Ženy - čuňata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1255
9.8.13 17:03

V práci to byl na WC také vždy hnus. :poblion: A stále ucpané záchody. :poblion:

Jinak co se týče sedání - nesedám si, pokud jdu na malou. Když musím náhodou na velkou (což se mi v terénu nestává naštěstí moc často), tak si pořádně obložím záchod papírem. 8)
Btw. Štítím se dveří, takže jakmile si umyju ruce a opouštím toaletu, otevírám dveře zásadně loktem, případně rukávem (což dělám nerada, ale někdy to loktem fakt nejde). :roll: Když si představím, že na kliku sahají ženy, co si neumyjí po potřebě ruce… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
@Semyaza píše:
@Jasněnkaa :poblion: :poblion: :poblion:

hmmm, teď to vypadá že zvracíš nade mnou :(

• Citovat
  • Upravit
2170

@Jasněnkaa ne nechodila, ona se mi divila že furt lezu do sprchy a tak…bylo léto, vedro. Prostě byla prase!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
9.8.13 17:04
@Jasněnkaa píše:
hmmm, teď to vypadá že zvracíš nade mnou :(

nad tebou beruško určitě ne, ale nad představou té fotky :poblion:

• Citovat
  • Upravit
515
9.8.13 17:05
@sikorka píše:
Já když byla jako studentka na brigádě v hospodě v kuchyni, tak jsem jednou místo uklízečky musela dopoledne umýt wc a vynést koše, otevřu ten koš a hádejte, co tam bylo :D Ho… fakt a na dámským wc

No jo ale proc tam bylo? Ja jsem jednou otevřela kabinku v obchodním centru a ho.no leželo přímo uprostřed zavrenyho záchodu na poklopu. Holky me je zle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3347
9.8.13 17:06
@Jasněnkaa píše:
ty jsi viděla ten náš? 8o

bohužel to byl u mě v baru a uklízečkou jsem byla já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
9.8.13 17:06

Jsou daleko horší věci než zabarvená voda do žluta…Kolikrát se mi stalo, že byl v záchodě nasáklý tampon nebo i ho.no :poblion: či pocákané prkýnko. :poblion:
Od té doby na veřejné záchody nechodím-pokud to je možné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
9.8.13 17:07

Nedávno jsme to řešil s kámoškama baby jsou prostě prasata :mrgreen: Já si v době těhotenství vypěstovala takovou fóbii ze záchodů, že už ani na návštěvě nemůžu na záchod a když už, tak v nejvyšší nouzi :mrgreen: Možná přecitlivělost posledních dní před porodem způsobila, že když chtěl chlap pozvat pár známých k nám, tak jsem návrh zamítla. Už jen z představy, že mi cizí lidi sedí na prkýnku se mi dělá zle. Může za to i to horko, každý se potí a já mám asi hodně velkou představivost. Navíc nesnáším když chlapi čůrají ve stoje a je všechno obchcaný od mísy po kachličky. Dřív jsem to tak neřešila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

@Jasněnkaa nesedám si, mám čurokap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701

Jen co jsme přišly na podnikovou akci, šla jsem na záchod. Byl čistej, voňavej, vymydlenej. Po mně už tam stepovala kolegyně. Skočila jsem si jen do kabelky pro tampon a šla zpátky na záchod. Vyšla z hajzlu, počůraný prkýnko, počůraná podlaha a smrad jak v prasečáku, a to se ještě vyjadřuju velmi kulantně. Nechutný jak sviň! Nesnáším dámský toalety.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
9.8.13 17:09

Jinak když si nechci na záchod sednout, tak aspoň zvednu prkýnko a nemočím na něj! Si dámy sáhněte do svědomí, je nás tu víc než dost, statisticky to některé z vás dělat musí!

Příspěvek upraven 09.08.13 v 17:14

• Citovat
  • Upravit
89
9.8.13 17:11
@ncc1701 píše:
Jinak když si nechci na záchod sednout, tak aspoň zvednu prkýnko na nemočím na něj! Si dámy sáhněte do svědomí, je nás tu víc než dost, statisticky to některé z vás dělat musí!

jo, prkýnko jsem taky kolikrát zvedala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
9.8.13 17:13

@peta86 neprocitala jsem diskuze, ale treba v zahranici kdekoliv jsem byla, tak muzsky zachod byl daleko cistejsi nez zensky. Me je obcas blijno kdyz vidim, jak to tam vypada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Ivy
9.8.13 17:13

Dámské hajzlíky jsou pěkná čuňárna, ženský jsou občas pěkná čuňata… kromě mě, samozřejmě :D

• Citovat
  • Upravit
52
9.8.13 17:22

Kámoška dělá uklízečku, nikde v hospodě, jsou to záchody v aule na VŠ, při promocích si paní odskočila na velkou a když šla kámoška po promocích uklízet, přesně prý věděla, kde paní na co šáhla, ho.. bylo úplně všude jen zásobník na mýdlo zůstal netknutý :poblion:
Jo a za mísou měla dýžko - spodní prádlo :roll:
Fakt jí tu práci nezávidím, já bych na to žaludek neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová