Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je taky problém komunikace. Hlavně teda z mý strany ![]()
Ale co na tobě vidím za podstatný problém, je takový ten syndrom „obětování se“. Ty máš nastavený nějaký režim, tobě nějak vyhovuje a tudíž máš za to, že pokud se jím nebudou řídit všichni ostatní, tak svět se zbortí. No a vzhledem k tomu, že ostatní se jej nedrží a tak nějak si dělají co chtějí, ty jej držíš za ostatní - to je to obětování se. Jak bylo řečeno, ty máš v hlavě, že musí být navařeno, naklizeno, podojeno, pohnojeno … nemusí!!!! Věř tomu, že ty děti to přežijou!!!! Mezi náma, jestli si odskočíš po práci zaplavat nebo do fitka a pak posedět s kámoškama na kafe nebo na dvě deci (nebo na víc) a doma si holt namažou chleba se sýrem a pak sednou před DVD s nějakou pohádkou, a v dřezu budou tři talíře a jeden nůž a čtyři hrnky a spousta dalšího nepochopitelného nádobí (a nebo ne, pokud výslovně zdůrazníš, že je třeba to nádobí po večeři umejt), on se ten svět fakt nezbortí. Fakt ne.
A jinak k tomu, co napsaly holky, není co dodat. Naopak, ráda jsem si početla, páč se to týká i mně. ![]()
Ano ano..
Méně uklízet, více si užívat a nutit manžela do všeho..
Jako není fér aby on ti říkal : jdi někam..tys nešla a pak mu vyčetla, že nikam nechodíš..To jsou Beřkovice..
A aby dělal s dětmi jen to co ho baví aby to šlo z něj??? To jsem se od srdce zasmála
![]()
Copak ty vaříš a uklízíš s písní na rtech a orgasmem níže?? Vše co děláš pro děti jde z tebe?? Tedy já se musím hodně přemáhat a hrát si a povídat..Taky chci mít svůj klídek, ale holt pro ty děti udělám co jim na očích uvidím..Stejně tak by to měl překonávat tatínek..
Nesnaže se potlačovat a upozadnovat a konečně se do toho pořádně obuj a využij toho ,že manžel je nekonfliktní a rád tě pošle relaxovat a rád nakonec při tlaku povolí a věnuje se dětem..
Držím pěsti. ![]()