Žijeme jako v pohádce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36504
25.7.14 22:15

Žijeme jako v pohádce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1034
25.7.14 22:19

Moje řeč :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3509
25.7.14 22:21

:palec: cim vic clovek ma, tim je vetsinou nespokojenejsi. Bohuzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577

AMEN! článek naprosto přesně shrnul to, co mám v hlavě, ale raději se na to téma s nikým moc nebavím, protože právě, všichni jsou naštvaní, na systém, na nedostatek peněz, na nekvalitní zdravotní péči (!), na špatné dálnice, atd. atd. A když se někdo usmívá, má radost ze života, je za podivína, blázna. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
@Burj Chalifa píše:
Pěkné, pravdivé…
http://ladislavdvorak.blog.idnes.cz/…pohadce.html

k tomu není co dodat :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
25.7.14 22:22

Super :palec: Teď zrovna na FB probíhá výživná diskuze o tom, jak je malý rodičák a matky mají málo peněz atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
25.7.14 22:23
@Tereza1986 píše:
Super :palec: Teď zrovna na FB probíhá výživná diskuze o tom, jak je malý rodičák a matky mají málo peněz atd…

asi si pletou pojmy plat a příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66799
25.7.14 22:26

Ráda bych souhlasila, ale srovnání „vyšmoulovaných“ vesniček ve srovnání s rakouskými neno německými fakt pokulhává. VŽDY poznám, kdy jsme přejeli hranice.

Příspěvek upraven 25.07.14 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
25.7.14 22:27

Tak něco tak naprosto pravdivého už jsem dlouho nečetla :palec: moje střičká přestřičká tchýně narozená ještě hodně před válkou, pamatující, jak chodili bez bot a maso měli jen v neděli, když se zadařilo…tak ta vždycky povídá, že všem, co jsou nespokojeni, tak těm by ubrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.7.14 22:31

Spokojenost začíná v hlavě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
25.7.14 22:32

:pankac: :pankac: :pankac: Moje řeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.7.14 22:34

Ano, máme se dobře (teplá voda, elektřina, žádná válka na našem území apod.)
Nespokojení skuhralové mě vytáčejí.
Na druhou stranu - konstruktivní nespokojenost je hnacím motorem zlepšení, nebo aspoň zabraňuje zhoršování (entropie je všude). Článek jsem jen proletěla, věta „Kde je silný stát, je i korupce, s tím žádné zákony nic nenadělají.“ mě poněkud vyvedla z míry. Pokud vím, skandinávské státy silné jsou, korupce je výrazně nižší než v ČR.
Proti lidem v mnoha zemích se mám pohádkově, ale neznamená to, že se nebudu bránit věcem, které považuji za nesprávné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
25.7.14 22:46

Ja sem v CR taky spokojena. Jasne jsou veci nad kteryma mi nekdy zustava rozum stat, ale v globalu si nemam na co ztezovat. Mame tady vsechno a otevrene hranice, kazdy komu se neco imrvere nelibi muze jit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
25.7.14 22:58

Souhlasím.. :pankac: Až na ten pořádek teda, v tomto ještě dost zaostáváme..Ale jinak jsem ráda, máme se tu dobře. Nemusíme se bát, že nás někdo před domem zabije kvůli dvacetikoruně nebo kvůli náboženskému přesvědčení. Nemusíme přemýšlet nad tím, jestli budeme mít dát co dětem do pusy nebo že onemocní a my nemáme na doktora…

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
25.7.14 23:00
@terinka4444 píše:
Tak něco tak naprosto pravdivého už jsem dlouho nečetla :palec: moje střičká přestřičká tchýně narozená ještě hodně před válkou, pamatující, jak chodili bez bot a maso měli jen v neděli, když se zadařilo…tak ta vždycky povídá, že všem, co jsou nespokojeni, tak těm by ubrala.

To říkala i moje prababička.. ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová