Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@nickoll my spime zhruba pri 20 stupnich a mam je tricko s kratkym rukavem. Zima mi neni.
@nickoll Tak my meme v ložnici tak 18°C (celý den tam mám otevřené okno a vyplé radiátory) - vyhřívá ji pouze obývák zespodu. A spávám v nátělníku a kalhotkách nebo v košilce. ![]()
U nás je ten zimomřivej spáč partner ![]()
A řeknu ti, není nic horšího, než když si jdeš lehnout a vedle tebe leží chlap pod dvěma dekama, co chrastí celou postelí, protože si snaží ohřát nohy tím, že si je o sebe tře
![]()
Ale výrazně se mu to zlepšuje, když pravidelně bere hořčík ![]()
@Mar__tanka1983 píše:
U nás je ten zimomřivej spáč partner
A řeknu ti, není nic horšího, než když si jdeš lehnout a vedle tebe leží chlap pod dvěma dekama, co chrastí celou postelí, protože si snaží ohřát nohy tím, že si je o sebe tře![]()
![]()
Ale výrazně se mu to zlepšuje, když pravidelně bere hořčík
Určitě není nic horšího? ![]()
My máme 22°C manžel spí pod letní dekou a já pod duchnou. On v trenkách (jinak nic), já v teplém pyžamu a ve frote ponožnách. Myslím, že mu to nevadí, každoročně dostávám nějaké rozkošné pyžamko k Vánocům
i se spacíma ponožkama ![]()
To, co popisuješ ty mi už přijde trochu moc, nezkoušela ses ptát doktora, čím by to mohlo být? Jestli ti něco nechybí
Jinak já nosím doma ponožky na spaní i v létě, ve starém bytě bylo i v noci přes 30°C, ale i tak jsem měla studené nohy.
A co vice zatopit?
v takove teplote bych asi taky umrzla, my mame aspon 25 a v kratkem rukavu nemuzu spat ani v lete ![]()
@nickoll : no preventivne bych si nechala asi zkontrolovat krev, jestli to fakt neco nechybi
Sice jsem jednu dobu spala i v lete v teplych ponozkach, pyzamu a se satkem na krku, ale jeste zupan a ovci deka mi prijde fakt moc. Treba jsi fakt jen extremne zimomriva, ale za jednu zkumavku by to asi stalo.
Já byla zmrzlá před dětmi. Teď mi dělá problém usnout když lezu do postele se studenýma nohama a na to mi pomáhá termofor a kolikrát když jdu v noci na záchod tak ještě krásně hřeje
. Jinak spíme při 20°C a mám krátký rukáv a letní peřinu.
To je teda divný
. A kolik máte přes den ve zbytku baráku?
My máme kolem 18°C, já teda dlouhé pyžamo a zakrytá, ale zima mi není. A děcka ponožky, prootže jsou věčně odkopaný a studený.
@Tomio píše:
A co vice zatopit?v takove teplote bych asi taky umrzla, my mame aspon 25 a v kratkem rukavu nemuzu spat ani v lete
v noci topit? to bych tedy nedala ![]()
@Tomio píše:
A co vice zatopit?v takove teplote bych asi taky umrzla, my mame aspon 25 a v kratkem rukavu nemuzu spat ani v lete
To jako fakt. To je normální sauna. A kolik máte přes den?
@nickoll Co máš za peřinu? Zkusit nějakou z dutého vlákna, vysokovýhřevnou. Termoflašku s horkou vodou do postele. Víc zatopit. Na mě by bylo 21st. teda taky málo, já jsem zhýčkaná… ![]()
25oC? to je mazec
to bych spala v letních šatech ![]()
my máme kolem 18oC, spím pod peřinou z dutého vlákna, občas přes to ještě deku a pyžamo dl. rukáv, krátké kalhoty, zima mi není, ta peřina parádně hřeje ![]()
V loznici 17, a spim v nocni kosili a pod normal dekou, to same 3 leta a 6 mesicni:-)