Přítel mi plánuje život

Anonymní
27.2.12 16:44

Přítel mi plánuje život

Ahoj holky. Mám přítele, máme spolu skoro roční dcerku. Po celou dobu se mi snaží řídit mi život. co mám dělat, co nemám… Zpočátku mi to přišlo roztomilý, že se tak o mně zajímá. Ted mně to jenom omezuje. Jsem v koncích, nedokážu si před ním uhájit svůj názor, nevím co dál. Co mám dělat..?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1297
27.2.12 16:53
:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 17:03

Říct DOST…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
27.2.12 17:09

Přijde ti roztomilý, že ti lajnuje život, říká co smíš a co ne? Hm …
Holt se budeš muset naučit říct ne, stát si za svým a dokázat prosadit svůj názor, nejsi jeho otrok aby ti říkal co máš nebo nemáš dělat. A nauč se obhájit si svůj názor, nebo s tebou bude zametat na věky … což je představa na dvě věci.
Každý svého štěstí strůjce, nezapomeň.

• Citovat
  • Upravit
27.2.12 17:22
Baslerinda píše:Každý svého štěstí strůjce, nezapomeň.
:palec: pravda pravdoucí,dokud mu neukážeš,že umíš říct ne a stát si za svým názorem,budeš ho poslouchat pořád
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
27.2.12 17:23

Neznám tvou situaci a ani to jak to tvůj přítel podává.Manžel má s prvního manželství 2 kluky a teď máme spolu holčičku.Taky mi přoád říkal, to musíš dělat tak a my jsme to dělali tak :pocitac: Snažil se mi pomoct a ulehčit mi to, ale mě to děsně štvalo.Tak jsem mu to řekla a byl klid.
Jsem kozoroh takže i tvrdohlavec, plno věcí si musím udělat po svým i když blbě.
S přítelem bych si promluvila, že si chceš dělat věci podle sebe, případně, že se na něčem domluvíte, ale že ty nebudeš skákat jak on píská.

• Citovat
  • Upravit
29350
27.2.12 17:28
Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám přítele, máme spolu skoro roční dcerku. Po celou dobu se mi snaží řídit mi život. co mám dělat, co nemám… Zpočátku mi to přišlo roztomilý, že se tak o mně zajímá. Ted mně to jenom omezuje. Jsem v koncích, nedokážu si před ním uhájit svůj názor, nevím co dál. Co mám dělat..?

A kolik je vám let? Mně to připadá, jako by měl pocit, že jsi ještě malá holčička a on tatínek, který tě musí vodit za ručičku a říkat ti, co máš a nemáš dělat… ale chtělo by to víc podrobností, aby se dalo usoudit, jestli to třeba myslí v dobrém, když vidí, že bys udělala nějakou blbost a on má pocit, že je jeho povinností tě zachránit (na základě zkušeností a tak) a nebo je jen takový majetnický a musí být vše po jeho a je to takový manipulátor, který nepřipustí, abys měla jiný názor… ale obojí může být dost velký problém a vztah to neupevní, spíš naopak…
A samozřejmě, pokud si to necháš líbit už teď, tak se to časem k lepšímu nezmění a bude to horší a horší… a to bych si tedy líbit nenechala a dala mu najevo, že jsi snad dost rozumná a dospělá, že víš, co děláš a proč to děláš… takové omezování se nedá snášet pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.12 17:32

Ja si to nechala tal louho libit až jsem v koncí!!!!

• Citovat
  • Upravit
14871
27.2.12 17:37

To jsi nikdy nezkusila říct ne??Nebylo by lepší si zkusit o tom promluvit? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
27.2.12 17:38
Anonymní píše:
Ja si to nechala tal louho libit až jsem v koncí!!!!

Tak je načase s tím skončit a situaci začít řešit ne? Jste snad dospělí.

• Citovat
  • Upravit
saracenka
27.2.12 17:38

taky jsem měla pitomce co mi nařizoval co budu nosit na sebe,na nohách ,kam půjdu ,kam ne,jakou budu mít práci,co budu jíst a co ne :poblion: už jsme díky bohu od sebe,našel si milenku a já moc brečela dneska vidim ,že to bylo vysvobození ted ona pláče jakej je ,dobře jí tak .. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
14871
27.2.12 17:42
saracenka píše:
taky jsem měla pitomce co mi nařizoval co budu nosit na sebe,na nohách ,kam půjdu ,kam ne,jakou budu mít práci,co budu jíst a co ne :poblion: už jsme díky bohu od sebe,našel si milenku a já moc brečela dneska vidim ,že to bylo vysvobození ted ona pláče jakej je ,dobře jí tak .. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.12 17:46
saracenka píše:
taky jsem měla pitomce co mi nařizoval co budu nosit na sebe,na nohách ,kam půjdu ,kam ne,jakou budu mít práci,co budu jíst a co ne :poblion: už jsme díky bohu od sebe,našel si milenku a já moc brečela dneska vidim ,že to bylo vysvobození ted ona pláče jakej je ,dobře jí tak .. :mrgreen:
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.2.12 17:48

Není od Tebe starší??? Můj je odemě o 11 let a má tendenci mi říkát co a ják mám dělat, já mu dám jasně najevo že nejsu deb*l a malé děcko co potřebuje vychovávat a je klid :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
27.2.12 17:49
Boudice23 píše:
saracenka píše:
:lol: :lol: :lol: :palec:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí