Zima v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3348
7.3.16 12:37

Já to měla v ranném těhotenství. není to zima v pokoji je to „zima uvnitř“. nepomohlo nic, ani obječení, ani dvě deky. prostě jsem se klepala zimou. pomohlo až teplo zvenčí - teplý termofor třeba, nebo takový ty nahřívací polštářky. věhem noci už mi zima nebyla. a pak jsem to měla v mládí, když jsem hubla a nevečeřela. byla jsem hladová a neschopná se zahřát. takže doporučuju se večer najíst, sklenička vína taky pomůže a dodat teplo ve formě něčeho z čeho teplo vyzařuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
7.3.16 12:38

Já bych nejraději větrala celý den a netopila, ale to mi neprojde..Přítel je zmrzlina a náchylný na dutiny, takže mi okno zavírá, já otvírám, já pak radiátory zavírám, on otvírá..Já nesnesu větší teplo, dusím se a nemohu spát, takže jedeme střed. A mít více než košili a kalhotky, tak se uvařím..A to mám pořád nohy a ruce ledové, že se přítele nesmím dotknout..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.3.16 12:39
@nickoll píše:
Dobré dopoledne, maminky chtěla bych se zeptat, bývá vám taky v noci taková hrozná zima? můj partner se mi pořád směje že se na noc oblékam jako by v ložnici mrzlo přičemž tam máme tak 21 stupňů a moje klasické oblečení je 2× termo ponožky teplé pyžamo a župan, a v posteli mám ještě zastlanou podložku z ovčí vlny, a kolikrát i tak nemůžu usnout jak se mno třepe zima. máte to taky tak? nebo jsem jen já taková zmrzlina? děkuji za názory :)

To chcecse pohybovat než jdeš spát, abys nebyla studená, dat si hořkou sprchu než ulehnes.mi máme 19_20 já mám nohy studené taky ponožky, ale až se ohreju sundavam je, jinak mi zima není když je zatipim chvíli taky nesnáší teplo při spaní nedá se dychat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.3.16 12:51

@nickoll my máme přes noc 17-19st a spím nahá max v tílku a kalhotkách :mrgreen:

@Tomio 25 nemáme ani přes den, bych se upekla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.3.16 12:54
@nickoll píše:
přesně jak uvádíte je to taková ta vnitřní zima, no a s tím jídlem na noc… mám redukční jídelníček takže celkové i večer jím daleko míň a je fakt že za tu dobu jsem více zmrzlá

Nejez v zimě citrusy ochlazují tělo za zimnici může spatny stav střev v těch je imunita řekla bych že redukční jídelníček není OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
7.3.16 12:54

Spát v 21° bych nemohla, to bych se upekla. Máme v ložnici asi tak 18-19° a spím v tričku s krátkým a v kalhotkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2299
7.3.16 13:05

My máme v ložnici 16 stupňů a zásadně spím neoblečená, takže to bych se uvařila zaživa :lol: A je ti zima na celé tělo nebo jen na končetiny, jestli se ti fakt špatně prokrvují nebo co… to už je na pováženou, že je ti až taková zima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
7.3.16 13:09

To je divne…zeptala bych se na to dr…mozna zkusit ginkgobilobu na lepsi prokrveni…my teda mame v loznici 17-18 stupnu, partner spi nahy a ja v kosili s kratkym rukavem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 13:11

Vidim, ze nejsme sami, taky mivame kolem 25 stupnu, pres den taky tak. Topime v krbu, tak ono se to hur udrzuje, ale dost vetrame, pri 20 stupnich bychom uz neprezili. A to spavam jeste pod takovou lehkou deckou a perinou a davam si hrube ponozky :mrgreen: Zakladatelce ale neporadim, snad jen pritopit nebo se priobleknout ;) Anebo naopak donaha a poradne se pritulit :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3436
7.3.16 13:13

@Akivasha nemáte v bytě plíseň? Objevuje se jakmile teplota klesne pod 16,nechapu jak jsou lidí otuzili, to bych zmrzlá,16 je katastrofa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.3.16 13:14

@ThinkPositively my taky topíme v krbu, přes den tak na 22 a večer už nepřikládám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
7.3.16 13:15

TAk to jsi asi opradu zimomřivá :jazyk: My máme teďka v zimě v ložnici tak 18 a klesá to, protože přes noc netopíme, takže ráno tam kolikrát máme 17 nebo 16 a spím buď v pyžamu nebo noční košili s krátkým rukávem a ok. A malej (15 měs.) spí věčně v noci odkrytej, má dlouhý pyžamo, ale zima mu asi taky není. I když kolikrát má ráno ledový nohy, když se náhodou nevzbudím delší dobu, abych ho přikryla. ale jeho to nevzbudí a nemocný taky ještě nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
7.3.16 13:22

To už mi přijde teda moc 8o já jsme taky zmrzlina, máme v ložnici tak 20st, a spím v teplým pyžamu a pod dekou. a samozřejmě hezky teploučký ponožky, těch se nevzdávám ani v létě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25152
7.3.16 13:31
@mirecekblbecek píše:
Nejez v zimě citrusy ochlazují tělo za zimnici může spatny stav střev v těch je imunita řekla bych že redukční jídelníček není OK.

Tak obecně syrové ovoce a zelenina ochlazují organismus. Chce to dušené, vařené…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.16 13:32

@atominnka :mrgreen: My mame ale malinke bydleni, dve mistnosti, navic nizke podkrovni stropy, takze to hned vyletne nahoru, museli bychom mit nonstop otevrena okna ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová