Žiji v neustálém strachu

Anonymní
13.2.20 20:47

Žiji v neustálém strachu

Ahoj, život semnou moc nemazlil, dětství příšerné a o to hůř příšerná dospělost Bude mi 30 Děti nemám bydlím v podnájmu a být budu muset dřív či později opustit, práci nemám moc dobře placenou. A bojím se budoucnosti nevím co bude a nebude 8o :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2997
13.2.20 20:51

Tak to bud ráda, že nemáš děti, to bys měla strach ještě o ně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
13.2.20 20:54
@Anonymní píše:
Ahoj, život semnou moc nemazlil, dětství příšerné a o to hůř příšerná dospělost Bude mi 30 Děti nemám bydlím v podnájmu a být budu muset dřív či později opustit, práci nemám moc dobře placenou. A bojím se budoucnosti nevím co bude a nebude 8o :roll:

A na nějaký nájemní byt bys neměla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
13.2.20 21:11

Bude to, co si zařídíš sama. Předně bych našla lepší práci. Chápu, že se to líp řekne, než udělá, ale kdy jindy, když ne teď. Buď ráda, že jsi sama a bez dětí, sama to vždycky nějak dáš. Já se loni musela stěhovat, přišla jsem o práci, taky to nebylo jednoduchý, ale jsem teď spokojená. Co bude, neřeším. Ale já mám kam jít, no. Bude líp :kytka: ale musíš na tom pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
13.2.20 21:15
@Anonymní píše:
Ahoj, život semnou moc nemazlil, dětství příšerné a o to hůř příšerná dospělost Bude mi 30 Děti nemám bydlím v podnájmu a být budu muset dřív či později opustit, práci nemám moc dobře placenou. A bojím se budoucnosti nevím co bude a nebude 8o :roll:

Tohle ale neví nikdo.

Nicméně, „o to hůř příšerná dospělost“ - jak to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
13.2.20 21:29
@Anonymní píše:

Není na čase vzít svůj osud do vlastních rukou? ;)
Zkus si uvědomit, co všechno už jsi v životě dokázala a zauvažuj o tom, čeho bys ještě chtěla v životě dokázat. A začni pro to něco dělat. Klidně začni něčím malým. Jestli dobře čtu, tak pracuješ, takže si můžeš najít i lepší práci. Máš kde bydlet, proč budeš muset opustit byt?

• Citovat
  • Upravit
1008
13.2.20 21:38

Nemas zavazky, coz je super pro kompletni zmenu zivota. Najdi si lip pracenou praci, klidne po cele CR, odstehuj se - zmen prostredni, vycisti si zivot a zacni znovu. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
13.2.20 21:39

@Černá vdova ahóóój :mavam:
Máš zcela pravdu, nicméně jestli má zakladatelka něco jako PTSD , nemusí to být úplně jednoduché. Resp. abych se vyjádřil přesně, může to být za dané situace zcela nemožné bez nějaké odborné pomoci.
Proto jsem se i ptal na onu souvislost dětství se současností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 21:40
@Anonymní píše:

Ahoj, co znám lidi v okolí, nikdo neměl lehkou cestu životem. Včetně mě, vyrůstala jsem bez otce a matka se mi moc nevěnovala, takže doteď je ve mně malé dítě, co touží po pozornosti. V partnerském vztahu nejsem schopna fungovat, ale mám dítě. slunce mého života, pro které žiju. Ale nenapadlo by mě fňukat, že jsem v nájmu, nebo mít stres co bude.. Ať platíš hypo, nebo nájem, stejně platit musíš. Chci aby mé dítě vyrůstalo v pohodě a ne v napětí, že budu žít ve strachu z budoucna.

• Citovat
  • Upravit
1085
13.2.20 21:42
@Anonymní píše:
Ahoj, co znám lidi v okolí, nikdo neměl lehkou cestu životem. Včetně mě, vyrůstala jsem bez otce a matka se mi moc nevěnovala, takže doteď je ve mně malé dítě, co touží po pozornosti. V partnerském vztahu nejsem schopna fungovat, ale mám dítě. slunce mého života, pro které žiju. Ale nenapadlo by mě fňukat, že jsem v nájmu, nebo mít stres co bude.. Ať platíš hypo, nebo nájem, stejně platit musíš. Chci aby mé dítě vyrůstalo v pohodě a ne v napětí, že budu žít ve strachu z budoucna.

Děkujeme za hodnotný příspěvek, který zcela přesně vystihuje zakladatelčinu situaci a jistě jí zásadně pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.2.20 21:49
@Anonymní píše:

Mohu ti napsat, že jsem měla ještě daleko horší startovací pozice. Rodiče oba alkoholici, byli jsme tři sourozenci, já nejstarší. Musela jsem se postarat ještě i o ně. Doma takové podmínky, že by mi to nikdo ani nevěřil. Po jednom brutálním útoku mého otce jsem odešla z domu v osmnácti, neměla jsem peníze, a nevěděla jsem, kde budu v tu noc spát. Byla jsem bezdomovec. Nebudu to protahovat. I s tímto stigmatem jsem se vdala, mám hodného manžela, zdravé děti, udělala jsem si rekvalifikaci, pracuji v oboru, který mě baví. Pomohla mi hodně víra v Boha. Dneska žiji spokojený život. Píšu ti to proto, abych tě povzbudila,. Život každému z nás rozdá nějaké karty. Vyhrát se dá i se špatnými kartami. :kytka: :hug:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.2.20 21:52
@Němý Bobeš píše:
Děkujeme za hodnotný příspěvek, který zcela přesně vystihuje zakladatelčinu situaci a jistě jí zásadně pomůže.

Díky doktore Bobe. Ono někdy pomůže vědomí, že v tom člověk není sám. Chtěla jsem jí objasnit, že každý má své trápení. Naopak myslím, že rady typu - najdi si lépe placenou práci- jsou k ničemu, to už by udělala, kdyby to bylo nějakým způsobem možné.
Dobrou noc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1671
13.2.20 21:56
@Anonymní píše:

Všichni máme strach. Já děti mám a každý den mě napadne že kdyby se im něco stalo zblázním se. Byt Tebou najdu si práci lepší. Najem někomu vyhovuje někomu ne. Je to na Tobě, ale nikdy není pozdě najít svoje bydlení. Ještě to chce parťáka do života. Hodně štěstí a věř jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.2.20 02:37
@Anonymní píše:
Mohu ti napsat, že jsem měla ještě daleko horší startovací pozice. Rodiče oba alkoholici, byli jsme tři sourozenci, já nejstarší. Musela jsem se postarat ještě i o ně. Doma takové podmínky, že by mi to nikdo ani nevěřil. Po jednom brutálním útoku mého otce jsem odešla z domu v osmnácti, neměla jsem peníze, a nevěděla jsem, kde budu v tu noc spát. Byla jsem bezdomovec. Nebudu to protahovat. I s tímto stigmatem jsem se vdala, mám hodného manžela, zdravé děti, udělala jsem si rekvalifikaci, pracuji v oboru, který mě baví. Pomohla mi hodně víra v Boha. Dneska žiji spokojený život. Píšu ti to proto, abych tě povzbudila,. Život každému z nás rozdá nějaké karty. Vyhrát se dá i se špatnými kartami. :kytka: :hug:

Jsi skvělá. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
14.2.20 07:26
@Němý Bobeš píše:
@Černá vdova ahóóój :mavam:
Máš zcela pravdu, nicméně jestli má zakladatelka něco jako PTSD , nemusí to být úplně jednoduché. Resp. abych se vyjádřil přesně, může to být za dané situace zcela nemožné bez nějaké odborné pomoci.
Proto jsem se i ptal na onu souvislost dětství se současností

Ahoj :mavam:, hned jsi mi byl podezřelý :mrgreen: :mrgreen:  :mrgreen:.

Nevíme, co má za sebou, ale bez terapie si asi sama nepomůže. Je mi líto, když vidím, kolik lidí trpí minulostí. Jsem ráda, že mi život dal do cesty nástroje, jak svůj život od základu změnit. Moje cesta není pro všechny, ale důležité je, že jsou i jiné způsoby, jak si vylepšit život. Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová