Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mishka123 píše:
@Katerina38
já se taky bojím, ale co s tím udělám?
Jako dnešní generace má takový zbraně, že si nestačíme ani něco uvědomit
Těma zbraněma myslíš co???
Poslední generace „nových zbraní“ byly rakety Pioněr alias SS-20. Ty se u nás rozmisťovaly, když jsem ještě chodil na střední školu - a to je po čertech dávno…
(Ostatní ruské rakety, zavedené do výzbroje jako nové, nejsou schopné ohrozit území států NATO - byly vyvíjené holt do jiné doby…) ![]()
@Jura007 že je mnohem víc možností než měli za druhé světové..
@mishka123 Co se týká možností politického manévru, tak těch je naopak míň. Zahájení války je především věcí politiků, vojáci přijdou ke slovu až pak. Jak Hitler, tak Stalin dávali už několik let před válkou okatě najevo, že na mezinárodní právo kašlou. Habeš, Španělsko, Libye, Mongolsko, Finsko… Kvůli mezinárodnímu označení nálepkou „agresor“ opustili i Společenství národů (předchůdkyně OSN) atřeba i takový Interpol se totálně rozložil kvůli velmocenským choutkám Německa. Najednou demokratická Evropa viděla, že na ně nemá žádnou páku a je bezmocná. To mně dnešní situaci vůbec nepřipomíná…
@Katerina38 píše:
Obdivuji některé za jejich klid a pocit, že se nemůže nic stát, chtěla bych být taky tak nevědomá a v pohodě…
Takže mám sedět celý den u zpráv, okusovat si nehty a stresovat se, přestat si užívat syna a věcí okolo, protože bude stejně válka? Hmmm, super život, ale díky, já takový nechci. Ať si každý udělá život takový, jaký ho chce mít.
@terinka4444 píše:
Nejde o něvědomost. Ne všichni vyrovnaní a klidní lidé jsou nevědomí tupci…a co jako, tak se začneme houfně stresovat, stavět bunkry, dělat zásoby, přestaneme rodit děti a žít, protože může přijít válka? Takový život chceš? K čemu ti je vědomí války? K čemu je ten stres, který to přivolá? Kdyby stačilo, aby se milion lidí stresovalo a zabránilo by to válce, prosím stresujme se na etapy, kdybychom mohli udělat něco, co by zabránilo válce, prosím sem s tím…jinak je to jen zbytečné znepříjemňování si žití a trýznění se.
Souhlas ve všem.
Nikdo z nás svět nespasí, ani jeden z nás nemůže ovlivnit jestli něco bude nebo nebude, tak se starejme o sebe a naše děti a velké věci nechme politikům a těm, kteří o tom rozhodují. Neemám ráda jakýkoliv extrém a tady to přehnané strachování se kdykoliv na internetu vyjde nějaká zpráva…osobně radím nekoukat na Televizní noviny, nečíst zprávy na internetu (maximálně na ČT 1) a více se věnovat rodině, číst knihy, chodit ven. Člověk pak zjistí, že vlastně takové věci, jako je televize a bulvár a internet ani nepotřebuje a nestresuje se. Ono bohužel se o dnešním tisku a zpravodajství nedá moc říxt, že je seriozní, takže s nadhledem a nepotentovat se z toho.
@janicka.ocet píše:
Souhlas ve všem.
Nikdo z nás svět nespasí, ani jeden z nás nemůže ovlivnit jestli něco bude nebo nebude, tak se starejme o sebe a naše děti a velké věci nechme politikům a těm, kteří o tom rozhodují. Neemám ráda jakýkoliv extrém a tady to přehnané strachování se kdykoliv na internetu vyjde nějaká zpráva…osobně radím nekoukat na Televizní noviny, nečíst zprávy na internetu (maximálně na ČT 1) a více se věnovat rodině, číst knihy, chodit ven. Člověk pak zjistí, že vlastně takové věci, jako je televize a bulvár a internet ani nepotřebuje a nestresuje se. Ono bohužel se o dnešním tisku a zpravodajství nedá moc říxt, že je seriozní, takže s nadhledem a nepotentovat se z toho.
Nekoukám na televizi, noviny nečtu a jsem spokojenější. Stačí mi, co se ke mě dostane prostřednictví netu a to to nevyhledávám. ![]()
Děvčata, spousta odpovědí leží zde:
http://jedenacteho-zari.7x.cz/
Ilumináti - to je odpověď! Myslím, že by mělo být co nejvíce lidí, aby o nich měli alespoň ponětí! ![]()
@JItabita … a taky spiknutí Světového židovského kongresu, zelení mužíčci z Area 51, podzemní říše kapitána Nemo (jak o ní psal český spisovatel J. M. Troska) anebo tajné postnacistické řídicí centrum světovlády, zásobované letadl y s diskovitým tvarem (o těch psal pro změnu Ludvík Souček…)
Lidi, používejte už konečně vlastní hlavu. Pro začátek si nastudujte knížku „Stalin a Hitler: Paralelní životopisy“. To abyste věděly, jak se chová vyšinutý člověk, co má světovládné choutky…
@Jura007 mrkni sem, stojí to za to https://www.emimino.cz/…orie-197347/
V celé historii Evropy netrvalo mírové období déle než 80 let. Je statisticky docela dost nepravděpodobné, že tady mír bude trvat dalších 20 let a více…