Zhubl někdo lýtka a stehna?

16365
8.7.14 15:46

Pockam si na odpovedi

No musim se smat hned jsem se bezela premerit :lol: :mrgreen: :mrgreen: magor no, treti tehotenstvi me snad trochu omlouva :lol: :P
Namerila jsem 38, merim teda 182 a pravda zrovna tato partie je jedna z mych mene problemovych, v jinem mereni bych to jiste prohrala na plne care.
Chci ti rict neres to, bud spokojena sama se sebou, zrovna tohle se podle me az tolik cvicenim ovlivnit neda. Kolo, jakykoliv aerobni cviceni, co by te zestihlilo celkove, ale vzdycky shodis i tam co chces nejmin s tim pocitej.
Zrovna vcera jsem koukala na jednu pani, stala prede mnou ve fronte na ikriminovanou partii, krasna zenska, jinak hubena a ta lytka proste objemna, myslim ze tohle je dost i o genetice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3734
8.7.14 15:47

Ahojky. Ja hubnu cca rok a vicemene jen sportem.
Zacinala jsem na 42cm a momentálne mam 37cm.
Merim 172cm.
Zadne cviky nedelam. Mam dve zavislosti :-)
Beh a kolo, ktere v zime nahrazuji spinningem.

Kolik mas obvod stehen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
8.7.14 16:01

Měřím 173 cm, lýtka 40 cm. Nepřijdou mě nějak obzvlášť tlustý. Švagrová tvrdí, že je mám objemný. Ale hodně cvičím, mám ráda kolo, nordic walking, lyže, tzn. mám svaly a s tím nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.14 16:02

@PeBe24 Mám lipedém dolních končetin, takže lýtka fakt nezhubnu - je to věc genetiky. Dříve na to předepisovali lékaři liposukci, ale docházelo k deformacím této oblasti, tak od toho upustili. Objem mám okolo lýtka 41 cm, ale horší je to, že mám silné kotníky - 27 cm. Hold nenosím krátké sukně :(

• Citovat
  • Upravit
3395
8.7.14 16:06

@PeBe24 ahoj. Ja jsem vysoka 162 cm a ještě asi pred dvema mesicema jsem mela cca 55 kilo. Upozornuji, ze jsem si nepripadala nijak tlusta, jen takova rosolovita a cela takova mekka, tak jsem se rozhodla začít cvicit. Jidelnicek jsem nijak neupravovala zadnou dietu nedrzim nic takoveho jen sladke jsem trosku omezila… driv jsem tlaskala celkem dost..no a cvicim mesic a pul a i pres to, ze jsem nemela v planu shodit, jen se zpevnit, tak ted mam 51 kg!! 8o jsem samozrejme rada, ze to slo tak samo :-D nikdy jsem cvicit nevydrzela jen ted, jelikoz jak jsem cely rok po porodu opravdu vubec nic nedelala, tak uz dva tydny po zacatku cviceni jsem pozorovala male zmeny! Ono kdyz clovek nic nedělá a zacne na sobe makat, tak to jde ze zacatku videt fakt celkem rychle :-) a to mi dodalo silu pokracovat no i pritel mi uz asi pred dvema tydny rekl, ze jsem zhubla, ze mam o dost mensi zadek a stehna, coz me teda vazne potesilo, protoze zadek mi v tehu vyrostl celkem dost. No takze jak fakt vidim ty zmeny a jak je vidi uz i pritel, tak cvicim dal :-) ted je to teda cca mesic a pul od te doby, co jsem zacla. Cvicim kazdy den cca 30-45 min.. delam sedy lehy, sklapovacky..ale na ten zadek a nohy delam SQUOTY a fakt zazrak! jako ten zadek a stehna jsou vazne znat. K tomu delam jeste zanozovani a tak na ten zadek no a ty lytka bych rekla mam taky hubenejsi, proste ty squoty jsou na cele nohy a vazne teda muzu jedine doporučit!! Akorat se teda musej provadet spravne. Spravnou techniku najdes na netu, mela jsem strach, ze me z toho budou bolet kolena, jelikoz s nima mam zrochu problemy, ale vazne pri spravne technice nebolej a ma to ucinek. :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
8.7.14 16:10

Mám 175cm a lýtka 37..ty stehna by mně taky zajímaly..já začnu mám stehna 57 a snažím se hubnout..cvičím každý den, upravila jsem stravu..tak jsem zvědavá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1416
8.7.14 16:11

@veronika6913 a mas i nejaky cvicebni plan nebo jen tak co te napadne? Taky musim zacit.. Ale porad je neco dulezitejsiho nez cviceni :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
8.7.14 16:12

@veronika6913 Ty vo*le trošku provokatérka né s 51 kg?? :mrgreen: Huš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
8.7.14 16:25

Běh běh a zase běh! Po roce běhání mám lýtka hubené jako nikdy. A stehna a zadek to samé. Bohužel mám problém z horní částí těla. Na to běh nefunguje!

• Citovat
  • Upravit
1914
8.7.14 16:32

Já jsem teda s nohama problém nikdy neměla, ale když jsem začínala hubnout, měla jsem pod zadkem na stehnech takové bochánky :) ztratily se rychle, začala jsem znovu chodit na zumbu a vytančila jsem je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.7.14 16:32

A kde ty lytka merite? To nemuzete srovnavat prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
8.7.14 16:48

Lytka v nejsirsim miste ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
8.7.14 16:49

@mončís beh je opravdu zazrak. Beham pul roku a je to fakt zavislost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
8.7.14 16:59

Lýtka mám 30 a to jsem zrovna přibrala. Ale stehna bych potřebovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3734
8.7.14 17:03

@Leniczka23 ja mela vzdy problemy se stehnama. Takze moje stehna jsou stale obri 61cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Jahodová tyčinka

• (4.2) + 56 recenzí

Sirup

• (5) + 1 recenze