Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klid, válka nebude, a jestli bude, bude tak rychlá, že se tím nemusíme trápit, páč bude velmi rychlá a bude po lidstvu. Každopádně, pokud se ukáže, že to letadlo sestřelili Rusové, bude to za hranou. Jakmile se to dotkne oligarchů, je s Putinem rychlý konec. Nevěřím, že se válečný konflikt přesune tak nebezpečně, že by jakkoliv ohrožoval naše území a naše civilisty. maximálně armádu, což i to by bylo tragický, ale nevěřím, že na našem území bude válka.
@Kelsey píše: Že příjde válka jako taková se nebojím. Ale bojím se hlavně toho, že manžel měl původně jít dělat někde na Ukrajinu to naštěstí padlo pro zatím (doufám že na furt), došel s tím, že místo tam půjdou dělat do Rumunska a nakonec zatím zůstávají v ČR což mě uklidnilo nejvíc, ale furt je tam nejistota, kdy odjede dělat ven nebo jeho kolegové z nafty a jak moc blízko budou zemi, kde jsou teď konflikty.
Držím palec, aby mohl zůstat v ČR!
@esamalova píše:
Držím palec, aby mohl zůstat v ČR!
on ale chce jít dělat ven, ale tam kde bude míň v nebezpečí ![]()
@momi33 píše:
Jinak pokud se bojíš, doporučuji zásobit se trvanlivými potravinami, širokospektrými antibiotiky, pokud jsi diabetik tak inzulínem, vodou, tabletami na čištění vody, jodem, pokud bude atomová válka, ale tu by asi nikdo nepřežil,vydlabat kryt, a zalézt tam.
@terinka4444 píše:
Děláš si legraci, bydlím kousek od Varů, kousek od takového satelitního městečka rusáků a jejich domů za miliony a milony. Ty domy mají v podzemí skutečně krytynevím, nakolik mají zásobu inzulínu, ale kryty mají.
no vidíš ![]()
předvídaví soudruzi.
Stačí přečíst pár postapokalyptických sci-fi, a člověk ví, jak se chovat ![]()
Pokud bude válka, tak jak se tu psalo bude tak rychlá, že si toho ani nestačíme všimnout.. Protože dnešní generace je na tom úplně jinak, než byla za druhé světové..
nic tady po nás nejspíš nezbude ![]()
@Kelsey píše:
on ale chce jít dělat ven, ale tam kde bude míň v nebezpečí
Aha, tak snad mu to vyjde
Také bych měla strach jak blázen, kdyby mi manžel jel směrem na východ…
@huu media jsou na svete jen a jen proto aby drzela obyvtelstvo planety ve strachu a omylu…protoze jedine pak je stado poslusne…never vsemu co ctes a co vidis ve zpravach, never..zdaleka to neni vsechno pravda, je to udelane tak aby se to hodilo..
Příspěvek upraven 19.07.14 v 17:44
@mishka123 píše:
Pokud bude válka, tak jak se tu psalo bude tak rychlá, že si toho ani nestačíme všimnout.. Protože dnešní generace je na tom úplně jinak, než byla za druhé světové..
nic tady po nás nejspíš nezbude
To je fakt. Bohužel smutný.
Lidstvo na rozdíl od zvířat dostalo zvláštní dar- vyvinout spoustu věcí k sebedestrukci…a vlastně destrukci všeho živého.
Možná se na naši planetu pak postupně vrátí život, po válce, která by následovala, a třeba i inteligentní…jen doufám, že bude inteligentnější, než lidský druh. Zajímám se o živou přírodu ze všech stran- a žádný jiný živočich není tak morbidní a destruktivní jako člověk…to máme krásnou vizitju ![]()
Jsem přesvědčená, že třetí světová nebude mít nic moc společného se situací Rusko/Ukrajina, ale že započne kvůli muslimům - pomalu ale jistě se snaží rozpínat a rozšiřovat svou víru a jednoho krásného dne si taková Francie, Anglie… řeknou dost!
A copak my si u nich můžeme stavět kostely?
![]()
@zvědavá borůvka píše:
Jsem přesvědčená, že třetí světová nebude mít nic moc společného se situací Rusko/Ukrajina, ale že započne kvůli muslimům - pomalu ale jistě se snaží rozpínat a rozšiřovat svou víru a jednoho krásného dne si taková Francie, Anglie… řeknou dost!
@zvědavá borůvka píše:
já si myslím, že třetí světová nebude, že lidstvo vymře na nějakou epidemii ![]()
@zvědavá borůvka píše:
Jednou se něco stane. to je jasný…z historického hlediska je až podezřele dlouho „klid“…ale proč a co, to nikdo neví. každopádně myslet si, že se budeme všichni do skonání světa milovat a ctít je blbost
lidi jsou pořád stejný, jenom se vyvyjí technika a je nebezpečnější… @terinka4444 ale celkem souhlasím s tou pitnou vodou a potravinami