Zhloupla jsem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
412
22.3.24 21:25

Je to normální, vypadla si prostě z toho tempa, pracovního návyku, ale mělo by se to zase brzo vrátit do normálu ;) Já jsem neměla problém ani tak s mluveným projevem, jako spis se psaním, najednou jsem musela premyslet nad vecma, které jsem predtim dělala zcela automaticky. Ale docela rychle to zas naskocilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 21:37
@Plain Jane píše: Více

No, už je to skoro půl roku a velké zlepšení nevidím. :roll:
Tak snad to ještě přijde.

• Citovat
  • Upravit
8853
22.3.24 21:39

Kolik hodin v noci spíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 21:44
@truelly píše: Více

Jak kdy. Někdy je to přerušovaných 7, někdy méně. Paradoxně se kolikrát cítím víc unavená, když toho naspím víc.
Nemyslím si, že spím nějak výrazně málo, ale spánek je určitě kvalitní míň. Syn se stále kolem třetí budí a než si ho vezmeme k sobě/dáme UM, tak chvíli trvá než usnu znovu a pak už v 6 do práce.
Mám ale tedy jen půl uvazek, takže dny, kdy nepracují spím víc.

• Citovat
  • Upravit
8853
22.3.24 21:50

To přerušení je nejhorší. Po dvou dětech za sebou jsem se pořádně celou noc vyspala po 5 letech a nestačila se divit přívalu energie…fyzické i mentální. Na někoho to prostě působí velmi zle. Já bych třeba při dětech nemohla studovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.24 22:00

Já se do práce fakt těšila. Vítala jsem tu změnu. Je fajn chvíli vypnout hlavu od všedních starostí, mluvit s dospělými a řešit také něco jiného než vaše dítě, ale teda čekala jsem ten návrat trošku snazší. 8o
Určitě je něco na tom, co popisujete, že na mě muže mít větší vliv únava z nekvalitního spánku. Je fakt, že se kolikrát celý den musím prolívat kávou, abych vydržela a večer padám na hubu. :cert:

• Citovat
  • Upravit
8853
22.3.24 22:04

To je přesně ono. A ničím jiným než dlouhodobým kvalitním spánkem se to nedá nahradit. Proto je také odpírání spánku efektivní mučící metodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
22.3.24 22:07

Zakladatelko, mám dvě děti po sobě, před prvním jsem pracovala jako ředitelka jedné organizace. V průběhu MD i RD stále bez přerušení pracují na malý úvazek jinde, takže přerušení pracovního procesu neproběhlo. Přesto se cítím mentálně nedostatečná. Myslím, že je to u mě tím, že mozek zpracovává mnohem víc veci najednou a že blbě spím. Doufám, že se to zlepší. No, když ne, tak ne…ke kariéře se vracet nechci 🙂.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.24 22:12

Něco na tom bude. Asi to má na mě větší vliv, než jsem si myslela. V kuse 8 hodin jsem nespala ani nepamatuju. Možna tak 2-3× za poslední dva roky. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.3.24 22:12
@Eva2610 píše: Více

Díky moc za sdílení. :srdce:
Pravdou je, že bravurně mi v hlavě jede, co vše pro syna zařídit, připravit, zorganizovat, jeho doktoři, léky, jídlo, hlídání a domácnost. V tom manžel těžce pokulhává, ale zase je mnohem výkonnější v práci. :D Asi to tak ta příroda zařídila. :lol:

• Citovat
  • Upravit
1053
23.3.24 08:29

Já bych z toho nedelala zavery, dokud nebudes spát celou noc v kuse. Možná az kdyby to přetrvalo i potom. Nebo to je i otazka sebedůvěry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí