Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Myslím to tak, že bych se do něho mohla znovu zamilovat
Asi hodně záleží na důvodu rozchodu, kdo ten vztah ukončil atd. Každopádně nechápu, proč chceš obnovovat vztah jen na základě toho, že bývalý chce
Jaký z toho budeš mít profit, když se takhle blbě zeptám?
To jako nechápu, proč se chceš vracet k bývalýmu, kterýho nemiluješ? takže za mě - ne, nevracej se k němu
Ukončil ho on. Byli jsme mladí, ve vztahu jsme udělali mnoho chyb. Každý jsem si pak našli někoho jiného. Pak jsme se potkali dali do řeči a on, že by jsme to mohli zkusit, když jsme každý sám. Jenže já ho nemiluju. Ráda s ním pokecám. Myslím, to tak, že kdyby jsme se spolu častěji vídali, že by se vrátila láska?
Těžko říct, jestli chceš, tak to zkus. možná bych to zkusila stylem, že když bych jako joooo měla čas, zašla bych s ním občas na kafe, do kina apod. a to už se ukáže, jestli něco začneš cejtit znova nebo ne, ale podle mě je to blbost.. ![]()
Co to je za otázku? proč by ses k němu vracela, když ho nemiluješ? ![]()
@Anonymní píše:
Ukončil ho on. Byli jsme mladí, ve vztahu jsme udělali mnoho chyb. Každý jsem si pak našli někoho jiného. Pak jsme se potkali dali do řeči a on, že by jsme to mohli zkusit, když jsme každý sám. Jenže já ho nemiluju. Ráda s ním pokecám. Myslím, to tak, že kdyby jsme se spolu častěji vídali, že by se vrátila láska?
A jak to tady mame my vedet?
tak to zkus a uvidis
No právě jsem s ním byla už dvakrát na kávě a pořád nic, tak jestli tomu mám dát ještě čas. Sama se ozývat nebudu. Počkám až se ozve on.
Je blbost se vracet jen proto, že chce on, když ty evidentně nechces. To jsi tak zoufalá, že beres co je?
Nevím, jestli tento dotaz nepatří spíše na Alíka, ale pokud píšeš, že ho nemiluješ, tak proč bys s ním měla obnovit vztah? Když ho máš ráda, buďte kamarádi…
Věř mi, že rozdíl mezi milovat a mít rád je pro dlouhodobý vztah setsakra rozdíl. S ženou, kteoru mám rád, vydržím měsíce, při extra zábavné ženě roky, ale nevydržím s ní po celý život.
My jsme se takhle znovu shledali a vzali a máme tři děti. Láska je na obou stranách, i když u někoho může být víc nebo méně „z rozumu“.
Pokud nemáš nikoho jiného a vztah hledáš, tak bych tomu dala šanci. Třeba ta jiskra znovu přeskočí.
Anonymní M.
Jednou jsem tu četla dobrej citát: Vztah nejsou Vánoce aby slepovaný bylo nejlepší…takže za mě to cenu nemá…
Ahoj, Před 4 lety jsme se rozešli s přítelem. Po pár měsících jsme se zase sešli zpět. Bývalý přítel by chtěl zase vztah obnovit. Jenže já ho mám ráda, ale nemiluji ho a nedovedu si představit mít s ním něco intimního. Myslíte, že se mi k němu může láska vrátit?