Zima v noci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
371
7.3.16 11:37

@nickoll my spime zhruba pri 20 stupnich a mam je tricko s kratkym rukavem. Zima mi neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5185

@nickoll Tak my meme v ložnici tak 18°C (celý den tam mám otevřené okno a vyplé radiátory) - vyhřívá ji pouze obývák zespodu. A spávám v nátělníku a kalhotkách nebo v košilce. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278

U nás je ten zimomřivej spáč partner :roll:
A řeknu ti, není nic horšího, než když si jdeš lehnout a vedle tebe leží chlap pod dvěma dekama, co chrastí celou postelí, protože si snaží ohřát nohy tím, že si je o sebe tře :zed: :zed: :zed:
Ale výrazně se mu to zlepšuje, když pravidelně bere hořčík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.3.16 11:40
@Mar__tanka1983 píše:
U nás je ten zimomřivej spáč partner :roll:
A řeknu ti, není nic horšího, než když si jdeš lehnout a vedle tebe leží chlap pod dvěma dekama, co chrastí celou postelí, protože si snaží ohřát nohy tím, že si je o sebe tře :zed: :zed: :zed:
Ale výrazně se mu to zlepšuje, když pravidelně bere hořčík :palec:

Určitě není nic horšího? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
7.3.16 11:43

My máme 22°C manžel spí pod letní dekou a já pod duchnou. On v trenkách (jinak nic), já v teplém pyžamu a ve frote ponožnách. Myslím, že mu to nevadí, každoročně dostávám nějaké rozkošné pyžamko k Vánocům :srdce: i se spacíma ponožkama :dance:

To, co popisuješ ty mi už přijde trochu moc, nezkoušela ses ptát doktora, čím by to mohlo být? Jestli ti něco nechybí :think: Jinak já nosím doma ponožky na spaní i v létě, ve starém bytě bylo i v noci přes 30°C, ale i tak jsem měla studené nohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
7.3.16 11:43

Nesnáším horko a vůbec ne na spaní :cert:,maximálně 18 stupňů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
7.3.16 11:47

A co vice zatopit? :) v takove teplote bych asi taky umrzla, my mame aspon 25 a v kratkem rukavu nemuzu spat ani v lete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
7.3.16 11:51

@nickoll : no preventivne bych si nechala asi zkontrolovat krev, jestli to fakt neco nechybi :think: Sice jsem jednu dobu spala i v lete v teplych ponozkach, pyzamu a se satkem na krku, ale jeste zupan a ovci deka mi prijde fakt moc. Treba jsi fakt jen extremne zimomriva, ale za jednu zkumavku by to asi stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
7.3.16 11:52

Já byla zmrzlá před dětmi. Teď mi dělá problém usnout když lezu do postele se studenýma nohama a na to mi pomáhá termofor a kolikrát když jdu v noci na záchod tak ještě krásně hřeje :palec:. Jinak spíme při 20°C a mám krátký rukáv a letní peřinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
7.3.16 12:00

To je teda divný 8o. A kolik máte přes den ve zbytku baráku?
My máme kolem 18°C, já teda dlouhé pyžamo a zakrytá, ale zima mi není. A děcka ponožky, prootže jsou věčně odkopaný a studený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140233
7.3.16 12:00
@Tomio píše:
A co vice zatopit? :) v takove teplote bych asi taky umrzla, my mame aspon 25 a v kratkem rukavu nemuzu spat ani v lete :)

v noci topit? to bych tedy nedala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
7.3.16 12:01
@Tomio píše:
A co vice zatopit? :) v takove teplote bych asi taky umrzla, my mame aspon 25 a v kratkem rukavu nemuzu spat ani v lete :)

8o To jako fakt. To je normální sauna. A kolik máte přes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
7.3.16 12:07

@nickoll Co máš za peřinu? Zkusit nějakou z dutého vlákna, vysokovýhřevnou. Termoflašku s horkou vodou do postele. Víc zatopit. Na mě by bylo 21st. teda taky málo, já jsem zhýčkaná… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
7.3.16 12:25

25oC? to je mazec 8o to bych spala v letních šatech :mrgreen:

my máme kolem 18oC, spím pod peřinou z dutého vlákna, občas přes to ještě deku a pyžamo dl. rukáv, krátké kalhoty, zima mi není, ta peřina parádně hřeje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
7.3.16 12:32

V loznici 17, a spim v nocni kosili a pod normal dekou, to same 3 leta a 6 mesicni:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová