Odstranění žíly pod okem

5533
12.10.10 16:33

Žíla pod okem

Ahojky děvčata,
potřebuji další radu. Už od malička mám pod okem vystouplou žílu. Když jsem unavená, nebo ve stresu, tak mi žíla úplně ošklivě vyleze a je vidět, od oka až po spánek, jak mi tepe - připadám si jako mimozešťan :lol: . Z estetického hlediska bych to celkem přežila, ale poslední dobou mi oko jakoby cuká, prostě v něm mám tik a to je docela nepříjemné. Dneska mě to trápí už dvě hodiny v kuse a já se rozhodla s tím něco udělat. Ale co??? Mamča mě straší, že si to můžu nechat vypálit, ale prý to nehradí pojišťovna a mám si připravit nejméně 20 tisíc… Nelíbí se mi ani vypalování - přeci jen je to u oka, a ani ta cena…
Můj obvodní doktor je blb, a dokud nebudu umírat, tak nic neřeší :nevim:
Nemáte někdo radu nebo zkušenost, kam mám jít nebo co dělat? Fakt je ten tik nepříjemný a ráda bych měla oči v pořádku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
12.10.10 16:43

Ahojky, tak změň doktora a mezitím si skoč na oční,když je to u oka…nic lepšího mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
12.10.10 17:09

ahoj, mám úplně to samý. Mám to pod pravým okem a plno lidí už si myslelo, že mám monokla. Mojí mamce řekli, že to je z toho, že mě tahali kleštěma. Mýho syna kleštěma netahali a má to taky :mrgreen: . Ale co s tím, to čéče fakt nevim, ale taky mi to leze krkem :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.10.10 17:46
bulina píše:
ahoj, mám úplně to samý. Mám to pod pravým okem a plno lidí už si myslelo, že mám monokla. Mojí mamce řekli, že to je z toho, že mě tahali kleštěma. Mýho syna kleštěma netahali a má to taky :mrgreen: . Ale co s tím, to čéče fakt nevim, ale taky mi to leze krkem :zed:

Já tom mám také pod pravým okem, moje malá holčička taky. Ani jedna z nás nešla kleštěma :think: :roll: . Malá tam má zatím jen malou slaboučkou žilku, není to moc poznat, ale myslím, že věkem jí to vyleze taky. Chci se toho zbavit, protože ty tiky jsou fakt na vraždu. Pořád ještě mě to nepustilo - dneska skoro celé odpoledne. Fakt jsem asi z jiné planety :nevim: :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
12.10.10 18:04

mně vždycky hodně vyleze, když jsem unavená, není mi dobře nebo jsem nasra.á. Hele, co s tím zajít někam, kde se léčí křečáky, podle mě to bude něco podobnýho, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
12.10.10 18:09
bulina píše:
mně vždycky hodně vyleze, když jsem unavená, není mi dobře nebo jsem nasra.á. Hele, co s tím zajít někam, kde se léčí křečáky, podle mě to bude něco podobnýho, co?

Tak to máme fakt úplně stejné.
Nechápu proč to mám, protože zdravotně jsem úplně v pořádku.
Jako by nestačilo, že jsem podědila černé kruhy pod očima, ještě mě musí štvát žíla.
No, snad se mi podaří něco zjistit, protože jsem z toho trošku mimoň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.25 08:32

Ahoj. Mám také vystouplou žilu, ale pod levým okem. Pozoruji to už tak půl roku, ráno po umytí obličeje vystouplá dost. Někde jsem četla zkusit led, ale to bylo snad ještě 2× tak hrozný, jak zareagovala. Četla jsem o sklerotizací, ale je tam riziko, že vlítnout sraženiny do mozku. Nevím, čím to je, celkově mám docela citlivou pleť, ale ne průhlednou, jak někdo má treba ty žíly na spancich. Řešil jste někdo s odstupem času?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex