Chci zhubnout víc jak 30kg

974
7.7.14 00:51

Chci zhubnout víc jak 30kg

Ahoj maminky :mavam:
Jsem čerstvá maminka 2,5 měsíční holčičky a už před otěhotněním jsem byla obézní a snažila jsem se s tím něco dělat, ale pak jsem se dozvěděla tu radostnou zprávu, že jsem těhotná, takže jsem to přerušila :) A tak jsem si dala za úkol zhubout po porodu, ale jelikož nemám nikoho k sobě a ve „dvou“ se to lépe táhne, tak jsem založila tuto diskusi. Je mi 24 let a měřím 169cm a vážím 124kg a chtěla bych na začátek zhubnout aspoň těch 30kg, ale než jsem se dostala na takovou šílenou váhu, tak jsem vážila 75kg a na tu bych se časem chtěla vrátit :oops:
Budu ráda, když mi poradíte vy které už máte nějaké zkušenosti co zabírá a nezabírá a co je nejúčinější atd. Moc děkuji!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
7.7.14 04:09

@papmark ahoj.Ja budu v listopadu rodit a pak se mnou pocitej ;-) taky budu vic jak -30 potrebovat…uz pred tehu jsem potrebovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.14 04:57

Ahoj jsem na tom stejně jako ty, dítě ještě nemám. Podařilo se mi zhubnout jednou hodně ale když jsem byla nezamestnana nabrala jsem znovu plus deset navíc. Myslím že sama to nedám, chci se obědnat k nějakému obezitologovi. Musím, mám problémy s páteří, co jsem dřív neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
7.7.14 04:59

Taky věta já se snažím už po těch letech je otravna, kdybych se snažila a nekecala o tom jsem dávno. štíhlá a nejspíš nemám problémy co mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.14 05:50

@papmark Ja do toho pujdu rada s tebou. Snad se to bude zvladat lip, kdyz se budeme podporovat. Je mi 25,,syna mam rocniho. Moje vaha jde ke 110 kg, merim 165 cm. Jako prvni metu bych se rada dostala aspon na 80 kg, tolik jsem vazila, kdyz jsem poznala manzela. :(

• Citovat
  • Upravit
4072
7.7.14 05:57

Ahojky tak ja se pridam vcera jsem stoupla na vahu a hrozny pohled takze ode dneska zacinam:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
7.7.14 06:28
@papmark píše:
Ahoj maminky :mavam:
Jsem čerstvá maminka 2,5 měsíční holčičky a už před otěhotněním jsem byla obézní a snažila jsem se s tím něco dělat, ale pak jsem se dozvěděla tu radostnou zprávu, že jsem těhotná, takže jsem to přerušila :) A tak jsem si dala za úkol zhubout po porodu, ale jelikož nemám nikoho k sobě a ve „dvou“ se to lépe táhne, tak jsem založila tuto diskusi. Je mi 24 let a měřím 169cm a vážím 124kg a chtěla bych na začátek zhubnout aspoň těch 30kg, ale než jsem se dostala na takovou šílenou váhu, tak jsem vážila 75kg a na tu bych se časem chtěla vrátit :oops:
Budu ráda, když mi poradíte vy které už máte nějaké zkušenosti co zabírá a nezabírá a co je nejúčinější atd. Moc děkuji!! :)

Tak to ti fandím :pankac:, já si neumím představit, jak se žije že při cca stejné výšce mít víc jak dvakrát víc kg než já (a že je tu spoustu žen s podobnou váhou), musí to být obrovská zátěž pro to tělo (srdce, páteř)a i ta pohyblivost je asi snížená..každopádně určitě se obrať na nějakého obezitologa, ten je tu od toho, aby ti pomohl :pankac:, držím moc palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.14 06:40

@papmark : ja se pridam. Vahu v uzavrene skupince. ;).
Jinak jist 5× denne po mensich porcich.No hezky se to rekne hur dela. A pohyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2992
7.7.14 06:42

Ahoj :mavam: no sem na tom podobně, jen jsem si po porodu ještě nestoupla na váhu, tak nevím kolik mám, ale před porodem to bylo 118 kg při 175cm :roll:. A taky bych chtěla dát dolů aspoň 30 kilo - pro začátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
7.7.14 06:54

Ahoj, můžu se přidat? Nemám sice váhu přes 100, teď jsem na nějakých 96 kg, ale i to je dost hrůza.. :cert: Pár let před těhotenstvím jsem zhubla se STOBem asi 12 kilo, ale postupem času jsem je nabrala zpět, nepřidala sice nic navíc, ale.. Mám téměř 10 m syna a od porodu jsem nezhubla zhola nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
7.7.14 07:10

Ahojda :mavam: S chutí se přidávám, jestli můžu, to snad není ani možné, ještě ráno v posteli jsem se rozhodla, že ode dneška už to prostě musí jít a teď čtu nové téma :potlesk: Od prvního porodu mám navrch 34 kg, no porody byly tři, pokaždé deset kilo navíc :(…a včera mi děti při schovce v lese řekly, že jsem za každým stromem vidět, protože jsem „trošku“ tlustá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
7.7.14 07:12

Tak vám holky fandím. Já jsem odjakživa nudle hubená, ani těhu mi nic nepřidalo. Chodila jsem do programu STOB, ne kvůli hubnutí, to fakt nepotřebuju (175cm a 53 kg) ale kvůli cvičení a dobrým radám ohledně jídelníčku. Ono je to fakt o tom, co jíte a kolik. A je to těžké, nesklouznout pak zase ke starým stereotypům v jídle. Přítel se jednou vsadil o sud piva, kolik dokáže zhubnout za měsíc. Měl od známé nutriční terapeutky stanovený redukční jídelníček a já mu to dělala. Vážila jsem na gramy absolutně všechno, cottage, suchary i salát. Dal dolů 10 kg. On pevnou vůli má, nedal si navíc ani rohlík. Navíc běhal na orbitreku třeba 15 - 17 km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
7.7.14 07:14

Jinak takovy navrch. Opravdu holky s vahou okolo tech 115 npriklad vaha 96 je uz malo…Lip se hubne se skoro stejnyma… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.14 07:14

@Lerista Ty máš STOB někde poblíž? Jsi z Prahy?

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
7.7.14 07:16

@kattkka Já myslím, že i 96 je váha na slušnou depku :? Každý potřebuje nějakou oporu. Budeme se snažit ji dohnat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková