne umýt wc a vynést koše, otevřu ten koš a hádejte, co tam byloHo… fakt a na dámským wc
No jo ale proc tam bylo? Ja jsem jednou otevřela kabinku v obchodním centru a ho.no leželo přímo uprostřed zavrenyho záchodu na poklopu. Holky me je zle.
@Jasněnkaa píše:
ty jsi viděla ten náš?
bohužel to byl u mě v baru a uklízečkou jsem byla já
Jsou daleko horší věci než zabarvená voda do žluta…Kolikrát se mi stalo, že byl v záchodě nasáklý tampon nebo i ho.no
či pocákané prkýnko. ![]()
Od té doby na veřejné záchody nechodím-pokud to je možné
Nedávno jsme to řešil s kámoškama baby jsou prostě prasata
Já si v době těhotenství vypěstovala takovou fóbii ze záchodů, že už ani na návštěvě nemůžu na záchod a když už, tak v nejvyšší nouzi
Možná přecitlivělost posledních dní před porodem způsobila, že když chtěl chlap pozvat pár známých k nám, tak jsem návrh zamítla. Už jen z představy, že mi cizí lidi sedí na prkýnku se mi dělá zle. Může za to i to horko, každý se potí a já mám asi hodně velkou představivost. Navíc nesnáším když chlapi čůrají ve stoje a je všechno obchcaný od mísy po kachličky. Dřív jsem to tak neřešila ![]()
Jen co jsme přišly na podnikovou akci, šla jsem na záchod. Byl čistej, voňavej, vymydlenej. Po mně už tam stepovala kolegyně. Skočila jsem si jen do kabelky pro tampon a šla zpátky na záchod. Vyšla z hajzlu, počůraný prkýnko, počůraná podlaha a smrad jak v prasečáku, a to se ještě vyjadřuju velmi kulantně. Nechutný jak sviň! Nesnáším dámský toalety.
Jinak když si nechci na záchod sednout, tak aspoň zvednu prkýnko a nemočím na něj! Si dámy sáhněte do svědomí, je nás tu víc než dost, statisticky to některé z vás dělat musí!
Příspěvek upraven 09.08.13 v 17:14
@ncc1701 píše:
Jinak když si nechci na záchod sednout, tak aspoň zvednu prkýnko na nemočím na něj! Si dámy sáhněte do svědomí, je nás tu víc než dost, statisticky to některé z vás dělat musí!
jo, prkýnko jsem taky kolikrát zvedala
@peta86 neprocitala jsem diskuze, ale treba v zahranici kdekoliv jsem byla, tak muzsky zachod byl daleko cistejsi nez zensky. Me je obcas blijno kdyz vidim, jak to tam vypada
Dámské hajzlíky jsou pěkná čuňárna, ženský jsou občas pěkná čuňata… kromě mě, samozřejmě ![]()
Kámoška dělá uklízečku, nikde v hospodě, jsou to záchody v aule na VŠ, při promocích si paní odskočila na velkou a když šla kámoška po promocích uklízet, přesně prý věděla, kde paní na co šáhla, ho.. bylo úplně všude jen zásobník na mýdlo zůstal netknutý ![]()
Jo a za mísou měla dýžko - spodní prádlo ![]()
Fakt jí tu práci nezávidím, já bych na to žaludek neměla.