Žijeme jako spolubydlící

29.10.15 14:11

Žijeme jako spolubydlící

Ahoj všem, prosím o váš názor. S manželem máme vztah šest let, první tři roky byl sex naprosto normální, dvakrát týdně, ale poslední tři roky žijeme téměř jako spolubydlící, protože manžel prostě nemá zájem. Dělá si to prostě raději sám ( vystačí si s časopisem nebo s fantazií). Sex je tak 12× za rok. Nechce ani spát ve společné ložnici ( má různé výmluvy, kterým nevěřím). Vzhledově jsem se nezměnila, ani se moc nehádáme. On to prostě tak má s každou přítelkyní. S tou přede mnou se také kvůli tomu rozešli. Manžel tvrdí, že přeháním, že mě miluje a přece nebudu rozvracet rodinu jen kvůli sexu ( máme malé dítě). Nikoho jiného nemá. Jenže mě ty poslední tři roky mi fakt přišly naprosto neúnosné. Ještě bych chápala, když by měl manžel menší potřebu sexu než já, ale že si to raději dělá sám fakt nechápu. Po těch třech letech už je mi to fakt líto a chybí mi nejen normální sex, ale taky normální vztah. Říkám si proč žít zbytek života s někým kdo o mne prostě nestojí? Zajímalo by mne hlavně, jestli by vás to taky tak deptalo, nebo by jste to brali s nadhledem. Nechci to řešit nevěrou, chtěla bych prostě normální vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2057
29.10.15 14:15

Mě by to tedy upřímně docela dost mrzelo :(
Držím pěsti at to vyřešíš co nejlépe jak uznáš za vhodné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kamikadze
29.10.15 14:16

No to je blbe, res ten sex bych se prenesla, ale ze nechce spat v jedne posteli? to je fakt divny

• Citovat
  • Upravit
40157
29.10.15 14:23
@Kamikadze píše:
No to je blbe, res ten sex bych se prenesla, ale ze nechce spat v jedne posteli? to je fakt divny

To by - myslím, pro ni bylo ještě horší. Víš, jak to myslím…

@AnetAnet2222 A vědělas to o těch bývalkách a že jeho vztahy kv.tomu skončily, anebo myslelas (což chápu, no… :nevim: ),že TOBĚ to neudělá…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
29.10.15 14:27

Mě by to taky mrzelo a vadilo, je to divné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672

Nevím no, je to divný…napadlo mě, jestli je na ženský :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Měla jsem něco podobného s ex, akorát nevím, jestli si to dělal sám :nevim:. Po mém příjezdu s dětmi z porodnice domů se odstěhoval do obýváku a věnoval mi pouze nežádoucí pozornost (nadával mi a ponižoval mě). Měla jsem podezření, že má chlapa, protože se ke mně jako k ženě choval opravdu hnusně, ale nevěrný mi zřejmě nebyl s nikým.
Když jsem od něj odešla, tak jsme se k sobě po čase vrátili a všechno bylo jinak. Najednou využíval každou příležitost (vždy jednou za dva týdny, když mi vezl děti domů :roll: ).
Nevím, proč to tak bylo, už je mi to jedno, už není součástí mého života.
 K.

• Citovat
  • Upravit
29.10.15 14:33

Že mu ty vztahy skončily kvůli tomuhle problému jsem zjistila až když jsme ten problém měli také :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102340
29.10.15 14:33
@AnetAnet2222 píše:
Vzhledově jsem se nezměnila, ani se moc nehádáme. On to prostě tak má s každou přítelkyní. S tou přede mnou se také kvůli tomu rozešli. Manžel tvrdí, že přeháním, že mě miluje a přece nebudu rozvracet rodinu jen kvůli sexu ( máme malé dítě). Nikoho jiného nemá.

Tak jestli to tak měl s každou, tak se to dalo očekávat i s tebou… Jako těžko radit, mě by třeba pozorný spolubydlící nevadil, ale každá to máme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.15 14:41

Měli jsme to stejně, 15 let spolu, po dětech to začlo jít se sexem z kopce. poslední rok už vůbec nic, nezájem z jeho strany. já prudila, začli jsme se hádat, v září jsem to ukončila. to se opravdu nedalo.

• Citovat
  • Upravit
1153
29.10.15 14:57

Asi bych si s ním rázně promluvila že máš také své potřeby a pokud by to nezabralo, řekla bych mu na férovku že si na to najdu jiného chlapa a nebo bych to úplně ukončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.15 15:07

Mám kamarádku, která to má úplně stejně jako tvůj manžel. Prostě po nějaké době (jakmile vyprchá ta romantická láska) tak ji chlap přestane přitahovat a začne se jí fyzicky až hnusit. Jinak fungují normálně, kdo to neví, řekl by, jaké je to harmonické soužití. S manželem spí třeba jednou za dva roky. Ona to teda řeší mileneckým vztahem, klidně dlouhodobým, prostě dokud je to zakázané ovoce, tak se jí to neomrzí a v sexu to funguje. Už několik let chodí na terapii (podle mě teda pojatou pěkně blbě), nechala tam odhadem desetitisíce a je to furt stejné… Anonym kvůli kamarádce.

• Citovat
  • Upravit
Nafrněná
29.10.15 15:10

To je smutné, taky mě napadlo jestli není gay, určitě to není v tobě když to tak má s každou :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1738
29.10.15 15:11

Tohle musí být pro tebe totálně vyčerpávající… to je jak kdyby tebou pohrdal, tudíš si vystačil sám
taky bych mu řekla že si hodlám najít chlapa :think: musíš ho nějak vyprovokovat, at se vspamatuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.15 15:14
@KIKOLETEK píše:
Tohle musí být pro tebe totálně vyčerpávající… to je jak kdyby tebou pohrdal, tudíš si vystačil sám
taky bych mu řekla že si hodlám najít chlapa :think: musíš ho nějak vyprovokovat, at se vspamatuje

hele, to je blbost. jakékoli tlaky at už přímé ( takové to bud a nebo, kdo tu navrhoval nebo vyhrožování milence) fakt nepomůže.
Podle mě leda začít od základu, hledat, kde je zakopanej pes ve vztahu. Ono tam něco byde. Většinou tak na dysharmonii reagují ženské, ale může i chlap.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky