Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Právě dnes jsem se o tom bavila s manželem, mám z toho také veliké obavy. Domnívá se, že zatím to bude zůstávat mezi Ruskem a Ukrajinou, pokud se do toho nikdo jiný nebude vměšovat, pokud se to nebude týkat zainteresovaného území…Jiná věc ale prý je, že pokud ti extrémisti budou skutečně extrémní, pak do toho může být zatažen jakýkoli stát bývalé SSSR…a pak je tu ještě EU, jakmile se do toho vmísí, jsme v tom bohužel také…Jedna teorie říká, že jednou za čas se lidi prostě těmi válkami musí „vymlátit“, aby byl zase chvíli klid…a historici tvrdí, že válka, pořádná, velká, nebyla už hodně dlouho, že se k tomu z historického hlediska prostě schyluje a jednou to zase vypuknout musí, aby byl pak chvíli klid…
Vím, že jsem tě moc neuklidnila, ale to jsou pochytané domněnky ze všech stran ![]()
Tvoje starosti v tomhle krásným dnu bych teda chtěla mít…
vem deti a vyrazte k vodě a třeba prijdes na jiný myšlenky…
@huu Valka nebude. Sestrelene letadlo je tragedie. Obeti jsou civiliste.Ano bylo tim prekrocena urcita hranice.Ted uz je to otazka vysoke politiky. Pevne verim, ze se to podari vyresit a mocni si to vyzehli bez konfliktu. Z valky strach nemam. Pocituju litost nad zbytecnou smrti civilistu.
Hele ja nechci byt nejak zla, ale nechces si kvuli tomuhle tvymu strachu promluvit s nejakym odbornikem? Chapu ze se bojis, ale tohle uz mi pripada jako uzkostny stav.
@bobr123 píše:
Hele ja nechci byt nejak zla, ale nechces si kvuli tomuhle tvymu strachu promluvit s nejakym odbornikem? Chapu ze se bojis, ale tohle uz mi pripada jako uzkostny stav.
Přesně tak…s děním ve světě nic neuděláme, akorát bychom se z toho zvencli! Já mám manžela, který chce mít přehled, takže každý večer probíráme právě aktuální témata, ale nijak mě to neomezuje…co má přijít, přijde, a to i bez našeho dobrozdání, takže je vážně lepší radovat se z krásného léta, dětí, inu, prostě CARPE DIEM, nikoli neustále MEMENTO MORI ![]()
Naopak.
Pokud se ukáže, žev sestřelení letadla mají prsty rusové, tak je s nima rychleji konec.
Už teď se Rusko potácí na okraji bankrotu díky sankcím USA.
Pokud se přidá i EU jsou v koncích.
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Putin ví, že je za hranou.
Pokud se sankce dotknou oligarchů, tak ti si rychle rozmyslí svou podporu k němu ![]()
Jinak pokud se bojíš, doporučuji zásobit se trvanlivými potravinami, širokospektrými antibiotiky, pokud jsi diabetik tak inzulínem, vodou, tabletami na čištění vody, jodem, pokud bude atomová válka, ale tu by asi nikdo nepřežil,
vydlabat kryt, a zalézt tam.
Že příjde válka jako taková se nebojím. Ale bojím se hlavně toho, že manžel měl původně jít dělat někde na Ukrajinu to naštěstí padlo pro zatím (doufám že na furt), došel s tím, že místo tam půjdou dělat do Rumunska a nakonec zatím zůstávají v ČR což mě uklidnilo nejvíc, ale furt je tam nejistota, kdy odjede dělat ven nebo jeho kolegové z nafty a jak moc blízko budou zemi, kde jsou teď konflikty.
@momi33 píše:
Naopak.
Pokud se ukáže, žev sestřelení letadla mají prsty rusové, tak je s nima rychleji konec.
Už teď se Rusko potácí na okraji bankrotu díky sankcím USA.
Pokud se přidá i EU jsou v koncích.
http://zpravy.idnes.cz/…ranicni.aspx?…
Putin ví, že je za hranou.
Pokud se sankce dotknou oligarchů, tak ti si rychle rozmyslí svou podporu k němu
Nějak bylo, nějak bude…To tu ještě nebylo, aby nějak nebylo. Volně citovaný Jan Werich ![]()
Myslíte si že se ta valka dostane i sem že jak sestřelili to letadlo že z toho něco bude?? jak jsou ted pořád ty zprávy
hrozně se bojim i když vím že je to zbytečný.. co budeme dělat? je to čím dál tím horší